AlzaBoxy Q1 PET

ELECTROLUX EOC5751FOZ

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOC5751FOZ
Vstavaná rúra vstavaná, A +, objem 71l, dotykové ovládanie, 9 automatických programov, automatické vypnutie rúry, udržiavanie teploty pokrmu, ventilátor, gril, teleskopický výsuv, pyrolytické čistenie, teplotná sonda, softclosing, čierna farba
Kód:  FBT1123t Produktové číslo:  EOC5751FOZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EOC5751FOZ

Ak prerábate kuchyňu alebo snívate o energeticky účinnej rúre, je pre vás ELECTROLUX EOC5751FOZ tá, ktorú hľadáte. Vstavaná rúra v elegantnej čiernej farbe patrí do energetickej triedy A +, má veľmi účinnú izoláciu, elektronické riadenie ohrevu a dvierka s povlakom, ktorý odráža teplo. Vďaka týmto vymoženostiam ušetríte veľa peňazí. Bezpochyby tiež oceníte objemný 74 litrové vnútro, v ktorom bez námahy pripravíte svoje obľúbené pokrmy.

Kľúčové vlastnosti

  • Detská poistka chráni pred náhodným zapnutím spotrebiča
  • Automatické osvetlenie na otvorenie dverí
  • Ľahko umývateľné dvere
  • Indikácia zvyškového tepla
  • Pyrolytické čistenie
  • Vykurovacie kruhové teleso, podporujúce multifunkciu rúry
  • Integrovaná parná funkcia
  • Špeciálna huba pre jednoduché odstránenie zvyšnej vody z parného pečenia

Skúšajte nové recepty

Prehľadný dotykový displej vám ponúkne to najdôležitejšie, čo potrebujete. Nájdete na ňom tlačidlo "MyFavourite", 9 prednastavených programov na varenie aj 14 ohrevných módov. Kvalitný spotrebič sa tiež nezaobíde bez mnohých prídavných funkcií. Patrí k nim pečenie, teplotná sonda spojená s ovládacím panelom plniaca funkciu teplomeru, systém ohrevu UltraFan Plus, ktorý rovnomerne upečie všetky pokrmy, a tiež chladiaci ventilátor ochladzujúci elektronické komponenty. Experimentujte a tvorte pokrmy, ktoré si všetci zamilujú.

Mnoho výhod

Rúra toho vie oveľa viac. Okrem špeciálnej funkcie, s ktorou si pripravíte pizzu ako od profesionálov, sa o omrvinky a zvyšky postará samočistiaca pyrolytická funkcia, ktorá ich jednoducho premení na prach. Vy už ho potom jednoducho zotriete handričkou, čím dosiahnete skutočné čistoty. Pri pečení sa nemusíte báť o svoje ratolesti. Dvierka nebudú nikdy teplejšie o viac ako 20 ° C o čo sa postará skvelá izolácia. Sú bezpečné na dotyk a tak nedôjde k prípadnému popáleniu. Nechýba im ani funkcia softclosing. Automatika zatvárania dvierok im zaistí bezpečie, keď sa pri miernom postrčení zatvoria automaticky.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prošel jsem cely návod k této troubě a není tam ani slovo o tom, ze by měla být parní..jak tomu tedy je doopravdy?

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX EOC5751FOZ
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOC5751FOZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOC5751FOZ.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií