AD homeoffice AlzaBoxy Q1

ELECTROLUX 300 AirDry ESI4201LOX

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX 300 AirDry ESI4201LOX
Vstavaná umývačka riadu s panelom, energetická trieda A+, 9 súprav riadu, hlučnosť 49 dB, príborový kôš, odložený štart, ochrana proti pretečeniu a nastaviteľné koše, výška 81.8 cm, šírka 44.6 cm, hĺbka 57.6 cm,
Kód:  ELXMY006 Produktové číslo:  ESI4201LOX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 300 AirDry ESI4201LOX


Chcete sa zbaviť neustále plného drezu riadu, ale máte v kuchyni nedostatok priestoru? Kúpte si vstavanú umývačku riadu Electrolux ESI4201LOX z radu Slimline, ktorá vás raz a navždy zbaví starostí so špinavým riadom. Vďaka úzkemu dizajnu so šírkou 45 cm sa pohodlne zmestí aj do malej kuchyne. Pojme 9 súprav riadu a vďaka 5 programom a 3 nastaveniam teploty si môžete navoliť spôsob umývania, aký vám najviac vyhovuje.


Kľúčové vlastnosti vstavanej úzkej umývačky Electrolux ESI4201LOX (45 cm)

  • Energetická trieda A+
  • Kapacita na 9 súprav riadu
  • 5 šetrných programov a 3 nastavenia teploty
  • Hlučnosť 49 dB
  • Technológia AirDry dokonale vysuší riad s úsporou energie
  • Nastaviteľné koše
  • Funkcia odloženého štartu
  • Ochrana proti pretečeniu


Dokonalé výsledky sušenia s úsporou energie

Inovatívna technológia AirDry využíva na dokončenie sušenia prirodzenú cirkuláciu vzduchu. V poslednej fáze programu úzka umývačka Electrolux ESI4201LOX otvorí dvierka, aby vznikol úzky 10 cm priestor, čím zaistí dokonalé usušenie riadu s nižšími výdavkami za energiu.

Umývačka riadu Electrolux ESI4201LOX s odloženým štartom

Potrebujete si niekam odskočiť a mať riad pripravený akonáhle sa vrátite? Využite funkciu odloženého štartu, ktorá je pripravená spustiť vstavanú umývačku Electrolux ESI4201LOX v priebehu 3 hodín.

Rýchly 30-minútový program

Máte doma veľkú návštevu a potrebujete sa rýchlo zbaviť špinavého riadu a uvoľniť v umývačke Electrolux ESI4201LOX miesto pre ďalšie taniere, poháre či panvice? Práve pre tieto situácie je navrhnutý rýchly 30-minútový program, ktorý za veľmi krátku dobu umyje menej znečistený riad.

Automatické upozornenie

Vstavaná umývačka riadu Electrolux ESI4201LOX s úzkym dizajnom vás sama upozorní, keď je potrebné doplniť soľ alebo leštidlo. Vďaka tejto inteligentnej funkcii bude umývačka riadu Electrolux vždy v dokonalej kondícii, aby podávala ten najlepší umývací výkon.




vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
58 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě zda u toho kusu, který je teď v nabídce veden jako "použitý" za 6000 Kč, zde byl proveden i po navrácení jeho servisní prohlídka a jak dlouho byt ten použitý kus používán. Děkuji

Dobrý den, chtěl bych vyměnit stávající myčku za tento typ. Prosím jaký je rozměr čelního výměnného panelu pro vestavbu do linky. Děkuji Martin Horák

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX 300 AirDry ESI4201LOX
Príslušenstvo pre ELECTROLUX 300 AirDry ESI4201LOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX 300 AirDry ESI4201LOX.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií