PET PET

Electrolux ESF2000

Zobraziť katalóg
Electrolux ESF2000
3,0 2 hodnotení
Odšťavovač 800W, max.10.000 otáčok / min., 2 rýchlosti, nádoba na šťavu 0.8l, nádoba na odpad 2l, dvojité nerezové sito, nerezové prevedenie, špeciálny motor so spätnou väzbou (automatická regulácia otáčok podľa momentálneho zaťaženia)
Kód:  ELXOV001 Produktové číslo:  ESF2000 Stránky výrobcu

Electrolux ESF2000

Dizajnový odšťavovač Perfect Juice značky Electrolux, ktorý sa nielen stane vašim obľúbeným pomocníkom pre výrobu výborných ovocných a zeleninových štiav, ale tiež vytvorí estetický doplnok do vašej kuchyne. Odšťavovač disponuje technológiou dvojitej filtrácie prostredníctvom dvojitého nerezového filtra, čo vám zaistí omnoho viac získaných štiav z vášho obľúbeného ovocia či zeleniny. Pre jednoduchú manipuláciu s prístrojom slúži široké a priestranné plniace hrdlo, kam môžete vkladať aj celé kusy ovocia bez toho, aby ste ich museli krájať. Nechýbajú ani objemné nádoby na šťavu a odpad, ktoré uľahčia potrebu ich neustálej výmeny.

Kľúčové vlastnosti

  • Antikorové vyhotovenie
  • Technológia dvojitej filtrácie
  • Špeciálny 800 W motor so spätnou väzbou
  • Automatická regulácia otáčok podľa momentálneho zaťaženia
  • Široké a priestranné plniace hrdlo
  • Ľahké umývanie oddeliteľných častí v umývačke
  • Prísavné nožičky pre dobrú stabilitu
  • Rozmery: 402 mm (v) x 323 mm (š) x 220 mm (h)

Odšťaovač disponuje špeciálnym motorom (príkon 800 W) so spätnou väzbou a dvoma stupňami rýchlosti pre optimálne odšťavovanie všetkých typov ovocia a zeleniny. Navyše poskytuje automatickú reguláciu otáčok podľa momentálneho zaťaženia s maximom 10 000 ot./min, ktorá predlžuje životnosť prístroja. Výhodou je nepochybne aj ľahká údržba vďaka oddeliteľným častiam, ktoré možno jednoducho umyť v umývačke.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ESF2000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ESF2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ESF2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ESF2000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux ESF2000.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií