AD homeoffice AD homeoffice

Electrolux EWF 1276 GDW

Zobraziť katalóg
Electrolux EWF 1276 GDW
5 3 hodnotení
Parná práčka spredu plnená, A+++, parné programy, ivertorový bubon, XXL bubon 1200 ot./min, kapacita prania 7 kg, hlučnosť 51/77 dB, LCD displej, FuzzyLogic, odložený štart, biela
Kód:  FAP2104e Produktové číslo:  EWF1276GDW Stránky výrobcu

Electrolux EWF 1276 GDW

Spredu plnená a energeticky úsporná práčka Electrolux EWS 1264 EDW s jednoduchým dizajnom v klasickom bielom vyhotovení. Trieda A+++ zaručí nízku energetickú spotrebu, a to v priemere 170 kWh za rok. Navyše je vďaka svojim ideálnym rozmerom vhodná aj do malých kúpeľní. Táto vlastnosť však práčku nijak neobmedzuje - napriek tomu má kapacitu až na 7 kg náplň bielizne.

Medzi ďalšie praktické vlastnosti patrí veľký plniaci otvor a LCD displej. Je až neuveriteľné, že táto práčka pracuje s 3 parnými programami. Ich výsledkom je, že para bielizeň našuchorí, narovná vlákna a odstráni nepríjemné pachy. Funkcia Time Manager umožňuje skrátiť alebo predĺžiť cyklus, takže budete mať bielizeň prichystanú a vypranú v pravý čas. Práčka poslúži aj ďalšími funkciami: programom na jemnú bielizeň, programom na ľahké žehlenie, detskou poistkou a funkciou Fuzzy Logic. Funkcia Fuzzy Logic je inteligentná funkcia, vďaka ktorej si práčka sama zvolí vhodný program na základe množstva bielizne, aby bielizeň dokonale vyprala, a to s čo najmenšou spotrebou vody, pracieho prášku a elektriny.

Vďaka invertorovému motoru práčka vyniká nízkou prevádzkovou hlučnosťou a dlhou životnosťou bez zásahu servisu. Ide o trojfázový motor, ktorý je priamo elektronicky riadený, nepoužíva uhlíky a navyše zaisťuje, že dochádza k plynulej priamej regulácii.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám záujem o túto práčku, len by som potreboval poradiť či existuje nejaký nadstavec (medzikus) nakoľko už mám sušičku electolux EDH3386GDW a potrebujem to kvôli malej panelákovej kúpelne dať na seba. Nebude vadiť že hĺbka práčky je menšia ako sušičky? Najradšej nejaký medzikus s výsuvom na skladanie oblečenia. Ďakujem

Diskusia a poradňa k Electrolux EWF 1276 GDW
Príslušenstvo pre Electrolux EWF 1276 GDW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EWF1276GDW.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií