Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Electrolux ZB3230P

Zobraziť katalóg
Electrolux ZB3230P
5 11 hodnotení
Tyčový vysávač 2v1, nádoba 0.5l, rotačná kefa, systém BRUSH ROLL CLEAN, dobíjací stojanček s príslušenstvom (kefka a štrbinová hubica)
Kód:  ELXVTS07 Produktové číslo:  ZB3230P Stránky výrobcu

Electrolux ZB3230P

Bezdrôtový akumulátorový vysávač novej generácie! Vďaka prevedeniu 2 v 1 ho využijete buď ako vysávač tyčový alebo ručný. Vysoko výkonná lítiová batéria HD TurboPower garantuje účinné vysávanie až po dobu 45 minút. Vysávač disponuje rotačnou podlahovou kefou s patentovaným systémom BRC pre rozpletenie a odstránenie ako vlasov, tak vlákien jednoduchým zošliapnutím pedálu. Vo výbave nechýba ani špeciálna elektrická hubica na zvieraciu srsť, kefka či štrbinová hubica. Bezsáčkové spracovanie šetrí čas i peniaze - odpadnú nádobku s objemom 0,5 litra stačí po ukončení upratovania jednoducho vyprázdniť. 

Ďalšou výhodou je perfektná manévrovateľnosť s vysávačom. Manévrovací systém EasySteer ™ zaisťuje otočenie hubice o 180°, čo umožňuje ľahké zatáčanie a pohyb okolo predmetov i nábytku. LED diódy integrované v podlahovej hubici oceníte najmä pri vysávaní tmavých kútov alebo priestoru pod nábytkom. 

Vysoká výkonnosť aj skvelý dizajn ocenený cenami RED DOT AWARD 2015 a PLUS X AWARD

  • Bezdrôtový akumulátorový vysávač v bezvreckovom prevedení
  • Vysoko kvalitná Li - ion batéria HD TurboPower (nabíjanie 4 hodiny, doba prevádzky 45 minút)
  • Univerzálne použitie 2 v 1 - samostatne stojaci tyčový vysávač s odnímateľným ručným vysávačom pre vysávanie povrchov nad úrovňou podlahy
  • Technológia BRC (BrushRollClean ™) - rýchle odstránenie zamotaných vlákien z podlahovej kefy
  • Integrované LED diódy
  • Manévrovací systém EasySteer ™ - otočenie hubice o 180°
  • Cyklónová jednotka, samostatne stojaca poloha
  • Bohaté príslušenstvo - rotačná podlahová kefa, hubica na zvieraciu srsť, kefka, štrbinová hubica

Hubice Ergorapido Animal Care

Využijú ju predovšetkým majitelia domácich maznáčikov. Motorová hubica Ergorapido Animal Care Nozzle je špeciálne vyvinutá na odstránenie zvieracích chlpov z koberca a čalúnených povrchov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, aky je saci vykon toho rucneho vysavaca ? Nezaujima ma spotreba (prikon zo siete) ani prikon motora. Nikde som tuto hodnotu nenasiel asi je prilis nizka. Dakujem Peter

Jaká je životnost baterie HD TurboPower u vysavače Electrolux ZB3230P? Popřípadě kolik stojí nová baterie?

Dobrý den, jaká je hlučnost (dB)?

Koupil jsem vysavač Electrolux ZB3230P a chci se zeptat, jestli jde doobjednat parketová hubice jak to má třeba typ ZB3214G a další. Děkuji.

Dobrý deň , tento vysávač som u Vás kúpil pred týždňom a po plnom nabití vydrží len 16 minút . Mám ho reklamovať alebo ako postupovať ,lebo píšete vydr 45 minút . Ďakujem

Diskusia a poradňa k Electrolux ZB3230P
Príslušenstvo pre Electrolux ZB3230P
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZB3230P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZB3230P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZB3230P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux ZB3230P.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií