PET PET

Electrolux EHO 8840 FOG

Zobraziť katalóg
Electrolux EHO 8840 FOG
Varná doska indukčné, dotykové ovládanie, detekcia hrncov a panvíc, InfiSight ™ kontrolky s farebným displejom, zóny s funkciou zosilnenia výkonu, zvukový signál s funkciou vypnutia, detská bezpečnostná poistka
Kód:  FBV4100g5 Produktové číslo:  EHO8840FOG Stránky výrobcu
Electrolux EHO 8840 FOG Predaj skončil

Electrolux EHO 8840 FOG

Electrolux EHO 8840 FOG je indukčná varná doska s detekciou hrncov a panvíc, vďaka ktorej vždy bezpečne viete, že používate správne riadu. Varné zóny sú majú všetky priemer 210 mm, výkon je potom buď 2300 alebo 3200 W. Všetky zóny tiež disponujú funkciou zosilnenie výkonu. Všetky potrebné nastavenia vykonáte cez dotykové ovládanie s InfiSight kontrolkami a bervným displejom.

Z ďalších užitočných vlastností iste oceníte STOP and GO, čo je funkcia slúžiaca pre ryhlé zastavenie a opätovné spustenie príslušnej zóny, alebo EcoTimer, ktorý pred ukončením nastaveného času vypne varnú zónu a na dokončenie varenia využíva iba zvyškového tepla. A kvôli bezpečnosti ponúka doska automatické vypnutie, zámok funkcií, detskú poistku a tiež CleverHeat, čo je 3 stupňová kontrolné funkcie pre zvyškové teplo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EHO 8840 FOG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EHO8840FOG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELECTROLUX EHO8840FOG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELECTROLUX EHO8840FOG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux EHO 8840 FOG.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií