AD homeoffice PET

ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EGT6342YOK

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EGT6342YOK
Set spotrebičov rúry a plynové dosky, RÚRA: A, multifunkčná, objem 57l, 6 funkcií, gril, ventilátor, funkcia minútka, 2 skla dvierok, povrchová úprava ocele proti odtlačkom prstov + DOSKA: horáky (1 / 1.9 / 1.9 / 3.1kW), otočné ovládacie gombíky, integrované zapaľovanie priamo z ovládača, poistka zhasnutia plameňa
Kód:  ELUse001a Produktové číslo:  EZB2400EGT Stránky výrobcu
ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EGT6342YOK Predaj skončil

ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EGT6342YOK

Zoznámte sa s kvalitnými spotrebičmi od renomovaného výrobcu Electrolux. Teraz získate týchto dvoch nepostrádateľných pomocníkov ešte lacnejšie! Prvý zo spotrebičov je výkonná rúra s dostatočným objemom, ktorá vďaka svojej špeciálnej úprave slúži ako účinná ochrana proti odtlačkom prstov. S nízkou energetickou náročnosťou šetríte nielen svoju peňaženku, ale aj životné prostredie. Elegantné čierne prevedenie sklokeramickej dosky podčiarkuje perfektný pomer cena/výkon. Disponuje štyrmi výkonnými horákmi, liatinovou mriežkou, integrovaným zapaľovaním v gombíku a tiež tepelnou poistkou. Varenie si s týmito spotrebičmi ihneď zamilujete. 


Electrolux EZB 2400 AOX je vstavaná rúra s povrchom vyrobeným z nerezovej ocele. Vďaka špeciálnej úprave na ňom nezostávajú odtlačky prstov. Vnútorný objem rúry je 60 litrov, v balení potom nájdete tiež smaltovaný plech, čierny plech pre zachytávanie mastnoty a samozrejme aj chrómovaný rošt. Výhodou rúry je priama kontrola nad prípravou pokrmov vďaka otočným ovládačom. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná rúra v prémiovom balení
  • Nerezové spracovanie
  • Špeciálna vrstva proti odtlačkom
  • Energetická trieda A alebo nízke prevádzkové náklady
  • Dve špeciálne sklíčka zabraňujúce popáleniu sa
  • Výkonný gril s ventilátorom pre profesionálnu prípravu mäsa a iných surovín

Úplná kontrola nad časom

Rúra patrí do energetickej triedy A. Na výber budete mať z množstva rôznych programov, nechýba napríklad horný a spodný ohrev, ventilátor alebo gril. Na koniec pečenia vás upozorní zvukový signál. Praktická je tiež nastaviteľná minútka, ukazovateľ teploty alebo aktuálny čas zobrazený na displeji rúry.


S varnou doskou Electrolux EGT 6342 YOK získate všetky výhody varenia na plyne a elegantný vzhľad sklokeramickej dosky. Štyri plynové horáky v troch rôznych veľkostiach sa hodia pre odlišné typy panvíc a hrncov. Pevná liatinová mriežka zaistí riadu maximálnu stabilitu.

Electrolux EGT 6342 YOK myslí aj na užívateľský komfort. Otočnými gombíkmi ľahko nastavíte optimálnu veľkosť plameňa. Elektrické zapaľovanie je integrované v ovládačoch. Horák tak zapálite ľahko a rýchlo len jednou rukou. Bezpečnosť je stále na prvom mieste. Pokiaľ z akéhokoľvek dôvodu zhasne počas varenia plameň horáka, tepelná poistka ho okamžite vypne. Prívod plynu zostane uzavretý až do doby, keď horák znovu zapálite.

Kľúčové vlastnosti

  • Poistka zhasnutia plameňa
  • Otočné ovládacie gombíky s integrovaným zapaľovaním
  • Elegantné čierne prevedenie so štyrmi horákmi
  • Najväčší horák dosahuje výkon až 3.1 kW
  • Pevná liatinová mriežka pre zaistenie maximálnej stability riadu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EGT6342YOK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EGT6342YOK.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií