AD homeoffice Aplikace

Electrolux EOC5750AOX

Zobraziť katalóg
Electrolux EOC5750AOX
5 5 hodnotení
Vstavaná rúra vstavaná, energetická trieda A+, objem 72 l, 9 funkcií, automatická ponuka teplôt, automatické váhové programy, vložené recepty, teleskopický výjazd, pyrolytické čistenie, indikácia zvyškového tepla, osvetlenie, 4 sklá dvierok, farba nerez s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov
Kód:  FBT1121k Produktové číslo:  EOC5750AOX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EOC5750AOX

Túžite po rúre, pri ktorej nebudete tráviť hodiny jej náročným čistením? Máme pre vás stelesnenie tohto sna vo vstavanej rúre na pečenie so samočistiacim programom založeným na pyrolýze. Všetky zvyšky potravín sa pôsobením extrémne vysokej teploty spália na prach, ktorý jednoducho zotriete. K tomu sklenené dvierka ľahko rozoberiete a rýchlo ich tak vyčistíte. Oceníte intuitívne ovládanie prostredníctvom dotykového panela aj dokonalé prepečenie v každej časti rúry vďaka unikátnemu systému vedenia vzduchu. Poteší vás tiež jej podpora multifunkcie, s ktorou sa rúra stane v okamihu nezastupiteľnou súčasťou príprav vašich kulinárskych výtvorov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná rúra na pečenie
  • Extrémne efektívne pyrolytické čistenie
  • Dokonalá distribúcia tepla systémom UltraFan Plus
  • Funkcia časovača a indikácia zostatkového tepla
  • Zrýchlenie ohrevu rúry pre včasnejšiu prípravu pokrmov
  • 9 automatických programov na pečenie
  • Intuitívne ovládanie na dotykovom paneli
  • Halogénové osvetlenie poskytne dokonalý priehľad aj cez dvierka
  • Nerezové prevedenie s úpravou proti odtlačkom prstov
  • Komfortný objem 72 l

Horúci vzduch bezpečne

Rúra zvládne pri samočistiacom procese vyvinúť i ničivú teplotu 500 °C, nemajte však obavy. V priebehu celého programu rúra uzamkne dvierka, takže nehrozí žiadna nehoda. Na vašu ochranu myslí aj pri bežnom používaní, pretože prístroj rozpozná, že otvárate dvierka a okamžite zastaví teplovzdušný vetrák. Zabráni sa tak vyvaleniu veľmi nepríjemného prúdu vzduchu s vysokou teplotou.

Pri každom spustení rúra navyše ochladzuje elektronické komponenty, a tým ich udržiava v perfektnom stave. Ak by však aj napriek tomu došlo k prehriatiu, automaticky sa vypne. Spoľahnúť sa môžete aj na detskú poistku, ktorá uchráni prístroj pred jeho nechceným zapnutím. Jednoducho to najlepšie, aby ste vy i vaša rodina zostali v bezpečí. 

Rozšíri možnosti prípravy jedál

Teplovzdušná rúra má pre vás pripravených hneď niekoľko skvelých vychytávok, s ktorými bude pečenie radosť. Nepremýšľajte dlho nad tým, koľko času a akú teplotu určitý pokrm vyžaduje, jednoducho použite niektorý z deviatich pripravených automatických programov. Môžete u nich nastaviť aj váhu mäsa, ešte viac tým program upravíte na mieru a pri pečení sa nebudete starať prakticky o nič. Čas nestrácajte ani prípravou, dlhému predhrievaniu rúry je teraz koniec, stačí využiť funkciu rýchleho zahriatia. 

Pripravte si doma pizzu ako z Talianska - s krásne chrumkavými okrajmi a spodnou časťou a pritom lahodnými vrchnými vrstvami bez vysušenia. Zamilujete si tiež šťavnaté pokrmy pripravené parným pečením, táto technika ohrieva jedlo zvnútra bez toho, aby ho vysušila. Hodí sa najmä pre zapečené jedlá. Tešiť sa môžete taktiež na funkciu dvojokruhového grilu, rozmrazovanie, nízkoteplotné pečenie i sušenie plodov. Rozšírte svoje kuchárske umenie o nové možnosti. 

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Poprosím akým spôsobom sa čistia dvierka po pečení túto info neviem nikde zohnať či pyrolýza vyčistí aj dvierka? Ďakujem za info

Dobrý den, jaká je prosím nejnižší teplota?

Dobrý den, Kolik má trouba teleskopických výjezdů? Děkuji. M.

Dobrý den, jaké je k troubě ELECTROLUX EOC5750AOX příslušenství v ceně? Děkuji a s pozdravem Willmannová

Diskusia a poradňa k Electrolux EOC5750AOX
Príslušenstvo pre Electrolux EOC5750AOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOC5750AOX.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií