Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Electrolux LFP516X

Zobraziť katalóg
Electrolux LFP516X
Digestor – 60cm, typ: výsuvný, en. trieda: B, ovládanie: mechanické, 3 rýchlosti, výkon (m3/h) max./min.: 647/272, hlučnosť (dB) max./min.: 69/49, rozmery V׊×H 34.0×56.0×31.0
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  ELXDG018 Produktové číslo:  LFP516X Stránky výrobcu
Electrolux LFP516X 231,04 € Použité

Electrolux LFP516X

Electrolux LFP516X je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Moderná kuchyňa sa bez odsávača pár jednoducho nezaobíde. Tento vstavaný odsávač LFP516X od známej a rokmi overenej spoločnosti Electrolux sa vďaka svojmu vstavanému vyhotoveniu bude hodiť do každej modernej kuchyne. Skvelý vzhľad je podčiarknutý aj elegantným antikorovým vyhotovením digestora. Môžete si byť istí, že vám bude dokonalým parťákom. Spotrebič zaistí efektívne odstránenie nepríjemných pachov a výparov, ktoré vznikajú pri varení vášho obľúbeného jedla. Nesmiete zabudnúť na triedu energetickej účinnosti spotrebiča (trieda B). Počas jedného roka digestor spotrebuje okolo 56 kWh.

Kľúčové vlastnosti výsuvného digestora Electrolux LFP516X

  • Výsuvná konštrukcia vstavaného digestora
  • Kvalitné vyhotovenie v šírke 60 cm
  • Úsporné LED osvetlenie
  • Možnosť nastavenia recirkulácie vzduchu
  • Moderný dizajn v antikorovej farbe
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie

Jednoduché mechanické ovládanie

Ovládanie spotrebiča LFP516X je veľmi jednoduché a intuitívne. Po vytiahnutí vysúvacej časti vám budú sprístupnené všetky ovládacie gombíky. Nájdete tu 3 režimy odťahu a gombík osvetlenia. Používateľov určite poteší, že spotrebič je vybavený hliníkovým filtrom, ktorý sa môže umývať v umývačke. Pre používanie recirkulácie vzduchu je potrebné dokúpiť špeciálny uhlíkový filter, ktorý sa objednáva osobitne. Ten absorbuje výpary, čiastočne aj dym a výsledkom je čistý vzduch vypúšťaný späť do kuchyne. 

Skvelé parametre digestora LFP516X

Maximálny výkon odsávania digestora dosahuje až 647 m3 za hodinu. Aj počas maximálnych otáčok iste oceníte nízku hlučnosť, ktorá neprekročí hranicu 69 dB. Za zmienku určite stojí aj skutočnosť, že digestor LFP516X je vybavený úsporným LED osvetlením so skvelým výkonom, ktoré zaistí perfektný prehľad počas prípravy pokrmov. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre digestora

Energetická trieda
B Hotovo!

Typ

Typ
Vstavaný Hotovo!

Vývody

Počet
1 Hotovo!
Priemer
15 cm Hotovo!
Umiestnenie vývodu
Zvrchu Hotovo!
Priemer horného vývodu
15 cm Hotovo!

Výkon

Výkon odsávania
647 m3/h Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli na toto zboží plánujete nějakou akci. Děkuji

Príslušenstvo pre Electrolux LFP516X
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií