Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Electrolux EHL 7640 FOK

Zobraziť katalóg
Electrolux EHL 7640 FOK
5 1 hodnotení
Varná doska vstavaná, indukčná, 4 varné zóny, podsvietené dotykové ovládanie DirectAccess, EcoTimer, Funck Power (Booster), detská poistka, automatické vypnutie, indikácia zvyškového tepla, šírka 71 cm
Kód:  FBV4100e Produktové číslo:  EHL7640FOK Stránky výrobcu
Electrolux EHL 7640 FOK Predaj skončil

Electrolux EHL 7640 FOK

Indukčná varná doska Electrolux EHL 7640 FOK v šírke 71 cm, ponúka vysokú flexibilitu, ktorú zabezpečuje systém Infinite so zväčšenými zónami. Pri rozložení panvíc rôznych veľkosti na varnej doske sa musíte uistiť, že vaša panvica zakrýva jeden zo štyroch označených bodov. Dve varné zóny je možné spojiť do jednej väčšej. S dotykovým ovládaním DirectAccess môžete pri tejto varnej doske vždy prejsť priamo na správne nastavenie. Na posilnenie výkonu alebo jeho zníženie stačí dotyk ovládača alebo posunúť prst na nové nastavenie. Funkcia BOOSTER zaistí extra výkon a vďaka tomu dosiahnete okamžite tie najvyššie teploty.

Stop+ Go vám umožní sa vzdialiť od dosky, bez toho aby ste čokoľvek pripálili. Stačí sa dotknúť tlačidla a okamžite sa zastaví varenie a na opätovné spustenie s rovnakým nastavením stačí znova tlačidlo spustiť. Údržba je jednoduchá, sklokeramický povrch je dokonale hladký a vďaka profesionálnej indukčnej technológii sa nikdy naozaj nerozpáli. Rozliate zvyšky jedál na ňom nestvrdnú a vám na vyčistenie stačí dosku krátko utrieť. Časová funkcia EcoTimer™ šetrí energiu tým, že vypne varnú zónu pred ukončením nastaveného času a vyzužije na dovarenie zvyškové teplo. Bezpečnosť zaistí detská poistka.

Parametre a špecifikácia:

Typ:

Indukčná varná doska

Funkcie:
Stop + Go
Detský zámok
Dotykové ovládanie DirectAccess
BOOSTER
Časovač EcoTimer
Detekcia riadu
Indikátory zvyškového tepla
Zvukový signál s funkciou vypnutia

Šírka:
71 cm

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Max. príkon indukcie:
7 400 W

Napätie:
240 V

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcel by som sa opytat ci je mozne tuto dosku pripojit aj na troj fazu. Vsade na internete je na tento model dosky napisane napajacie napatie 220-230 V 50/60 Hz. V predajni Nay som ale bol tuto dosku osobne pozriet a doska mala na spodnej strane nalepku so zapojenim na troj fazu a predavac tvrdil ze ma moznost na take zapojenie. Vedeli by ste mi prosim povedat ci je mozne tento model napajat s troj fazy ? Dakujem

Diskusia a poradňa k Electrolux EHL 7640 FOK
Príslušenstvo pre Electrolux EHL 7640 FOK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EHL7640FOK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií