AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Electrolux ESF 8585 ROX

Zobraziť katalóg
Electrolux ESF 8585 ROX
5 2 hodnotení
Umývačka riadu voľne stojacia, energetická trieda A++, 15 súprav riadu, hlučnosť 44 dB, zásuvka na príbory, odložený štart, displej, vodný senzor a senzor naplnenia, výška 85 cm, šírka 59.6 cm, hĺbka 61 cm
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  FAM2301q Produktové číslo:  ESF8585ROX Stránky výrobcu

Electrolux ESF 8585 ROX

Electrolux ESF 8585 ROX je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Electrolux ESF 8585 ROX je voľne stojaca umývačka v antikorovom vyhotovení, určená na 15 súprav špinavého riadu, ktorá spadá do energeticky veľmi úspornej triedy A++. Na umývanie ponúka celkovo 7 rôznych programov a 5 teplôt, medzi ktorými nechýba napríklad špeciálny program zaisťujúci šetrnú starostlivosť o sklo. Určite oceníte aj možnosť odloženia štartu v rozmedzí od 1 do 24 hodín.

Vnútri vám umývačka ponúkne horný kôš s plastovou rukoväťou, skladacími poličkami na šálky a poháre alebo priestor až na 6 vínových pohárov s mäkkými výstužami. Spodný kôš má aj plastovú rukoväť a 4 rozložiteľné tanierové poličky. Z praktických funkcií nechýba vodný senzor, ktorý zisťuje úroveň zašpinenia vody a upravuje podľa toho spotrebu, alebo indikátor doplnenia soli.

Umývačka tiež disponuje špeciálnym nastavením Multitab, ktoré dokáže naplno využiť potenciál kombinovaných tabliet. Obľúbite si aj inteligentný systém Beam on Floor, ktorý vás pomocou lúča premietaného na podlahu decentne informuje o stave umývacieho cyklu, o sušenie sa potom stará technológia DryTech. A prekvapí vás aj nízka hlučnosť 44 dB.

Umývacie programy:

  • AutoFlex 45° - 70°
  • Eco 50 °C
  • FLEXIWASH
  • Starostlivosť o sklo 45 °C
  • Intenzívny 70 °C
  • Rýchly plus 60 °C
  • Opláchnutie a čakanie

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
61 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hezký den, chci se zeptat, zda je možné, aby zůstal svítit odpočet minut při zapnuté myčce? Tím, že je sundané víko, tak je displej vidět, ale je vypnutý. Díky

Dobrý den, nemám žádnou otázku, ale chci vás touto cesto informovat. U myčky uvádíte automatické otevření dveří ANO. Tímto zákazníka uvádíte v omyl, dvířka se sami neotevírají. Konzultováno už i s výrobcem. Pro mě to byl jeden z hlavních důvodu ke koupi této myčky, a proto se cítím oklamán.

Príslušenstvo pre Electrolux ESF 8585 ROX
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií