AD homeoffice PET

ELECTROLUX EOB3454AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOB3454AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK
Set spotrebičov – rúry a indukčnej dosky, RÚRA: vstavaná, parná, energetická trieda A, objem 72l, 8 funkcií, parná funkcia PlusSteam, tlmené, teleskopický výsuv, SoftClosing, čistenie AquaClean, minútka, 2 sklá dvierok, farba nerez s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov + DOSKA: indukčná, 4 zóny, dotykové ovládanie, automatické vypnutie, funkcia PowerBooster, Stop&Go, detská poistka, indikácia zvyškového tepla, sklo, šírka 59cm
Kód:  ELUSET002 Stránky výrobcu
ELECTROLUX EOB3454AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK Predaj skončil

ELECTROLUX EOB3454AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK

Pokukujete po novom vybavení do kuchyne a hľadáte kvalitné zariadenie, ktoré splní vaše očakávania a pritom nebude drahé? V tom prípade pre vás máme túto cenovo výhodnú súpravu vstavanej rúry EOB3454AOX a indukčnej varnej dosky EHH6340FSK od značky Electrolux. Vďaka svojmu modernému dizajnu a precíznemu spracovaniu zapadne táto súprava do akejkoľvek kuchyne. Navyše sú oba spotrebiče energeticky úsporné, teda budú šetriť aj vašu peňaženku. 

Kľúčové vlastnosti rúry ELECTROLUX EOB3454AOX

  • Kvalitná parná rúra v modernom dizajne
  • Využite každý centimeter vnútorného priestoru – všetko sa bude pripravovať rovnomerne
  • Vždy hladké a tiché zatváranie
  • Priama kontrola vďaka otočným gombíkom a možnosti zvoliť začiatok a koniec prípravy jedla
  • Sklenené dvierka, ktoré sa jednoducho čistia

Rúra ELECTROLUX EOB3454AOX

Multifunkčná rúra Electrolux EOB3454AOX je veľmi vydarený domáci spotrebič, ktorý sa vyznačuje pravidelnými líniami a antikorovým hranatým držadlom. Vnútorný objem 72 litrov ponúka dostatok priestoru aj pre prípravu objemných tort či veľkých kusov mäsa pre celú rodinu, navyše je povrch veľmi odolný voči poškriabaniu a skvele sa čistí.

Prednosťou tejto rúry je systém ohrevu UltraFan Plus, kde vďaka veľkému zadnému ventilátoru je vzduch rovnomerne vedený po celej rúre, čím sú dosiahnuté skvelé výsledky pečenia. Funkcia PlusSteam v tejto rúre jednoducho využíva trochu pary, ktorá zaistí bohatšiu a lesklejšiu farbu, chrumkavejšiu kôrku a mäkkú a chutnú textúru všetkého vášho domáceho pečiva.

Keď sa ponáhľate a jednoducho nemáte čas opatrne zatvárať, vyjde vám v ústrety táto rúra, ktorá sa vďaka funkcii tlmeného dovierania sama zatvára hladko a ticho. Jednoduché varenie dosiahnete s týmto rozhraním s LED displejom, na ktorom zvolíte dĺžku programu, čas spustenia a koniec programu. Ovláda sa pomocou zasúvacích gombíkov a tlačidlami s prístupom ku všetkým nastaveniam


Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky ELECTROLUX EHH6340FSK

  • Automatické vypnutie
  • Detská poistka
  • Trojstupňový indikátor zostatkového tepla
  • Funkcia PowerBooster pre rýchle ohriatie
  • Dotykové ovládanie
  • Funkcia Stop+Go

Indukčná doska ELECTROLUX EHH6340FSK

Electrolux EHH6340FSK je vstavaná indukčná varná doska so štyrmi zónami. Systém DirectTouch vám umožňuje presné ovládanie varnej dosky jednoduchým dotykom prsta a okamžité nastavenie požadovanej teploty. Vďaka dômyselnej indukčnej technológii sa varné zóny zahrejú len keď je na nich postavená varná nádoba. Akonáhle túto nádobu odstránite, zóna sa vypne. Iste oceníte funkciu PowerBooster, ktorá zaistí extra výkon, a vďaka tomu dosiahnete okamžite tie najvyššie teploty. Údržba je jednoduchá, povrch je dokonale hladký a vďaka profesionálnej indukčnej technológii sa nikdy naozaj nerozpáli.

Šikovná funkcia Stop+Go umožňuje jedným stlačením tlačidla ľahko pozastaviť prípravu jedla – všetky aktívne varné zóny sa prepnú na najnižšiu teplotu. Ďalším stlačením tlačidla sa opäť aktivuje ohrev. Vďaka trojstupňovému ukazovateľu zvyškového tepla uvidíte po vypnutí varnej zóny, ako veľmi je ešte teplá, aby ste mohli využiť všetko zvyškové teplo, napr. na udržiavanie teploty jedla alebo na jeho rozpustenie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, má trouba v tomto setu zamačkávací knoflíky? Děkuji, Konečná

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX EOB3454AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOB3454AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOB3454AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií