AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Electrolux EKC 52550 OX

Zobraziť katalóg
Electrolux EKC 52550 OX
4,5 20 hodnotení
Sporák sklokeramická doska, klasický dizajn, šírka 50cm, počet platničiek: 4, farba: nerez, energetická trieda A, objem 54l, programy rúry: gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, ukazovateľ zvyškového tepla,
Kód:  FAV1100r Produktové číslo:  EKC52550OX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EKC 52550 OX


Voľne stojaci sklokeramický sporák Electrolux EKC52550OX sa vďaka atraktívnemu nerezovému dizajnu a praktickým funkciám stane vítaným pomocníkom v každej modernej kuchyni, kde sa postará o rýchle a pohodlné každodenné varenie a pečenie. Sporák disponuje multifunkčnou rúrou s objemom 54 litrov a 6 programami na pečenie, vrátane grilu a horúceho vzduchu. Súčasťou príslušenstva sú dva koláčové smaltované plechy a chrómovaný otočný rošt na prípravu grilovaných rýb, steakov či zeleniny.


Kľúčové vlastnosti sporáka Electrolux EKC52550OX

  • Energetická trieda A
  • Moderné nerezové vyhotovenie so šírkou 50 cm
  • Sklokeramická varná doska so 4 zónami
  • Indikátor zvyškového tepla
  • Elektrická rúra so 6 programami pečenia
  • Objem rúry 54 litrov
  • Gril, horúci vzduch, rozmrazovanie
  • Vysoký príkon pre jednoduché a rýchle varenie
  • Jednoduché čistenie
  • Vnútorné osvetlenie rúry
  • 2× koláčový smaltovaný plech + chrómovaný rošt súčasťou príslušenstva


Rovnomerné pečenie pokrmov

Multifunkčná rúra sporáka Electrolux EKC52550OX využíva kruhové výhrevné teleso a ventilátor pre rovnomerný rozptyl horúceho vzduchu, vďaka čomu bude každé sústo chutiť úplne dokonale. Vyberať môžete zo 6 režimov pečenia - spodný ohrev, ventilátor, ventilátor + horný ohrev, gril, kruhové teleso + ventilátor a horný + spodný ohrev.

Sklokeramická doska s indikátorom tepla

Sklokeramická doska ponúka 4 varné zóny s výkonom 2× 1 200 W a 2× 1 800 W. Pre maximálnu bezpečnosť počas varenia je k dispozícii svetelný indikátor zvyškového tepla, ktorý vás upozorní, či je zóna ešte horúca. Vďaka odolnému sklenenému povrchu sa doska veľmi ľahko čistí jediným hladkým pohybom.

Praktický úložný priestor sporáka Electrolux

V spodnej časti sklokeramického sporáka Electrolux EKC52550OX sa nachádza praktický úložný priestor na skladovanie dôležitého príslušenstva, ako sú plechy, pekáče a pod.

Jednoduchá údržba sporáka Electrolux 52550OX

Vnútorný priestor rúry je opatrený povrchom z čierneho smaltu, ktorý sa ľahko čistí. Dvierka rúry je možné v prípade potreby úplne vybrať a demontovať jednotlivé sklenené panely pre ich rýchle a dôkladné vyčistenie z oboch strán.

Energeticky úsporná prevádzka

Vďaka kvalitnej izolácii je kombinovaný sporák Electrolux EKC52550OX o 10 % energeticky úspornejší ako spotrebiče triedy A. Teplo sa dobre drží vo vnútri rúry, čím je zaistená nižšia spotreba energie.



Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (statické pečenie)
0,84 kWh Hotovo!
Spotreba na cyklus (ventilátor – horúci vzduch)
0,76 kWh Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Doska

Vlastnosti dosky
Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!

Rúra

Programy rúry
Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev, Rozmrazovanie, Ventilátor, Pravý horúci vzduch Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 cm Hotovo!
Výška
85,8 cm Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!

Energetická trieda

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (statické pečenie)
0,84 kWh Hotovo!
Spotreba na cyklus (ventilátor – horúci vzduch)
0,76 kWh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jsou ke sporáku plechy? Pokud ne, jaký je, prosím, vnitřní rozměr na plech, abychom si je zrovna mohli objednat ke sporáku? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím o změření vnitřního prostoru trouby. Konkrétně: zavřu dvířka trouby s plechem hlubokým 40 cm? Případně, jaký rozměr má originální plech dodávaný se sporákem? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat. Má tento sporák úložný prostor na plechy? a musí být originální plechy, nebo mohu použít své staré plechy? Děkuji předem za odpověď. :)

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jaký typ kabelů musím koupit k tomu to sporáku. Děkuji Umarova

Po zakoupení sporáku jsme zjistili, že nemá připojení a nemůžeme ho používat. Velmi nás to zklamalo. Jaký postup nám můžete navrhnout? Děkuji

Dobrý den sháním elektrický sporák se sklokeramickou deskou. Potřebovala bych zjistit velikost plechů, protože mám starý sporák a ráda bych po odvozu sporáku použila plechy. Kde to najdu?

Dobrý den, při koupi sporáku bychom chtěli rovnou odvézt starý spotřebič. Je nutno to někam do objednávky uvést nebo jej dopravce převezme automaticky? Děkuji Šmídová

Dobrý deň. Mám záujem o zakúpenie tovaru u Vás. Dnes som navštívila Vašu predajňu a potrebujem si doplniť informáciu, či zakúpený tovar u Vás si môžem odviesť vlastným autom. Ďakujem. Telefóne č. ktoré máte nedá sa naň dovolať

Dobry den, omlouvam se za hloupou otazku ale jsem zenska a nerozumim tomu, jak poznam kolik zere trouba a na co mam koukat, pri koupi, kdyz potrebuju co nejnizsi spotrebu. Dekuji vam moc za odpovedi. Dana

Dobrý den,pokud bych si u Vás koupila sporák,lze u Vás obědnat zapojení nebo ne? Pokud ano jaká je cena.Pak za odvoz starého spotřebiče se platí?Děkuji moc za odpověd

12
Diskusia a poradňa k Electrolux EKC 52550 OX
Príslušenstvo pre Electrolux EKC 52550 OX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EKC 52550OX.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií