AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

Electrolux SCPARKETTO

Zobraziť katalóg
Electrolux SCPARKETTO
4,7 7 hodnotení
Bezvreckový vysávač bezvreckový, príkon 1300W, cyklónová technológia, umývateľný hygienický filter, akčný rádius 9 m, objem 2,75 l, parketová hubica, teleskopické rúrky, červený
Kód:  ELXVB005 Produktové číslo:  SCPARKETTO Stránky výrobcu

Electrolux SCPARKETTO

Červeno sfarbený Electrolux SCPARKETTO je nový vysávač z radu Super Cyclone, ktorý, ako už názov napovedá, vyráža do boja proti nečistotám s účinnou cyklónovou technológiou. Tomu zodpovedá aj značný príkon 1400 W alebo špeciálne podlahová hubica ESNO.

Všetka špina prechádza cez umývateľný hygienický filter a končí v nádobe s objemom 2,75 l. V príslušenstve potom nájdete parketovú hubicu a nechýba ani nástavce 3v1, ktoré obsahujú kefku, štrbinovky a hubicu na čalúnenie. Potešia vás tiež malé drobnosti, ktoré vám vysávanie veľmi uľahčia, ako napríklad mäkčené kolieska a teleskopické trubice pre ľahký pohyb po miestnosti alebo funkcia soft štart, vďaka ktorej vysávač zbytočne nezaťažuje vašu elektrickú sieť pri uvedení do chodu.

 

Hlavné prednosti:

  • cyklónová technológia
  • Integrované parkovacie úchyty
  • regulácia výkonu
  • Mäkké kolieska
  • Teleskopická trubica
  • Hubica na čalúnenie
  • Akčný rádius 9 m

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 400 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
5,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ako môže mať akčný rádius 9 metrov, keď má 6 m kábel???

Dobrý den. V horním popisu vysavače je uvedeno :příkon 1300W a akční radius 9m, v dolních údajích je uveden příkon 1400W a délka kabelu (chápu to jako akční radius) 6 m. Jak to tedy je? Které údaje jsou správné? Děkuji za odpověď. J. Nováková

ma tento vysavac HEPA filter ?

Diskusia a poradňa k Electrolux SCPARKETTO
Príslušenstvo pre Electrolux SCPARKETTO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux SCPARKETTO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux SCPARKETTO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux SCPARKETTO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux SCPARKETTO.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií