Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

ELECTROLUX EGT6345YOK

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EGT6345YOK
Varná doska vstavaná, plynová, 4 horáky, elektrické zapaľovanie, liatinové mriežky, bezpečnostná termopoistka, sada pre pripojenie plynu, čierne sklo, šírka 59.5cm
Kód:  FBV1100c9 Produktové číslo:  EGT6345YOK Stránky výrobcu

ELECTROLUX EGT6345YOK

Táto varná doska je vstavaný plynový spotrebič s efektívnym spôsobom varenia pri minimálnej spotrebe energie. Profesionálni šéfkuchári používajú energeticky veľmi účinné plynové horáky, ktoré im umožňujú prípravu pokrmov od polievok až po vyprážané jedlá s minimálnou spotrebou energie. Táto varná doska Vám vďaka horáku so zvislým plameňom, ktorý ohrieva priamo dno panvice, pomôže ušetriť až 20 % energie! Tento horák minimalizuje tepelné straty a tým Vám umožňuje šetriť energiou.

Integrované elektrické zapaľovanie

Automatické zapálenie varnej dosky umožňuje okamžité spustenie horáka bez ďalšieho zdržiavania. Ovládacie gombíky tejto varnej dosky neovládajú len teplotu, ale aj zapaľovanie. Šikovnou kombináciou oboch funkcií Vám táto varná doska umožňuje začať okamžite s varením. Jednoduchým otočením gombíka otvoríte prívod plynu a zatlačením gombíka zapálite elektrickú iskru, ktorá horáky bez problémov zapáli. Vďaka dômyselnej kombinácii regulácie tepelného výkonu a zapaľovania v jednom zasúvacom otočnom gombíku ušetríte nielen čas, ale aj námahu s
neustálym hľadaním zapaľovača. 

Liatinové mriežky a sklokeramický povrch

Robustné a stabilné podpery zaistia pri Vašom varení špeciálne mriežky pod nádoby. Keď varíte, nemáte čas zaobchádzať s Vašou varnou doskou v rukavičkách! Potrebujete si byť istí, že Vám mriežky poslúžia ako pevná, stabilná a robustná podpera pre Vaše varenie. Varná doska je vybavená sklokeramickým povrchom, ktorý sa veľmi ľahko čistí. Stačí ho utrieť a varná doska je opäť čistá. Bez námahy a pohodlne sa Vám tak podarí udržať Vaše pracovné miesto dokonale lesklé a hygienicky čisté.

Bezpečnostná termopoistka

Táto praktická plynová doska je z bezpečnostného dôvodu vybavená termočlánkami, ktoré inteligentne monitorujú plameň horákov. Ak by došlo k ich náhodnému zhasnutiu, táto inovatívna funkcia okamžite automaticky odpojí prívod plynu. Je to šikovný spôsob, ako byť pri varení bez stresu. Všetky Vaše myšlienky teraz môžu zamestnávať už len špeciality, ktoré budete vytvárať.

Parametre a špecifikácia:

Konštrukcia:
Vstavaná
Povrch z tvrdeného skla

Typ:
Plynová

Ovládanie:
Gombíkové
Integrované elektrické zapaľovanie

Varné zóny:
Počet zón: 4
Ľavá predná zóna: stredne silný horák, Vertical flame, 1650 W/70 mm
Ľavá zadná zóna: silný horák, Vertical flame, 2200 W/100 mm
Pravá predná zóna: stredne silný horák, Vertical flame, 1650 W/70 mm
Pravá zadná zóna: stredne veľký horák, Vertical flame, 1650 W/70 mm
Bezpečnostná termopoistka

Ostatné vybavenie:
Integrované elektrické zapaľovanie priamo z ovládača
Bezpečnostná termopoistka
Liatinové podpery panvíc
Sada pre pripojenie plynu

Mriežka:
Liatinová

Napätie:
230 V

Rozmer:
Š 590 × h 520 mm

Hmotnosť:
13,4 kg

Farba:
Doska: čierna
Ovládacie gombíky: nerez
 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EGT6345YOK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EGT6345YOK.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií