PET AD homeoffice

ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHL6540FOK

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHL6540FOK
Set spotrebičov rúry a inkudční dosky, RÚRA: A +, objem 72l, 9 funkcií, indikácia zvyškového tepla, funkcia rýchleho zahriatie rúry, teleskopický výsuv, pyrolytické čistenie, 4 sklá dvierok, automatické osvetlenie na otvorenie dverí, pečenie teplotná sonda + DOSKA: indukčné, 4 varné zóny, 3 krokové využitie zvyškového tepla, ECO časovač, booster, automatické vypnutie, indikátor zvytkového tepla, 14 stupňov výkonu
Kód:  ELUse001b Stránky výrobcu
ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHL6540FOK Predaj skončil

ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHL6540FOK

Táto cenovo výhodná súprava bude vyhovovať aj tým najviac náročným užívateľom. Táto súprava so svojím elegantným a zároveň univerzálnym dizajnom, mnohými najmodernejšími vychytávkami a nízkou energetickou náročnosťou, bude vhodná pre akúkoľvek domácnosť! Perfektná vstavaná rúra disponuje napríklad teplotnou sondou, ktorá meria teplotu priamo vo vnútri pokrmu. Ďalšou výhodou je bezpochyby funkcia PlusSteam, vďaka ktorej bude vaše pečenie ešte jednoduchšie a chutnejšie. Varná doska sa môže pochváliť intuitívnym ovládaním či výkonnými varnými zónami. Pre naozaj veľké hrnce či panvice vie spojiť aj dve zóny v jednu extrémne veľkú. Pre viac informácií čítajte nižšie.


Nová vstavaná rúra Electrolux v antikorovom prevedení je vhodná pre každého, kto hľadá spotrebič predovšetkým s extrémne nízkou energetickou náročnosťou a s jednoduchým čistením či obsluhou! Veľmi ťažko budete hľadať iného tak výkonného a tak úsporného spoločníka do kuchyne, ako je práve tento model. Nízke prevádzkové náklady dokazuje energetická trieda A+. Ďalšou veľkou výhodou je pyrolytické samočistenie, ktoré dokáže pri vysokej teplote spáliť všetky nečistoty, a vaša rúra bude vždy vyzerať ako nová! Po cca 90-minútovom cykle stačí rúru len utrieť handričkou a hotovo! Prevedenie dvierok je praktické, bez jedinej vyčnievajúcej skrutky, čo vám spoločne s ľahko odnímateľnými sklíčkami uľahčí čistenie a leštenie. K tomu všetkému je rúra vybavená modernými prvkami, ako je napríklad teplotná sonda alebo PlusSteam funkcia.

Kľúčové vlastnosti

  • Teplotná sonda na meranie teploty priamo vo vnútri pokrmu
  • PlusSteam zlepšuje chuť chleba a slaného aj sladkého pečiva
  • Spotrebič patrí do energetickej triedy A + - šetrí rodinný rozpočet aj životné prostredie
  • Špeciálny povrch proti odtlačkom prstov
  • Ukazovateľ zvyškového tepla a ďalšie bezpečnostné prvky
  • Program pre samočistenie rúry
  • Chladiaci ventilátor zamedzujúce popáleniu sa pri kontakte so sklom
  • Sklenené dvierka, ktorá sa jednoducho čistia a leštia

O bezpečnosť sa nemusíte báť!

Detská bezpečnostná poistka, indikácia zvyškového tepla alebo chladiaci ventilátor spoločne zaisťujú maximálnu bezpečnosť obsluhy. A to všetko automaticky, žiadny bezpečnostný prvok nepotrebuje váš pokyn. Ihneď po zapnutí rúry chladiaci ventilátor zabezpečuje cirkuláciu vzduchu medzi sklami dverí, aby nedošlo k popáleniu sa pri kontakte so sklom.

Parádne vychytávky!

Rúry vybavené teplotnou sondou, ktorú zapichnete do pečeného pokrmu, vedia zabezpečiť, aby napríklad mäso nebolo nedopečené, vysušené alebo pripálené. Signál vám oznámi, akonáhle sa pečienka prepiekla podľa vášho želania. Presné riadenie teploty umožňuje tiež sušenie ovocia alebo bylín pri nízkych teplotách, kysnutie cesta alebo udržiavanie teploty pokrmu. Je priamo spojená s ovládacím panelom a pracuje ako teplomer. Rúry s funkciou PlusSteam využívajú vodnej pary, ktorá dodá vášmu domácemu chlebu a pečivu úžasnú farbu, a zaistí chrumkavejšiu kôrku na povrchu a vláčnejšiu konzistenciu pečiva vnútri. Zhruba po piatich minútach predhrievania sa v rúre dosiahne primeranej úroveň vlhkosti. 


Indukčná varná doska má intuitívne DirectAccess dotykové ovládanie a varné zóny s rozpoznaním prítomnosti hrnca. Funkcia PowerBoost šetrí nielen energiu, ale hlavne čas. Vodu privedie do varu až o 50% času rýchlejšie. Určite oceníte aj spojenie dvoch varných zón do jednej väčšej, čo sa skvele hodí pre väčšie či špeciálne hrnce alebo panvice. Z bezpečnostných prvkov nemožno opomenúť detskú poistku, ukazovateľ času, pričítací časovač, Eco časovač (využitie zvyškového tepla) alebo zaistenie/odistenie ovládacieho panela.

Kľúčové vlastnosti

  • DirectAccess ovládanie
  • Funkcia PowerBoost
  • Podsvietené ukazovatele
  • Zvukový signál vypnutia
  • Spojenie dvoch varných zón do jednej väčšej

Moderné technológie

Varná doska využíva niekoľko funkcií pre zlepšenie varenia a úspornú prevádzku. Časovač integrovaný do varnej dosky možno kedykoľvek (a to aj v priebehu varenia) zapnúť, a tak presne stanoviť čas, kedy je potrebné príslušnú varnú zónu vypnúť alebo predĺžiť čas varenia. Funkcia CleverHeat je zase 3-stupňová kontrolná funkcia pre zvyškové teplo, ktoré sa dá využiť pre ďalší ohrev. Funkcia Stop and Go je určená pre rýchle zastavenie a opätovné spustenie varnej zóny. Funkcia EcoTimer vypína varnú zónu pred ukončením nastaveného času tak, aby optimálne využil zvyškové teplo zóny. Bezpečnosť je zaistená Automatickým vypnutím, kedy funkcia automaticky vypne dosku pri dlhodobej nečinnosti, alebo ak necháte dosku v chode bez dozoru dlhšiu dobu. Zvukový signál vás upozorní na ukončenie prevádzky a vypnutie dosky po skončení varenia.

Varné zóny

Ľavá predná zóna priemer 210 mm: 2 300/3 200 W
Ľavá zadná zóna priemer 210 mm: 2 300/3 200 W
Pravá predná zóna priemer 145 mm: 1 400/2 500 W
Pravá zadná zóna priemer 180 mm: 1 800/2 800 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je k setu spotřebičů dodáván kabel, který umožní propojení varné desky a trouby, a zapojení do jedné - třífázové zásuvky, nebo je potřeba desku zapojit do třífázové zásuvky a troubu do dvoufázové (tzn. stačí jedna 3fázová zásuvka nebo musím mít za troubou 2 zásuvky - dvoufázovou a třífázovou?) Děkuji.

Dobrý den,chci se zeptat zda má trouba ELECTROLUX EOC5654AOX funkci VelvetClosing® tzn. tiché zavírání dvířek trouby. Děkuji

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHL6540FOK
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHL6540FOK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHL6540FOK.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií