Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ELECTROLUX ESI5545LOX

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX ESI5545LOX
4,0 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, 13 súprav riadu, A+++/A, hlučnosť 46dB, 6 programov, 4 teploty, Multitab, vodný senzor detekuje úroveň zašpinenia vody a upravuje spotrebu vody, TimeManager, odložený štart 1-24hod.
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  ELXMY007 Produktové číslo:  ESI5545LOX Stránky výrobcu

ELECTROLUX ESI5545LOX

ELECTROLUX ESI5545LOX je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Chcete sa zbaviť neustále plného drezu riadu? Kúpte si vstavanú umývačku Elektrolux, ktorá urobí prácu za vás a vďaka energetickej triede A+++ vám ušetrí nielen čas, ale aj peniaze. Do umývačy sa hravo zmestí 13 súprav riadu, k tomu upravuje teplotu a spotrebu vody a energie v závislosti na veľkosti náplne a stupňa zašpinenia pomocou programu AutoFlex. Vďaka šiestim programom a štyrom teplotám si môžete navoliť spôsob umývania, aký vám najviac vyhovuje. 

Kľúčové vlastnosti

  • vstavaná umývačka
  • energetická trieda A+++
  • 13 súprav riadu
  • AutoFlex - úprava teploty a spotreby vody a energie
  • 6 programov / 4 teplôt
  • funkcia AirDry s prirodzeným prúdením vzduchu pri sušení

Programy

  • AutoFlex 45 °C-70 °C
  • eco 50 °C
  • starostlivosť o sklo 45 °C
  • intenzívny 70 °C
  • rýchly plus 60 °C
  • opláchnutie a čakanie

Auto off

Táto funkcia automaticky vypne umývačku po niekoľkých minútach nečinnosti. Vďaka tomu umývačka medzi cyklami nespotrebuje žiadnu energiu, znamená to teda ďalšiu úsporu peňazí.

MyFavourite

Skvelý nápad je funkcia MyFavourite, kedy si môžete nastaviť a uložiť do pamäti vami obľúbený, či často používaný program.

AirDry

Funkcia AirDry využíva na sušenie prirodzené prúdenie vzduchu, preto v poslednej časti sušenia umývačka sama pootvorí dvierka a dosuší riad pomocou tejto novinky.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
58 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o informaci co je myšleno specifikací barvy viz níže: "Barva: Žádná - Nemá dvířka, Nerez" Rád bych věděl jak bude myčka vypadat zvenku po zabudování (pouze zasunutí pod desku kuchynské linky). Na fotce výrobku jsou dvě fotky jedna (bílé dveře s nerez panelem) druhá (nerez dveře a bílý panel). Prosím o potvrzení která z fotek je dle reality. Případně o zaslání správného fota. Děkuji. S pozdravem.

Dobrý den, jaké jsou rozměry myčky v originálním obalu (pro odvoz) ? Děkuji

Príslušenstvo pre ELECTROLUX ESI5545LOX
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií