Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHF6547FXK

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHF6547FXK
Set spotrebičov rúry a sklokeramickej dosky, RÚRA: parná, energetická trieda A +, objem 72l, 9 funkcií, indikácia zvyškového tepla, funkcia rýchleho zahriatie rúry, teleskopický výsuv, pyrolytické čistenie, 4 sklá dvierok, automatické osvetlenie na otvorenie dverí, pečenie teplotná sonda + DOSKA: 4 varné zóny s Hi-Light (1x2-okruhová, 1x3-okruhová), dotykové ovládanie, indikácia zvyškového tepla - 4 segmenty
Kód:  eluset12 Stránky výrobcu
ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHF6547FXK Predaj skončil

ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHF6547FXK

Cenovo výhodná súprava spotrebičov značky Electrolux pozostáva z parnej rúry a sklokeramickej varnej dosky a vy tak máte jedinečnú možnosť vybaviť svoju kuchyňu modernými spotrebičmi s jedinečnými technológiami, ktoré vám uľahčia prácu.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo zvýhodnená súprava spotrebičov Electrolux
  • Vstavaná rúra v modernom dizajne v čiernej farbe
  • Pripraví tú najchrumkavejšiu kôrku vďaka funkcii PlusSteam
  • Dokonalá čistota bez drhnutia
  • Systém ohrevu UltraFan Plus s extra veľkým ventilátorom
  • Sklenené dvierka, ktoré sa jednoducho čistia
  • Priama kontrola nad prípravou všetkých jedál
  • Sklokeramická varná doska
  • Kompaktné a prehľadné ovládanie pre viac miesta na varenie
  • Kontrolky zostatkového tepla
  • 4 varné zóny typu Hi-Light s elektronickým ovládaním
  • Úsporná časová funkcia EcoTimer
  • Jedna trojitá a jedna oválna zóna
  • Funkcia Stop and Go na rýchle zastavenie výkonu

Electrolux EOC5654AOX

Nová vstavaná rúra Electrolux v antikórovom prevedení je vhodná pre každého, ktorý hľadá spotrebič predovšetkým s extrémne nízkou energetickou náročnosťou a s ľahkým čistením a obsluhou! Funkcia PlusSteam využíva trochu pary, aby vytvorila bohatšiu a lákavejšiu farbu, chrumkavejšiu kôrku a mäkkú a chutnú textúru pre každý chlieb, ktorý upečiete. Vďaka systému ohrevu UltraFan Plus, ktorý sa vyznačuje extra veľkým ventilátorom a špeciálnym vedením vzduchu, sa budú vaše jedlá pripravovať rovnomerne, kamkoľvek ich v rúre umiestnite. So samočistiacou pyrolytickou funkciou môžete rúru dokonale vyčistiť - avšak bez drhnutia. Po aktivácii premení hygienicky zvyšky jedál na prach bez zápachu. Potrebnú kontrolu nad prípravou všetkých vašich obľúbených jedál získate vďaka panelu s LED displejom, ktorý zaisťuje prístup k ôsmim režimom ohrevu, a vďaka funkciám časovača, osvetlenie rúry a režimu rýchleho zahriatia.

Electrolux EHF 6547 FXK

Electrolux EHF 6547 FXK je vstavaná sklokeramická varná doska so 4 varnými zónami. Každá disponuje funkciou Hi-Light, ktorá dokáže veľmi urýchliť zahriatie danej zóny do prevádzkovej teploty. Okrem dvoch klasických plôch s okrúhlym tvarom ponúka doska aj netypickú oválnu plochu alebo trojitú zónu. Pri každej z nich možno nastaviť samostatnú teplotu úplne intuitívnym spôsobom a to vďaka podpore dotykového ovládania a podsvieteným ukazovateľom. Z ďalších funkcií oceníte najmä užitočnú STOP and GO, ktoré slúžia na rýchle zastavenie a opätovné spustenie danej zóny alebo úspornú časovú funkciu EcoTimer, ktorá pred ukončením nastaveného času vypne varnú zónu a na dokončenie varenie využíva iba zvyškového tepla. A kvôli bezpečnosti ponúka doska automatické vypnutie, zámok funkcií alebo detskú poistku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHF6547FXK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOC5654AOX + ELECTROLUX EHF6547FXK.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií