AD homeoffice AD homeoffice

Electrolux EFP 60565 OX

Zobraziť katalóg
Electrolux EFP 60565 OX
5 2 hodnotení
Digestor výsuvný, sací výkon 647 m3/hod, 3 rýchlosti, 2x halogénové svetlo, nehrdzavejúca oceľ
Kód:  FAV5101b Produktové číslo:  EFP60565OX Stránky výrobcu

Electrolux EFP 60565 OX

Odsávač pár Electrolux EFP 60565 OX so šírkou 60 cm s výsuvným mechanizmom vás prekvapí svojou nízkou cenou a dostatočným výkonom sania. Ľahko a rýchlo odstráni z vašej kuchyne nepríjemné pachy, ktoré vznikajú počas varenia, a ktoré by ste inak ťažko vyvetrali. Odsávač umožňuje nastavenie odvádzania vzduchu alebo recirkuláciu.

Electrolux EFP 60565 OX je vyrobený z antikoru, takže svojím dizajnom zapadne do každej kuchyne. Maximálny výkon je 647 W , preto sa hodí aj do väčších priestorov, ale vďaka možnosti voľby z troch rýchlostí ho prispôsobíte vašim potrebám.

V odsávači je nainštalovaný tukový filter v hliníkovej kazete, ktorý je možné vybrať, umyť a následne opäť znovu použiť. Odsávač pár  ľahko vyčistíte a získate opäť 100 % výkon. Nebudete musieť vynakladať nemalé čiastky na filter nový. Sací výkon je na hodnote 647m3/hod . Odsávač má dve halogénové svetlá.

Rozmery a inštalácia:

Šírka (mm) 560
Hĺbka (mm) 299,7
Všeobecná veľkosť (cm) 60
Čistá hmotnosť (kg) 10,3

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rád by som sa spýtal aké uhlíkové filtre idú do tohto odsávača pár. Uhlíkové filtre sú podľa návodu také okrúhle, no je milion rôznych druhov a nikde nie je napísané aký filter to je.

kupil som si ho a mam problem. neviem ako urobit vnutornu cirkulaciu vzduchu. v navode je len ,ze je moznost pri kupeni uhlikoveho filtra. ten som kupil a co teraz dalej?

, chcel by som si objednať digestor Electrolux EFP 60565 OX z maxi vypredaju a upozornilo ma že tovar je buď použity alebo servisovaný alebo nekopletny. tak by som chcel vedieť pri tomto digestore či je kompletný? alebo bol len vystavený a preto je zlacnený. ďakujem

Diskusia a poradňa k Electrolux EFP 60565 OX
Príslušenstvo pre Electrolux EFP 60565 OX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EFP60565OX.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií