Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHF6241FOK

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHF6241FOK
Set spotrebičov – rúry a sklokeramickej dosky, RÚRA: vstavaná, energetická trieda A+, objem 72l, 11 funkcií, katalytické čistenie, automatická ponuka teplôt, automatické váhové programy, vložené recepty, teleskopický výjazd, softclosing, osvetlenie, 3 sklá dvierok, farba nerez s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov + DOSKA: sklokeramická, 4 varné zóny s Hi-Light (1× 2-okruhová), elektronické ovládanie, indikácia zvyškového tepla – 7 segmentov, detská poistka
Kód:  ELUSET004 Stránky výrobcu
ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHF6241FOK Predaj skončil

ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHF6241FOK

Pokukujete po novom vybavení do kuchyne a hľadáte kvalitné zariadenie, ktoré splní vaše očakávania a pritom nebude drahé? V tom prípade máme pre vás túto cenovo výhodnú zostavu vstavanej rúry EOA5750AOX a indukčnej varnej dosky EHF6241FOK od značky Electrolux. Vďaka svojmu modernému dizajnu a precíznemu spracovaniu zapadne tento set do akejkoľvek kuchyne. Navyše sú oba spotrebiče energeticky úsporné, teda budú šetriť aj vašej peňaženku. 

Kľúčové vlastnosti rúry ELECTROLUX EOA5750AOX

  • Antikrové vyhotovenie s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov
  • Funkcia rýchleho zohriatia rúry
  • Automatická ponuka teplôt
  • Vložené recepty
  • Halogénové osvetlenie
  • Príslušenstvo: 1× smaltovaný plech na pečenie, 1× panvica Moussaka a 1× chrómovaný rošt na grilovanie

Rúra ELECTROLUX EOA5750AOX

Electrolux EOA5750AOX je multifunkčná rúra, ktorá disponuje XXL priestorom s objemom 72 litrov, mimoriadne širokým plechom a až piatimi polohami pre rošty. Okrem toho si ju obľúbite aj vďaka veľmi ľahkému čisteniu. Vnútorné povrchy sú vybavené katalytickým povlakom, ktorý absorbuje a oxiduje mastnotu, čím uľahčuje čistenie. Prednosťou tejto rúry je systém ohrevu UltraFan Plus, kde vďaka veľkému zadnému ventilátoru je vzduch rovnomerne vedený po celej rúre, čím sa dosiahnu skvelé výsledky pečenia.

Dotykový displej v kombinácii s tlačidlom „My Favourite“, 9 prednastavených programov na varenie či 14 ohrievacích módov uľahčuje obsluhu spotrebiča, takže to zvládnu aj vaše deti. Nechýba ani funkcia rýchleho ohrevu alebo špeciálna funkcia pre pečenie pizze.

Samozrejmosťou sú bezpečnostné prvky v podobe automatického vypnutia či detská poistka brániaca pred náhodným zopnutím spotrebiča. Nevyhnutnou súčasťou je aj chladiaci ventilátor, ktorý sa automaticky spúšťa pri zapnutí rúry a ochladzuje elektronické komponenty, čím ich chráni. 


Kľúčové vlastnosti sklokeramickej dosky ELECTROLUX EHF6241FOK

  • Kompaktné a prehľadné ovládanie pre viac miesta na varenie
  • Kontrolky zvyškového tepla
  • 4 varné zóny typu Hi-Light s elektronickým ovládaním
  • Ľahko stierací povrch
  • Dosku si môžete nainštalovať kamkoľvek, kde uznáte za vhodné
  • Priamy prístup ku všetkým ovládacím prvkom

Indukčná doska ELECTROLUX EHF6241FOK

Electrolux EHF6241FOK je vstavaná sklokeramická varná doska, ktorú si obľúbite pre svoju praktickosť, prehľadné ovládanie a pre viac miesta na varenie. K dispozícii budete mať celkom 4 kruhové varné zóny typu Hi-Light. Ovládací dotykový panel a jeho prvky sú umiestnené tak, aby boli vždy poruke. Uvidíte, že vďaka tomu sa stane tým najlepším spolupracovníkom u vás v kuchyni. Samozrejmosťou a veľkým bezpečnostným prvkom sú kontrolky zostatkového tepla. Vďaka kontrolkám jednoducho zistíte, ktoré zóny sú stále horúce. Tým sa vyvarujete nechcenému úrazu pri varení. Rovnako tak oceníte aj bezpečnostnú detskú poistku alebo ľahko stierací povrch dosky. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHF6241FOK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHF6241FOK.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií