AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

ELECTROLUX EOC5751FOV

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOC5751FOV
Vstavaná rúra – vstavaná, energetická trieda A+, objem 71l, 9 programov, funkcia rýchleho zahriatia rúry, automatické váhové programy, teleskopický výsuv, pyrolytické čistenie, teplotná sonda na pečenie, SoftClosing automatika zatvárania dvierok, 59.4x59.4x56.7cm
Kód:  ELXTR005 Produktové číslo:  EOC5751FOV Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EOC5751FOV

Vstavaná rúra na pečenie ELECTROLUX EOC5751FOV vyniká svojim výkonom, množstvom skvelých funkcií a moderným dizajnom bielej farby. Spadá do energeticky veľmi úspornej triedy A+, spolu s účinnou izoláciou a viacvrstvovými sklenenými dvierkami s povlakom odrážajúcim teplo eliminuje plytvanie energiou. Ponúka 9 prednastavených programov na varenie, tlačidlo „MyFavourite“, funkciu rýchleho ohrevu a 14 ohrevných módov, ktoré ľahko nastavíte pomocou dotykového displeja.

Rúra je vybavená výhrevným kruhovým telesom podporujúcim jej multifunkciu. V
ELKO prednosťou je systém ohrevu UltraFan Plus s extra veľkým ventilátorom a špeciálnym vedením vzduchu, ktorý zaručuje rovnomerné pečenie bez ohľadu na to, kam pokrmy v rúre umiestnite. Výhodou je tiež pečenie na troch úrovniach naraz, ktoré šetrí váš čas.  

Kľúčové vlastnosti

  • 9 automatických programov
  • Funkcia tlmeného dovierania dverí softclosing
  • Teplotná sonda na pečenie
  • Detská poistka
  • Pyrolytické čistenie
  • Skvelá izolácia dvierok

Jedinečné funkcie a vybavenie

Spotrebič disponuje celým radom užitočných funkcií a vybavenia, ako je napríklad funkcia rýchleho zahriatia rúry, elektronická regulácia teploty či automatické váhové programy. Skvelou vychytávkou je funkcia tlmeného dovierania dverí softclosing, vďaka ktorej sa zatvárajú hladko a ticho. Stačí ich len mierne postrčiť a zatvoria sa automaticky. Vymoženosťou je aj teplotná sonda na pečneie fungujúca ako teplomer. Po jej zasunutí do stredu mäsa a nastavenia teploty vás upozorní, že je pokrm upečený podľa vašej potreby. Rodičia s malými deťmi ocenia detskú poistku, ktorá chráni pred náhodným zapnutím spotrebiča.

Jednoduché čistenie

K ďalšiemu vybaveniu rúry patrí programovateľný časovač a elektronické hodiny. Pochváliť sa môže pyrolytickým čistením, ktoré zanecháva rúru dokonale čistú. Zvyšky jedál premení na prach, ktorý jednoducho zotriete a navyše vás upozorní na nutnosť rúru vyčistiť. Rovnako ľahko sa vám budú udržiavať aj štvorvrstvové sklenené dvierka. Vďaka skvelej izolácii zostávajú chladné a sú tak bezpečné na dotyk.

Doplňujúce informácie:

Maximálny príkon:
3 500 W

Priestor pre inštaláciu:
59 × 56 × 55 cm

Hmotnosť:
39,5 kg

Vybavenie:

  • Smaltovaný plech na pečenie koláčov
  • Smaltovaný odkvapkávací pekáč sivej farby
  • Chrómovaný rošt na grilovanie

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je prosím maximální teplota této trouby?

Dobrý den, máte prosím toto zboží skladem? Děkuji Janáčková

Co je prosím "integrováná parní fce"? Na jiném webu jsem našel, že v troubě nelze připravovat pokrmy na páře...chci troubu, do které naliju/napojím vodu a bude vařit/péct na páře - díky

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX EOC5751FOV
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOC5751FOV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOC5751FOV.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií