Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

ELECTROLUX EOA5751FOV

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOA5751FOV
4,0 1 hodnotení
Vstavaná rúra vstavaná, energetická trieda A, objem 71l, 9 programov, automatické váhové programy, teleskopický výjazd, katalytické čistenie, pečiaca teplotná sonda, SoftClosing automatika zatvárania dvierok, elektronické hodiny, časovač, 59.4x59.4x56.7cm
Kód:  ELXTR004 Produktové číslo:  EOA5751FOV Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EOA5751FOV

Vstavaná rúra na pečenie ELECTROLUX EOA5751FOV vyniká svojim výkonom, množstvom skvelých funkcií a moderným dizajnom bielej farby. Spadá do energeticky veľmi úspornej triedy A+, spolu s účinnou izoláciou a viacvrstvovými sklenenými dvierkami významne znižuje spotrebu energie. Ponúka 9 prednastavených programov na varenie, funkciu rýchleho ohrevu a 14 ohrevných módov, ktoré ľahko nastavíte pomocou dotykového displeja.

Rúra je vybavená výhrevným kruhovým telesom podporujúcim jej multifunkciu,
vďaka integrovanej parnej funkcii môžete pripravovať pokrmy v pare. Veľkou prednosťou je systém ohrevu UltraFan Plus s extra veľkým ventilátorom a špeciálnym vedením vzduchu, ktorý zaručuje rovnomerné pečenie bez ohľadu na to, kde pokrmy v rúre umiestnite. Výhodou je tiež pečenie na troch úrovniach naraz, ktoré šetria váš čas.

Kľúčové vlastnosti

  • 9 automatických programov
  • Integrovaná parné funkcie
  • Funkcia tlmeného dovieranie dverí SoftClosing
  • Pečiaca teplotná sonda
  • Detská poistka
  • Teleskopický výjazd
  • Katalytické čistenie

Jedinečné funkcie a vybavenie

Spotrebič disponuje celým radom užitočných funkcií a vybavenia, ako je napríklad funkcia rýchleho zahriatia rúry, elektronická regulácia teploty či automatické váhové programy. Skvelou vychytávkou je funkcia tlmeného dovieranie dverí SoftClosing, vďaka ktorej sa zatvárajú hladko a ticho. Stačí ich len mierne postrčiť a zatvoria sa automaticky. Vymoženosťou je aj pečiaca teplotná sonda fungujúca ako teplomer. Po jej zasunutí do stredu mäsa a nastavenia teploty vás upozorní, že je pokrm upečený podľa vašej potreby. Rodičia s malými deťmi ocenia detskú poistku, ktorá chráni pred náhodným zapnutím spotrebiča.

Jednoduchá obsluha a čistenie

K ďalšiemu vybaveniu rúry patrí veľmi stabilný a bezpečný teleskopický výjazd pre pohodlné vyťahovanie horúcich plechov či pekáčov. Nechýba ani programovateľný časovač a elektronické hodiny. Vnútro rúry je potiahnuté katalytickým povlakom, ktorý vám uľahčí každé čistenie, pretože katalytické povrchy dokonale absorbujú a zoxidujú tuky a všetky nečistoty. Rovnako ľahko sa vám budú udržiavať aj štvorvrstvové sklenené dvierka.

Doplňujúce informácie:

Maximálny príkon:
3 500 W

Priestor pre inštaláciu:
59 × 56 × 55 cm

Hmotnosť:
39 kg

Príslušenstvo:

  • smaltovaný plech na pečenie koláčov
  • smaltovaný odkvapkávací pekáč šedej farby
  • chrómovaný rošt na grilovanie

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Biela Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Termosonda Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký je rozdíl mezi troubami ELECTROLUX EOA5751FOV a ELECTROLUX EOC5751FOV? Kromě rozdílu v ceně 3000 Kč jsem žádný jiný nenašel.

Dobrý den, za jakého materiálu je bílá trouba - displej, madlo a okraje? Je to bílé sklo, bílý nerez, plast, ...? Děkuji

Dobrý den, mám zájem o tuto troubu, ale nejsem si jistá, jestli opravdu má funkci páry ... ? Řadíte ji jako parní, ale Electrolux tuto funkci neuvádí.. jak to tedy je ??? Děkuji za odpověď Leny

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX EOA5751FOV
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOA5751FOV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOA5751FOV.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií