PET AP+ plus nový vizuál

Electrolux EER73DB

Zobraziť katalóg
Electrolux EER73DB
4,6 32 hodnotení
Tyčový vysávač – cyklónová jednotka, samostatne stojaca poloha, akumulátory Sony Li-Ion – 14.4V (1500mAh), dĺžka vysávania až 30min, nádoba na nečistoty s objemom 0.5l, dobíjací stojanček s príslušenstvom (kefka a štrbinová hubica), farba tmavo modrá
Kód:  ELEVT017 Produktové číslo:  EER73DB Stránky výrobcu

Electrolux EER73DB

Tyčový aku vysávač Electrolux EER73DB je skvelý pomocník, ktorý vám pomôže s upratovaním vašej domácnosti rýchlo a jednoducho. Vysávač môžete použiť ako klasický vysávač, alebo z neho vybrať menší ručný vysávač na drobné nečistoty napríklad na kuchynskom stole alebo v interiéri vozidla. Na plné nabitie akumulátora Sony Li-Ion vydrží pracovať až 30 minút. Ventilátor motora je o 50 % výkonnejší a väčší skladaný filter s dvojitou filtráciou ešte zvyšuje výkon vysávača.

Kľúčové vlastnosti vysávača Electrolux EER73DB

  • Kvalitný tyčový vysávač Ergorapido 2v1 – klasický vysávač a ručná jednotka
  • Skvelá manévrovateľnosť pri pohybe a otáčaní
  • Indikátor vybitej batérie a dizajn zaisťujúci samostatné státie
  • Rýchle uvoľnenie kefy na ľahké čistenie
  • Vysávač má výkonný systém cyklónového filtra
  • LED osvetlenie DustSpotter, ktoré vám pomôže nájsť aj malé omrvinky
  • Dobíjací stojanček s príslušenstvom

Dokonalá flexibilita

Či už potrebujete vysávať koberec alebo tvrdú podlahu, bezšnúrový vysávač Electrolux EER73DB so systémom EasySteer si poradí v každom smere aj pri vysávaní v obmedzených priestoroch a pod nábytkom. Nastavením výkonu môžete ľahko upraviť intenzitu sacej sily. Vďaka LED osvetleniu DustSpotter už neprehliadnete ani najmenšiu nečistotu. Akonáhle s vysávaním skončíte, vysávač stačí umiestniť do nabíjacieho stojanu.

 
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
1,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, mám otázku ohľadom FILTRA na tento typ vysávača. Dá sa umývať? Aká je údržba a ako sa čistí? Je k tomu nejaký popis? Ide mi o to, či to zvládne aj dieťa alebo treba na to lepšie zručnosti. Ďakujem

Dobrý den,,,dá se prosím k tomuto typu vysavače koupit i příslušenství ?např tyčová hubice na malý vysavač ? děkuji za odpověd

Jaky je saci vykon tohoto vysavace?Demuji za zpravu

Dobrý den, jaká je hmotnost tohoto vysavače? Opravdu 1,4 kg? Děkuji!

Dobry den, vlastnim tento vysavac a bohuzial pri cisteni rotacnej kefy od vlasov som stratil kusok plastu vdaka ktoremu to pekne sedelo vo vysavaci. Teraz to chyba a strasne to hrkoce lebo tam je vôla. Da sa dokupit ten maly kusok plastu ako nahradny diel?

Dobrý den, má tento model LED světélka pro luxování v temných koutech, např. pod postelí, atp.? Kartáč v hlavici je rotační? Existuje tento model ve variantě s delší výdrží? Existuje v béžové, stříbrné (šedé) nebo zlaté metalíze? Moc děkuji za informace.

Dobrý deň,zakúpila som tento výrobok.Na jedno nabitie vysáva 20 minút a nie 30...ako sa uvádza.Mám vysávač reklamovať?

Ahoj, jaký ne rozdíl mezi tímhle vysavačem a modelem ZB3103, který má stejné parametry? Nezjistil jsem žádný rozdíl. Díky

Diskusia a poradňa k Electrolux EER73DB
Príslušenstvo pre Electrolux EER73DB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux EER73DB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux EER73DB Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux EER73DB Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux EER73DB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií