Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Electrolux EWF 1476 GDW

Zobraziť katalóg
Electrolux EWF 1476 GDW
5 1 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, 1400 otáčok, kapacita prania 7 kg, A+++, hlučnosť 56 dB, LCD displej, Time Manager, XXL bubon, 85 x 60 x 52,2 cm
Kód:  FAP2103l Produktové číslo:  EWF1476GDW Stránky výrobcu
Electrolux EWF 1476 GDW Predaj skončil

Electrolux EWF 1476 GDW

Electrolux EWF 1476 GDW je moderná, spredu plnená práčka. Ponúka kapacitu až na 7 kilogramov bielizne, čo ocenia aj väčšie domácnosti. Extra veľký XL plniaci otvor vám umožní jednoduché naloženie aj vyloženie väčších kusov bielizne, ako sú napríklad obliečky, závesy alebo deky. Vysokovýkonný spotrebič spadá do triedy A+++ a na jedno pranie spotrebujete len 49 litrov vody. Úsporu zaisťuje množstevná automatika FuzzyLogic, ktorá reaguje na množstvo náplne. Môžete tak prať len pár kúskov a napriek tomu budete šetriť.

Práčka je vybavená prehľadným LCD displejom. Pomocou jednoduchého elektronického ovládania a otočného voliča ľahko nastavíte jeden z unikátnych pracích režimov a funkcií. Vďaka tomu poskytnete šetrnú starostlivosť vlneným, bavlneným aj syntetickým materiálom, športovému oblečeniu, jemnej bielizni a ďalším. Využiť možno aj parný režim, extra plákanie či jednoduché žehlenie. Spotrebič navyše disponuje až 1400 otáčkami pri odstreďovaní. Výhodou je tiež komfortná funkcia odloženého štartu Time Manager, s ktorou môžete celý proces naplánovať dopredu. O vaše bezpečie sa stará poistka proti vyplaveniu a detský zámok. Vďaka veľmi tichému invertorovému motoru nebudete pri praní rušení nežiaducim hlukom.

Doplňujúce informácie:

Pracie programy:

Vyp./zap.
Jemná bielizeň
Syntetika
Bavlna úsporný
Bavlna
Para osvieženie
Rýchly
Šport ľahký
Periny
Odstreďovanie/vypustenie
Plákanie (otáčky)
Rifle
Vlna plus
Steam Cottons
Para syntetika

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EWF 1476 GDW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EWF 1476 GDW.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií