AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Elektrické kolobežky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Výkon
50 W
8000 W
-
Maximálna rýchlosť
8 km/h
100 km/h
-
Maximálny dojazd
5 km
180 km
-
Farba
Antracitová
(15)
Biela
(7)
Camo
(1)
Čierna
(94)
Červená
(12)
Určenie
Pre dospelých
(128)
Pre deti
(33)
Nosnosť
40 kg
150 kg
-
Najnovšie objednávky

Elektrická kolobežka, alebo tiež aku kolobežka, je poháňaná elektromotorom. Elektrické kolobežky sa ovládajú podobne ako skútre. Najskôr je ale potrebné sa párkrát odraziť a potom to za vás prevezme elektromotor. Chcete vedieť, aké druhy existujú a na čo si dať pri výbere elektrokolobežky pozor? Potom čítajte ďalej.

Pokračovať

Elektrická kolobežka snúbi zábavu s praktickosťou

Okrem elektrobicykla je elektrická kolobežka ďalším dopravným prostriedkom, ktorý vám uľahčí jazdu. Je ekologická, a pritom svižná, jednoducho sa nabíja a jej prevádzka takmer nič nestojí. Oproti bicyklu má nižšiu hmotnosť a je skladnejšia.

  • Minimálna námaha
  • Ekologickosť
  • Nepotrebujete vodičský preukaz
  • Je skladnejšia než elektrobicykel
  • Je závislá od batérie

i

Je to elektrická kolobežka, nie elektronická kolobežka

Aj keď je elektrická kolobežka v podstate aj „elektronická“, pretože v sebe má spravidla aj zabudovanú elektroniku (LCD displej s tachometrom), nie je výraz „elektronické kolobežky“ správny. Rovnako tak písaná podoba „elektro kolobežka“ nie je celkom podľa pravidiel, hoci na najrôznejšie elektro kolobežky v reklamných letákoch narazíte často.

Elektrická kolobežka a motorová kolobežka nie je tak celkom to isté

Elektrická kolobežka má motor, teda patrí medzi motokolobežky. Klasická motorová kolobežka je však osadená benzínovým agregátom, kdežto u elektrokolobežky sa dočkáte motora poháňaného nabíjacím akumulátorom.

Motokolobežka sa často pozná podľa palivovej nádrže umiestnenej po jednej strane zadného kolieska.

Aké elektrické kolobežky nájdete v ponuke?

Elektrické kolobežky sa vyrábajú v rôznych vyhotoveniach a veľkostiach. Rozdeliť ich môžeme podľa určenia na mestské a terénne a podľa veku na tie pre deti a tie pre dospelých. Ďalej existujú aj špeciálne typy so sedadlom, na pomedzí kolobežky a bicykla, a štýlové e-kolobežky chopper, konštrukciou podobné motorkám rovnakého mena.

Inak vyzerá elektrická kolobežka do mesta a inak do terénu

Prvé delenie odpovedá na otázku, kde chcete najčastejšie jazdiť. Terénna elektrická kolobežka bez problémov pôjde aj v meste (a navyše lepšie tlmí otrasy), o druhom type sa to ale už povedať nedá. Čo je to základná, čím sa oba typy líšia?

Do mesta je obzvlášť výhodná skladacia kolobežka na elektrický pohon. Zložiť sa dá behom pár sekúnd, zmestí sa do kufra auta a pustia vás s ňou do MHD.

Čím sa líšia elektrické kolobežky pre deti od tých pre dospelých?

Ďalej delíme elektrické kolobežky pre deti a pre dospelých. Rozdiel medzi nimi je predovšetkým v nosnosti. Detské modely ju mávajú nižšiu (60 – 90 kg), to ale neznamená, že deti nemôžu jazdiť na modeloch pre dospelých. Len dajte pozor na minimálnu výšku riadidiel a tiež na bezpečnosť. Tieto modely totiž dokážu vyvinúť o dosť vyššiu rýchlosť.

Pre dospelých sa vyrába elektrokolobežka do 150 kg.

Elektrická kolobežka so sedadlom uľaví vašim nohám

Elektrická kolobežka so sedadlom je ideálna najmä pre staršiu generáciu, pre ktorú je dobrá, ľahšia alternatíva k bicyklom. Často na nej nájdete rôzne praktické príslušenstvo ako napríklad košík na predné riadidlá.

Chcete mať svoj malý chopper? Elektrické kolobežky Harley ocenia nielen drsní

Elektrické kolobežky Harley sú pevné stroje so širokými kolesami a nízko posadeným sedadlom. Štýlom jazdy pripomínajú legendárne choppery, takže sa budú páčiť tým, ktorým bežná elektrokolobežka pripadá skôr ako hračka pre deti. Ide však aj o praktický a plnohodnotný dopravný prostriedok podobný skútrom.

i

Kolobežka elektrická chopper sa hodí na každodenné jazdenie. Vďaka veľmi slušnému dojazdu a vysokej maximálnej rýchlosti (a tiež spätným zrkadlám) na nej môžete vyraziť aj na dlhšie výlety. Len sa pripravte, že na jej parkovanie budete potrebovať ideálne garáž.

Elektrická kolobežka – na čo sa pri výbere zamerať?

Padla vám do oka elektrická kolobežka? Pre jej výber v základe platia rovnaké parametre ako pre normálnu kolobežku. Najskôr sa preto zamerajte na nosnosť, rozmery a hmotnosť, materiál rámu a kolies. Potom príde na rad pohon. U neho sa pozrite na výkon, maximálnu rýchlosť, dojazd a kapacitu batérie. Poďme sa na všetky parametre bližšie pozrieť.

Dá sa zaobstarať elektrokolobežka na splátky? Samozrejme. Stačí v popise produktu zvoliť možnosť „kúpiť na splátky“ a môžete vyraziť na cestu skôr, než budete mať našetrené.

Akú môže mať elektrokolobežka nosnosť? 200 kg nájdete len u chopperov

Túto tému sme už vyššie naťukli. Bežne má kolobežka elektrická nosnosť 120 kg, maximálne to býva 150 kg, na vyššiu nosnosť narazíte len výnimočne v prípade niektorých chopperov. Toto číslo berte s rezervou, motorové kolobežky/elektrokolobežky spravidla (aspoň krátkodobo) znesú aj zaťaženie o niečo väčšie.

Elektrická kolobežka a hmotnosť

Hmotnosť kolobežky na baterky závisí od jej typu a tiež materiálu konštrukcie. Všeobecne ale počítajte s o niečo vyššou hmotnosťou oproti jej bezmotorovým kolegyniam (za čo môže predovšetkým akumulátor).

  • Skladacia kolobežka na elektriku váži od 8 do 25 kg. Modely pre deti patria medzi tie ľahšie.
  • Terénna elektrická kolobežka, byť aj váčšia, napodiv váži podobne. Vďaka za to patrí odľahčenému rámu.
  • Kolobežka elektrická chopper s hmotnosťou okolo 50 kg patrí medzi tučkov, takže sa prenášať veľmi nedá.

Pokiaľ má elektrokolobežka nosnosť 150 kg, bude tiež viac vážiť. Pevnejšia konštrukcia je jednoducho o niečo ťažšia.

Elektrická kolobežka – na aké rozmery si dať pozor?

Čo sa týka rozmerov, ktorými elektrická kolobežka disponuje, mala by vás zaujímať predovšetkým veľkosť nášľapu (stúpadla), na ktorý by ste sa mali nohy pohodlne zmestiť, a potom minimálna a maximálna výška riadidiel.

  • Optimálne rozmery nášľapu pre dospelých sú 40 × 11 cm.
  • Nášľap by mal byť približne 5 cm nad zemou, aby ste sa mohli pohodlne odrážať.
  • Pokiaľ budú riadidlá príliš nízko alebo vysoko, e-kolobežka sa vám bude horšie ovládať.
  • Nastaviteľnosť riadidiel si postrážte najmä pri modeloch pre deti, aby pre nich riadidlá neboli o chvíľu príliš nízko.

Optimálna výška riadidiel pre bežnú jazdu

Výška jazdca Výška riadidiel
100 – 110 cm 50 cm
110 – 120 cm 55 cm
120 – 130 cm 60 cm
130 – 140 cm 65 cm
140 – 150 cm 70 cm
150 – 160 cm 75 cm
160 – 170 cm 80 cm
170 – 180 cm 85 cm
180 – 190 cm 90 cm
190 – 200 cm 95 cm

Je lepšia elektrická kolobežka z ocele, alebo hliníka?

Elektrická kolobežka má rám konštruovaný najčastejšie z dvoch pevných materiálov: z leteckého hliníka a z ocele. Oba majú svoje výhody a výrobcovia ich preto spravidla kombinujú.

  • Hliník je ľahký, ale menej pruží, to znamená, že viac prenáša otrasy.
  • Oceľ je pružnejšia, veľa vydrží, ale je ťažká.

Za zváženie ešte stojí extrémne pevný karbón. Kolobežka na baterku z karbónu vás ale vyjde o poznanie drahšie.

Záleží na tom, aké má elektrická kolobežka kolieska?

Krátka odpoveď znie áno. Vaša elektrická kolobežka môže mať v zásade dva typy koliesok: pevné z PVC, alebo nafukovacie pneumatiky. Každé sú vhodné pre iný povrch.

  • Pneumatiky lepšie tlmia otrasy a môžete si ich nahustiť podľa toho, kde jazdíte. Hrozí ale prepichnutie.
  • Pevné kolieska vydržia oveľa viac, ale nehodia sa na jazdu v teréne.

i

Dôležitá je tiež veľkosť koliesok. Elektrické kolobežky do terénu mávajú kolieska všeobecne väčšie, čo sa týka predovšetkým toho predného. Malé kolieska sa hodia skôr na chodník.

A teraz niečo k motoru. Aký je štandardný výkon elektrokolobežky?

Výkon určuje predovšetkým maximálnu rýchlosť a stúpanie elektrokolobežky. 500 W stroje sú napríklad vhodné do terénu, do mesta vám postačí 350 W. Kolobežka na baterky pre deti by túto hranicu nemala presiahnuť nikdy.

i

Každá elektrická kolobežka je vybavená páčkou alebo otočným prstencom na riadidlách pre reguláciu výkonu, vďaka čomu môžete spomaliť medzi chodcami a zrýchliť na voľnej ceste.

Koľko ide najrýchlejšia elektrická kolobežka? 50 km/h!

Áno, najrýchlejšia elektrická kolobežka naozaj zvládne vyvinúť rýchlosť blížiacu sa 50 km/h, to sa týka predovšetkým terénnych modelov. U tých mestských počítajte s približne polovičným maximom.

Ako sa pozná spoľahlivá elektrická kolobežka? Recenzie zákazníkov sú v tomto ohľade dobrým zdrojom informácií.

Kapacitu akumulátora musí mať každá elektrická kolobežka dostatočnú

Ak nechcete, aby sa vám vaša elektrická kolobežka vybila v polovici cesty, voľte dostatočnú kapacitu akumulátora. Akumulátor je väčšinou vstavaný, to znamená, že kolobežku budete musieť pri nabíjaní pristaviť k zásuvke. Nabíjanie v priemere trvá 3 – 9 hodín (niektoré modely ponúkajú možnosť rýchlonabíjania).

  • Kolobežky elektrické do terénu by mali mať kapacitu minimálne 10 Ah, pretože k zásuvke budete mať ďaleko.
  • E-kolobežky do mesta si môžu dovoliť aj menšie, a tým pádom ľahšie akumulátory.

?

Pôjde elektrická kolobežka aj s vybitou baterkou?

Keď sa vám elektrická kolobežka vybije, môžete sa na nej normálne odrážať, pôjde to ale o niečo horšie, pretože motor kladie pri otáčaní koliesok odpor. Batériu však nenechávajte nikdy plne vybiť. Väčšina výrobcov dnes používa lítiové akumulátory, ktoré dokážu ponúknuť vysokú životnosť, len sa o ne musíte dobre starať.

Motorová kolobežka so sedadlom

Elektrická/motorová kolobežka so sedadlom je skvelý prostriedok pre staršie osoby. Využijete ju napríklad pre cestu na nákup.

Ako ďaleko dôjde elektrická kolobežka na jedno nabitie?

Každá elektrická kolobežka má určitý výrobcom stanovený maximálny dojazd. V prípade mestských modelov to býva 10 – 30 km, pri terénnych typoch a chopperoch je to pokojne aj 70 km. Veľkú rolu ale hrá hmotnosť jazdca, štýl jazdy a typ terénu.

Chcete ušetriť pri kúpe elektrickej kolobežky? Lacné elektrické kolobežky nájdete v sekcii akcie a výpredaje.

Elektrická kolobežka – pri výbere dajte tiež pozor na brzdy

Vzhľadom na to, akú maximálnu rýchlosť dokáže elektrická kolobežka vyvinúť, by ste nemali zabúdať tiež na bezpečnosť. Základným bezpečnostným prvkom na kolobežke sú brzdy. Tie v tomto prípade môžu byť buď mechanické, alebo elektromagnetické. Častá je aj ich kombinácia.

  • Mechanické brzdy fungujú rovnako ako na bicykli. Najúčinnejšie sú brzdy kotúčové.
  • Elektromagnetické brzdy spínajú pomocou akumulátora. S vybitou batériou teda nezabrzdíte.

Kde sa dá zohnať dobrá a lacná elektrická kolobežka? Bazár ukrýva použité, zánovné, ale aj iba rozbalené kúsky.

Aké vychytávky a príslušenstvo dokáže elektrická kolobežka ponúknuť?

Elektrická kolobežka ponúka rovnaké funkcie a príslušenstvo ako elektrický bicykel. Čo od nej teda môžete očakávať?

  • Prehľadný LCD displej s tachometrom vám umožní sledovať rýchlosť a stav batérie.
  • Tempomat dokáže bez vašej pomoci udržiavať konštantnú rýchlosť.
  • Svetlá a odrazky patria k povinnej výbave elektrokolobežky.
  • Stojanček vám umožní kolobežku pohodlne zaparkovať.
  • Blatníky ochránia vaše oblečenie pred blatom a striekajúcou vodou.
  • Zvonček vám pomôže bezpečne sa vyhýbať chodcom.
  • Rekuperácia dokáže pri brzdení vyrobiť nejakú tú energiu navyše.
  • Mobilná aplikácia pošle informácie o jazde do vášho telefónu.

V príslušenstve pre elektrické kolobežky nájdete napríklad držiaky na telefóny, náhradné duše do pneumatík, nabíjačky či sedadlá.

Kde všade môže elektrická kolobežka jazdiť?

Čo zákon a elektrická kolobežka? Legislatíva ju považuje za elektrobicykel a stanovuje pre ňu rovnaké pravidlá. Vďaka tomu pre ňu nepotrebujete STK ani vodičské oprávnenie, osoby mladšie ako 18 rokov ale na hlave musia mať prilbu. Čo ďalšie legislatíva pre elektrokolobežky stanovuje?

  1. Výkon e-kolobežky nesmie presiahnuť 1 000 W.
  2. Maximálna rýchlosť je na chodníku obmedzená na 6 km/h a na cykloceste 25 km/h.
  3. Pokiaľ na pozemnej komunikácii prekročíte rýchlosť 6 km/h, nesmiete podľa ustanovenia k pohybu používať len pohon elektrokoloběžky, ale je potrebné zapojiť aj ľudskú silu.

i

Načo vám teda bude rýchlejšia elektrická kolobežka? 50 km/h s ňou v meste jazdiť nesmiete, ale v prírode to nič nezákonného nie je.

Skladacia motorová kolobežka

Aké výhody má skladacia elektrokolobežka? Lacno a ekologicky vás presunie všade po meste, a pritom sa dá niesť pod pažou.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Elektrická kolobežka s výkonom 450 W, nosnosť 120kg, antracitová farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 70 km, kapacita batérie 15.3 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 24.25kg
-4 %
825,90 €
789,90 €

2.
Ninebot KickScooter F2 Pro E by Segway Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Elektrická kolobežka s výkonom 450 W, nosnosť 120kg, antracitová farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 55 km, kapacita batérie 12.8 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 18.5kg
649 €

3.
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Na objednávku – termín upresníme 1 ks
Elektrická kolobežka s výkonom 300 W, nosnosť 100kg, sivá farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 45 km, kapacita batérie 12.4 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 14.2kg
473,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
147 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,4 19×
Xiaomi Mi Electric Scooter Essential
Elektrická kolobežka s výkonom 250 W, nosnosť 100kg, sivá farba, maximálna rýchlosť 20 km/h, dojazd až 20 km, kapacita batérie 5.2 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 15.8kg
Cenová bomba
335,90 € Ušetríte 70,10 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: MSXI12a3
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Segway KickScooter P65E - Elektrická kolobežka Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8
Segway KickScooter P65E
Elektrická kolobežka s výkonom 500 W, nosnosť 120kg, antracitová farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 65 km, kapacita batérie 12 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 26kg
999,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: SPTseg008
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Kaabo Skywalker 10H ECO800 CZ EDITION - Elektrická kolobežka Doručenie na
predajňu zadarmo
4,2 10×
Kaabo Skywalker 10H ECO800 CZ EDITION
Elektrická kolobežka s výkonom 800 W, nosnosť 120kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 65 km, kapacita batérie 15.6 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 21.4kg
977,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTkbo002
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
KAABO Mantis 10 PLUS V2 CZ EDITION - Elektrická kolobežka Doručenie na
predajňu zadarmo
4,1 12×
KAABO Mantis 10 PLUS V2 CZ EDITION
Elektrická kolobežka s výkonom 2000 W, nosnosť 120kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 75 km, kapacita batérie 18.2 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 30kg
1 629 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTkbo008
4,5 17×
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 120kg, čierna a sivá farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 45 km, kapacita batérie 12.4 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 16.5kg
Super cena
599,90 € Ušetríte 19,10 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MSXI12a8
4,3 39×
Sencor Scooter One S20
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 120kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 25 km, kapacita batérie 7.5 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 15.3kg
299,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsen02
5,0 24×
Ninebot KickScooter F2 Plus E by Segway
Elektrická kolobežka s výkonom 400 W, nosnosť 120kg, antracitová farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 55 km, kapacita batérie 12.8 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 17.7kg
629 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: NINE57
Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU - Elektrická kolobežka
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6 11×
Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU
Elektrická kolobežka s výkonom 500 W, nosnosť 120kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 70 km, kapacita batérie 12 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 24.5kg
Zľavnené -10 %
799,90 € 883,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MSXI12a9
Segway KickScooter P100SE - Elektrická kolobežka Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Segway KickScooter P100SE
Elektrická kolobežka s výkonom 650 W, nosnosť 120kg, antracitová farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 100 km, kapacita batérie 23 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 32.9kg
1 789 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTseg009
4,6 34×
Sencor Scooter Two S60
Elektrická kolobežka s výkonom 400 W, nosnosť 120kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 45 km, kapacita batérie 15 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 16kg
429,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsen03
4,7
Xiaomi Electric Scooter 4 EU
Elektrická kolobežka s výkonom 300 W, nosnosť 120kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 35 km, kapacita batérie 7.65 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 17.2kg
538,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MSXI12a10
3,7
City Boss GV5L, čierna
Elektrická kolobežka s výkonom 500 W, nosnosť 150kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 35 km, kapacita batérie 15.4 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 22.8kg
Zľavnené -4 %
785,90 € 819,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Objednávací kód: SPTcb0027
4,8
Acer escooter series 5
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 100kg, čierna a zelená farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 60 km, kapacita batérie 15 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 18.5kg
402,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTacer002
City Boss RS500 sivá - Elektrická kolobežka Varianty
4,4
City Boss RS500 sivá
Elektrická kolobežka s výkonom 500 W, nosnosť 120kg, sivá farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 45 km, kapacita batérie 15 Ah, hmotnosť 16kg
489 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTepic097
4,5
Ninebot Kickscooter MAXG30LE II by Segway
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 100kg, sivá farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 40 km, kapacita batérie 10.2 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 17.5kg
598,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: NINE49
Concept SC4500 Crossader 4.5 - Elektrická kolobežka Varianty
3,5 10×
Concept SC4500 Crossader 4.5
Elektrická kolobežka s výkonom 500 W, nosnosť 120kg, sivá farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 45 km, kapacita batérie 10 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 19kg
649,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTconc004
LAMAX S7500 Plus - Elektrická kolobežka Varianty
4,3 32×
LAMAX S7500 Plus
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 100kg, čierna a tyrkysová farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 25 km, kapacita batérie 7.5 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 13kg
Cenová bomba
319 € Ušetríte 68 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTlam02
5,0
Ninebot KickScooter F2 E by Segway
Elektrická kolobežka s výkonom 400 W, nosnosť 120kg, antracitová farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 40 km, kapacita batérie 10.2 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 17.5kg
519,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: NINE56
Aprilia eSR2 Evo - Elektrická kolobežka Doručenie na
predajňu zadarmo
3,8
Aprilia eSR2 Evo
Elektrická kolobežka s výkonom 500 W, nosnosť 100kg, čierna a červená farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 50 km, kapacita batérie 14.4 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 18.5kg
1 099 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTtgr03
4,8
Ninebot KickScooter E2 E by Segway
Elektrická kolobežka s výkonom 450 W, nosnosť 90kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 20 km/h, dojazd až 25 km, kapacita batérie 10.2 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 14.2kg
Zľavnené -2 %
325,90 € 332,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: NINE60
City Boss RS350 sivá - Elektrická kolobežka Varianty
3,7
City Boss RS350 sivá
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 120kg, sivá farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 25 km, kapacita batérie 7.5 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 11.8kg
314,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTepic095
5,0
City Boss RS250 čierna
Elektrická kolobežka s výkonom 250 W, nosnosť 120kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 15 km, kapacita batérie 5.2 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 11.3kg
Zľavnené -3 %
275,90 € 285,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTepic094
5,0
City Boss RS350 čierna
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 120kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 25 km, kapacita batérie 7.5 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 11.8kg
314,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTcb0032
4,5 20×
SENCOR SCOOTER S70
Elektrická kolobežka s výkonom 400 W, nosnosť 120kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 50 km, kapacita batérie 15 Ah
528,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsen05

Elektrické kolobežky

článokXiaomi Scooter 4 Pro (PREVIEW) – elektrokolobežka pre poriadnych chlapov V poradí už štvrtá generácia populárnej elektrokolobežky Xiaomi Scooter prináša vskutku zásadné inovácie, vďaka ktorým má našliapnuté stať sa absolútnou jednotkou.
Je to tu! Prichádza leto a s ním množstvo slniečka, kúpania, výletov a nových zážitkov. Spolu s tým aj nadšenie, radosť, optimizmus a dobrá nálada. Spálenú kožu alebo bolesť hlavy po dlhej letnej párty teraz riešiť nebudeme. Zameriame sa na to, ako si toto leto užiť na...
Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne?
PR článokElektrické samobalančné korčule Segway Drift W1 sú tu! Moderné inteligentné technológie sa rýchlo vyvíjajú a prinášajú nové spôsoby využitia. Tentokrát pre vás máme naozajstný bonbónik! Elektrické samobalančné korčule Segway Drift W1, ktoré vás posunú zase o krok bližšie budúcnosti.
Elektrické kolobežky City Boss predstavujú moderný spôsob cestovania po meste. Sú pohodlné, rýchle a prekĺznu aj tam, kam sa s autom nedostanete. Ľahko ich zložíte a nie je problém s nimi nastúpiť do mestskej hromadnej dopravy. Čo všetko dokážu?
Kolobežky, odrážadlá, hoverboardy, to všetko nájdete v portfóliu americkej značky RAZOR. Zároveň je firma za svoje inovatívne výrobky pravidelne odmeňovaná najrôznejšími oceneniami. Čo stálo v roku 2000 za veľkolepým úspechom značky RAZOR? Dozviete sa v našom článku!
Viac článkov Všetky články

Elektrické kolobežky

V kategórii Elektrické kolobežky máme práve teraz na Alza.sk celkom 147 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné elektrické kolobežky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie elektrické kolobežky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie elektrické kolobežky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii elektrické kolobežky recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií