Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Electrolux ESI 5540 LOK

Zobraziť katalóg
Electrolux ESI 5540 LOK
4,0 6 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, 13 súprav riadu, A++/A/A, hlučnosť 44 dB, 6 programov, 4 teploty, Multitab, FuzzyLogic, TimeManager, odložený štart 1 - 24 hod.
Kód:  FBM7102f Produktové číslo:  ESI5540LOK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ESI 5540 LOK

Moderná umývačka s kapacitou 13 súprav riadu a so 6 programami je vhodná do každej domácnosti, kde vám uľaví od nepríjemnej každodennej činnosti. Efektívne kombinuje energetickú úspornosť (A++) a účinnosť umývania aj sušenia (A/A) s použitím inovatívnych funkcií. Umývačka využíva invertorový motor, ktorého výhoda spočíva v menších vibráciách a hlučnosti, ktorá dosahuje iba 44 decibelov. Výrobca si cení aj vysokú spoľahlivosť motora poskytnutím 10-ročnej záruky.

Vnútorný priestor

Horný kôš umožňuje výškové nastavenie tak, aby ste dovnútra mohli skladať aj veľké neforemné misky a hrnce. A to aj vtedy, keď je v ňom riad. Horný kôš obsahuje dve mäkké špičky a skladacie poličky na šálky. Pridané sú aj tŕne z mäkkej gumy, takže sa poháre a hrnčeky neprevrátia a zároveň sa nezrazia. V spodnom koši nájdete 2 rozložiteľné tanierové poličky a košík na príbory. Obidva veľké koše sa ľahko vysúvajú vďaka plastovým držiakom.

Fuzzy Logic

Vhodne zvolená skladba programov si poradí s každým riadom. Súčasťou je aj program AutoFlex, ktorý využíva systém Fuzzy Logic a vodný senzor. Ten zisťuje stupeň znečistenia a množstvo riadu v košoch. Automaticky potom nastaví teplotu a množstvo vody, spotrebu energie a dĺžku programu. Ide o vhodnú voľbu, ak si nie ste istí, ktorý program zvoliť. Rozhodovanie jednoducho nechajte na umývačku. Obľúbený program Rýchly plus 60 °C zvoľte na čerstvo znečistený riad, ktorý zvládne umývačka umyť za 30 minút. Intenzívny 70 °C si poradí aj s najhrubšou špinou a program Eco trvá o niečo dlhšie, avšak spotreba vody aj energie je pri ňom najnižšia. Po oslavách sa určite hodí program na šetrné umývanie skla.

Prídavné voľby

Funkcia riadenia času TimeManager umožňuje skrátiť dĺžku programu o polovicu, aby bol váš riad pripravený, kedykoľvek ho budete potrebovať. Ideálne, keď máte práve návštevu. Máte obľúbené nastavenie, ktoré často využívate? Uložte si ho a nabudúce ho aktivujte jednoducho a rýchlo. Na lepšie plánovanie tiež môžete využiť odloženie cyklu až o 24 hodín. Funkcia Multitab slúži pri použití viacerých tabliet v jednom, umývačka si s tabletou lepšie poradí a dôkladne ju rozpustí.


Doplňujúce informácie:

Umývacie programy:
Intenzívny 70 °C
Rýchly plus 60 °C
Opláchnutie a čakanie
Eco 50 °C
Starostlivosť o sklo 45 °C
AutoFlex 45 - 70 °C

Indikácia funkcií:
Moje obľúbené, vybraný program, soľ, leštidlo, TimeManager, fáza umývania, oneskorený štart 1 - 24 h, fáza sušenia, Multitab

Horný kôš:
Plastikové držadlo, 2 mäkké špičky, skladacie poličky na šálky

Dolný kôš:
Plastové držadlo, 2 rozložiteľné tanierové poličky

Ďalšie vlastnosti:
Umývačka na inštaláciu vo výške
Vodný senzor zisťuje úroveň zašpinenia vody a upravuje spotrebu vody
Inštalácia: vstavaná, viditeľný ovládací panel

Priemerná spotreba:
Voda 1 cyklus/rok: 9,9/2775 l
Energie 1 cyklus/rok: 0,932/262 kWh

Rozmery:
Rozmery spotrebiča V x Š x H: 818 x 596 x 575 mm
Vstavané rozmery V x Š x H: 820/880 x 600 x 570 mm

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den.Tak dnes mi mycka dorazila.Je to mycka bez bileho predniho panelu.Pouze oplechovany kram.Hlavne ze v popisu je psano barva bila.Tak jedine barva pismenek bila.

Dobrý den, je zde uvedena 10 letá záruka na motor (logo) , ale certifikát u výrobku nebyl- jak je záruka tedy uplatnitelná? Děkuji, Petr K.

Dobrý den, je možné používat tuto myčku na chalupě, kde může být teplota i pod bodem mrazu? Děkuji. H

Diskusia a poradňa k Electrolux ESI 5540 LOK
Príslušenstvo pre Electrolux ESI 5540 LOK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX ESI5540LOK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií