Zadajte názov tovaru
Elektrické hrnce ponúkajú jednoduchý a zdravý spôsob prípravy pokrmov. Vyberať môžete zo širokej ponuky elektrických hrncov: od univerzálnych elektrických parných hrncov a elektrických panvíc cez elektrické tlakové hrnce a hrnce s pomalým ohrevom po špeciálne hrnce, ako sú ryžovary a elektrické zaváracie hrnce.
Pokračovať
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
+ ZADARMO
Elektronická kniha Fitrecepty
Elektrické hrnce sú šikovnými pomocníkmi do každej kuchyne. Jedlá sú v elektrických hrncoch pripravené za krátky čas a na varenie sa nevyžaduje žiadny tuk. Elektrické hrnce sú vhodné na zdravý spôsob varenia, či už vyznávate zdravý životný štýl alebo vám nechutia ťažké jedlá.
V tejto kategórii nájdete univerzálne elektrické hrnce aj špecializované hrnce na varenie určitých pokrmov, ako napríklad jogurtovače alebo ryžovary. Tie sú vhodné na všetky druhy ryže, pričom uľahčujú ich prípravu. Remoska predstavuje flexibilný spôsob pečenia. Typická remoska je vybavená vekom s vykurovacou špirálou, ohrev je teda riešený zhora. Remoska je vhodná na kempovanie, na chalupu a všade tam, kde je k dispozícii elektrická energia.
Na zdravé varenie je ideálny parný hrniec. V parnom hrnci sa totiž varí bez tuku a oleja, uvarený pokrm je teda chutný a diétny zároveň. Praktickým prvkom parných hrncov je časovač, vďaka ktorému sa zariadenie po nastavenej dobe automaticky vypne. Ďalším nenahraditeľným pomocníkom je tlakový hrniec. Varí pri vyššom tlaku, čím sa vnútri dosiahne vyššia teplota. Pokrm v tlakovom hrnci je uvarený rýchlejšie, a preto je vhodný napríklad na prípravu hovädzieho mäsa.
Zadajte názov tovaru