Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Electrolux EWF1497CDW2

Zobraziť katalóg
Electrolux EWF1497CDW2
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++ /A/B, 9 kg, 1400 ot./min., 1/2 náplň, Time Manager, FuzzyLogic, oneskorený štart, možnosť skrátenia pracieho cyklu, 85 x 60 x 60,5 cm
Kód:  FAP2105p Produktové číslo:  EWF1497CDW2 Stránky výrobcu
Electrolux EWF1497CDW2 Predaj skončil

Electrolux EWF1497CDW2

Práčka Electrolux patrí do radu UltraCare Eco, čo má za následok dokonale vyprané a mäkké oblečenie, a to aj pri nízkych teplotách. Prací prostriedok a aviváž sa aktivujú oddelene, v špeciálnej komore, kým sa dostanú k bielizni, čím sa predchádza nerozpusteniu fľakov na tkaninách a dosiahne sa tým čo najlepší výsledok prania. Práčka s predným plnením patrí do najlepšej možnej energetickej triedy A+++, hlučnosť prania by nemala presahovať 51 dB a na jeden cyklus prania sa dá vyprať až 9 kg špinavej bielizne. Čas vám ušetrí vďaka plánovaniu odloženého štartu v intervale 0,5 až 20 hodín. Práčka ponúka 14 unikátnych programov, medzi najobľúbenejšie patrí napríklad UltraWash 60 minút, ktorý ponúka dokonalé vypranie za obyčajnú hodinu! Ďalšou výhodou je tiež funkcia s tzv. Prírodnou parou, kedy jednoduchým stlačením tlačidla budú vaše odevy vyzerať ako nové, a to mäkké, hladké a so sviežou vôňou.

Šesť dôvodov na kúpu

  • Najlepšia možná energetická trieda A+++
  • Dokonalé vypranie počas 60 minút
  • Funkcia prírodnej pary, alebo práčky, ktorá zároveň uľahčuje žehlenie
  • Dostatočná kapacita prádla (až 9 kg)
  • Ocenenie Woolmark Platinum Care pre maximálnu šetrnosť
  • Funkcia odloženého štartu či Fuzzy Logic

Jednoduché ovládanie a praktické funkcie

Ovláda sa veľmi ľahko, a to predovšetkým pomocou prehľadného LCD displeja, ktorý vás zároveň informuje o všetkých prebiehajúcich pracích úkonoch. Systém kontroly vyváženia náplne vykonáva pred každým odstreďovaním rovnomerné rozloženie bielizne v bubne, aby sa minimalizovali vibrácie aj hluk. Výhodou práčky je aj funkcia Fuzzy Logic, vďaka ktorej práčka zistí, koľko bielizne ste vložili a určí, ako veľmi je prádlo špinavé. Pri modernej práčke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, v tomto prípade možno štart odložiť až o 20 hodín, môžete tak prať kedykoľvek sa vám to časovo hodí. Funkcia TimeManager navyše slúži na nastavenie cyklu a vaša bielizeň bude vypraná presne vtedy, kedy poviete.

Vyperiete čokoľvek, čo vám bude stáť v ceste, a to aj šetrne!

Woolmark Platinum Care je uznávané osvedčenie vydané spoločnosťou The Woolmark Company. Je potrebné splniť vysoké štandardy kvality a možnosť prania odevov, ktoré sú určené primárne na "ručné pranie". Famózne výsledky práčka dosahuje predovšetkým vďaka unikátnemu a patentovanému systému prania, ktorý zamedzuje treniu vlákien a udržuje ich mäkkosť aj po niekoľkých desiatkach vypraní. Máte na výber z niekoľkých programov prania. Povedzte práčke, že chcete vyprať špinavé prádlo do hodiny, oblečenie z džínsoviny, periny či extra citlivú vlnu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EWF1497CDW2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EWF1497CDW2.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií