AP+ nový vizuál PET

ELECTROLUX EN3484MOX

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EN3484MOX
5 1 hodnotení
Chladnička energetická trieda A++, objem chladničky 208 l, objem mrazničky 94 l, mraznička dole, hlučnosť 42 dB, výška 186 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 65 cm,
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  FAC2220t Produktové číslo:  EN3484MOX Stránky výrobcu
ELECTROLUX EN3484MOX 358,44 € Použité

ELECTROLUX EN3484MOX

ELECTROLUX EN3484MOX je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Kvalitne vybavená kuchyňa je základym stavebným kameňom pre bezproblémovú prípravu pokrmov. Prečo ju teda neosadiť modernými spotrebičmi z dielne Electrolux? Jedným takým je aj kombinovaná chladnička s mrazničkou EN3484MOX. Kombinovaná chladnička Electrolux EN3484MOX má dĺžku 185 cm a v kombinácii s prepracovaným vnútorným priestorom tak budete mať dostatok priestoru na uloženie všetkých svojich potravín. Jej celková kapacita dosahuje 302 litrov, 208 litrov je vyhradených pre chladiacu časť a zvyšných 94 litrov patrí mrazničke. Kombinovaná chladnička s mrazničkou Electrolux EN3484MOX patrí do úspornej energetickej časti A++ a so spotrebou 263 kWh za rok tak ušetríte nemalé finančné prostriedky. 

Kľúčové vlastnosti kombinovanej chladničky s mrazničkou Electrolux EN3484MOX

  • Kombinovaná chladnička od spoločnosti Electrolux
  • Voľne stojaci spotrebič s výškou 185 cm 
  • Automatické odmrazovanie mrazničky aj chladničky
  • Technológia schladzovania NoFrost
  • Energetická trieda A++ (263 kWh za rok)
  • Moderný dizajn kombinovanej chladničky s mrazničkou 
  • Na prednej strane sa nachádza veľký LED displej
  • Oddiel chladničky s mrazničkou Electrolux EN3484MOX môže chladiť až na teplotu 0 °C
  • Oddelený systém chladenia vzduchu TwinTech pre stále čerstvé potraviny 
  • Stabilná teplota sa systémom MultiFlow
  • Funkcia rýchleho chladenia a rýchleho zmrazenia
  • Možnosť oddeleného ovládania priestoru mrazničky aj chladničky Electrolux EN3484MOX
  • Interné LED osvetlenie po strane

Vychytávky kombinovanej chladničky Electrolux EN3484MOX

Kombinovaná chladnička s mrazničkou Electrolux EN3484MOX je vybavená moderným a veľmi praktickým systém NoFrost, ktorý vás zbaví starostí s tvorením námrazy a rovnomerná cirkulácia chladného vzduchu udrží vaše potraviny čerstvé v celom priestore chladničky. Tie budú navyše v prípade výpadku elektriny v bezpečí po dobu až 18 hodín. Zmrazovacia kapacita chladničky s mrazničkou Electrolux EN3484MOX je 8 kg za 24 hodín. Veľkou prednosťou je aj veľmi tichá prevádzka chladničky a nízka hladina hluku, ktorá neprekračuje hodnotu 42 dB. Rozhodne si užijete aj pohodlné elektronické dotykové ovládanie na prehľadnom LED displeji. S technológiou dvoch termostatov máte možnosť oddeleného ovládania priestoru ako mrazničky, tak aj chladničky Electrolux EN3484MOX. Skvelé, však? Zaiste vás poteší aj funkcia rýchleho chladenia a rýchleho zmrazenia, ktoré využijete v prípade, keď budete vkladať nové potraviny k dlhšie uskladneným.

Vnútorný priestor kombinovanej chladničky s mrazničkou Electrolux EN3484MOX

Maximálny prehľad o uskladnených potravinách vám kombinovaná chladnička s mrazničkou Electrolux EN3484MOX poskytne prostredníctvom interného LED osvetlenia po jej strane. Táto technológia osvetlenia je veľmi efektívna, pričom disponuje dlhou životnosťou. LED svetlo navyše zaručí, že sa potraviny nebudú zbytočne ohrievať. Chladiaca časť kombinovanej chladničky Electrolux EN3484MOX s objemom 208 litrov je rozdelená dvoma sklenenými poličkami s lištou a dvoma zásuvkami z transparentného plastu. V dverových poličkách máte možnosť uskladnenia ako vysokých fliaš, tak menších vecí, akými sú napríklad maslo alebo vajíčka. V mraziacej časti potom objavíte hneď tri veľké boxy, ktoré sú tiež vyrobené z priehľadného plastu pre maximálny prehľad o uskladnenom jedle. S kombinovanou chladničkou Electrolux EN3484MOX budete určite maximálne spokojní. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Celkový úžitkový objem chladničky
302 l Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Celkový úžitkový objem chladničky
302 l Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
186 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim. Da sa na tejto chladnicke 100% zmenit smer otvarania dveri?nikde sa neviem dopatrat k obrazku ci su tie zapustene rucky aj z druhrj strany...

Príslušenstvo pre ELECTROLUX EN3484MOX
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií