PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Elektrické mlynčeky na mäso

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Príkon
400 W
3000 W
-
Veľkosť mlynčeka
3
357
-
Rýchlosť spracovania mäsa
0,6 kg/min
5,5 kg/min
-
Počet rýchlostí
1
(32)
2
(19)
3
(1)
Farba
Antracitová
(1)
Biela
(22)
Čierna
(30)
Červená
(2)
Antikoro
(6)
Strieborná
(14)
Sivá
(3)
Typ
Elektrický
(60)
Mlynček na mäso
(1)
Funkcie
Krájanie
(22)
Strúhanie
(27)
Drvenie
(12)
Plnenie párkov a klobás
(54)
Lisovanie ovocia/odšťavovanie
(9)
Pasírovanie
(16)
Mletie
(40)
Hrubosť mletia
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Elektrické mlynčeky na mäso ponúkajú nekonečné možnosti pri varení a príprave pokrmov, veľakrát vám umožnia totiž nielen mletie, ale aj ďalšie spracovanie najrôznejších surovín. Pre každého milovníka domácej kuchyne, ktorý sa rád pustí do vlastného spracovania mäsa, je elektrický mlynček na mäso nenahraditeľnou výbavou s nekonečnými možnosťami. Prečítajte si viac o jeho vlastnostiach.

Pokračovať

Prečo si zaobstarať elektrický mlynček na mäso?

Výhody, ktoré prináša elektrický mlynček na mäso, môžu výrazne obohatiť vaše kulinárske zručnosti a skúsenosti. Pre všetky nižšie zmienené dôvody sa elektrický mlynček na mäso stáva neoceniteľným pomocníkom v kuchyni pre každého, kto si potrpí na kvalitné a chutné domáce pokrmy. Vezmite ale do úvahy aj nevýhody elektrického mlynčeka na mäso. Potom uvidíte, či bude užitočným pomocníkom aj vo vašej kuchyni.

  • Elektrické mlynčeky na mäso dokážu spracovať veľké množstvo potravín oveľa rýchlejšie a ľahšie ako ručné mlynčeky, ušetríte teda čas aj námahu.
  • Mnoho modelov je univerzálnych, zvládnu nielen mlieť mäso, ale aj krájať, strúhať, drviť, a dokonca plniť párky a klobásy.
  • Možnosť regulácie hrubosti mletia – elektrické mlynčeky na mäso zvládnu všetko od jemného až po hrubé mletie na tradičné recepty.
  • Máte kontrolu nad kvalitou mäsa – môžete si vybrať presne taký kus mäsa, aký chcete, a viete, že neobsahuje žiadne nežiaduce prísady.
  • Elektrický mlynček na mäso je často drahší ako ručný variant, čo môže byť pre niektorých zákazníkov limitujúci faktor.
  • Okrem vyššej obstarávacej ceny môže byť spojený aj s vyššími nákladmi na prevádzku a údržbu.
  • Môže byť tiež menej odolný voči poruchám a vyžaduje prístup k elektrickej zásuvke, čo obmedzuje jeho použiteľnosť.
  • Elektrické mlynčeky na mäso sú často hlučnejšie a ich čistenie môže byť zložitejšie kvôli elektrickým komponentom.

Elektrický mlynček na mäso Eta
Mlynček plast/kov

Mlynček na mäso elektrický biely
Mlynček plastový biely

Mlynček na mäso elektrický antikor
Mlynček nehrdzavejúca oceľ/strieborný

Ako vybrať najlepší mlynček na mäso? Elektrický má niekoľko kritérií

Chcete vybrať najlepší mlynček na mäso? Elektrický ponúka niekoľko kritérií, ktoré vám pomôžu nájsť ten najvhodnejší model pre vaše potreby. Predovšetkým je to príkon, ďalej je dôležitá rýchlosť spracovania, tiež hrubosť mletia a ďalšie funkcie, ktoré z elektrického mlynčeka na mäso vedia urobiť multifunkčný nástroj na každodenné varenie a spracovanie potravín.

Elektrický mlynček na mäso musí mať príkon pre vaše potreby

Elektrický mlynček na mäso disponuje príkonom zhruba od 400 do 2 200 W, takže si môžete vybrať taký, ktorý najlepšie zodpovedá vašim požiadavkám. S výkonnejším mlynčekom zvládnete spracovať väčšie množstvo mäsa za kratší čas, zatiaľ čo menšie modely sú ideálne pre menšie domácnosti. Zároveň si ale nemusia poradiť s tvrdším mäsom. Vyberte si teda taký, ktorý odpovedá vašim potrebám.

Elektrické mlynčeky na mäso by ideálne mali mať príkon 2 000 W a vyšší, pri takých máte istotu hladkého a bezproblémového chodu a možnosť spracovania rôznych druhov potravín.

Akou rýchlosťou elektrický mlynček na mäso pracuje?

Elektrický mlynček na mäso ponúka rýchlosť spracovania v rozmedzí od 0,06 do 5,5 kg/min, čo výrazne zvyšuje efektivitu vašej práce. Predstavte si, ako rýchlo a ľahko dokážete pripraviť všetky vaše obľúbené mäsové pokrmy! Túto hodnotu ale ovplyvňuje aj druh a kvalita mäsa, nemusí byť teda vždy presná. Kľúčová bude určite tam, kde potrebujete spracovávať veľké množstvo surovín.

i

Počet rýchlostí, ktoré má mlynček na mäso – elektrický ich má viac

Mlynček na mäso, elektrický konkrétne, môže mať 1 až 3 rýchlosti, čo umožňuje presné nastavenie podľa vašich potrieb. Bez ohľadu na to, aký druh mäsa spracovávate alebo akú funkciu používate, vždy nájdete optimálnu rýchlosť na danú úlohu. Táto flexibilita sa hodí najmä v situáciách, kedy potrebujete jemnešjei mletie na prípravu tataráku alebo robustnejšie mletie na domáce klobásy.

Elektrický mlynček na mäso a nastavenie hrubosti mletia

Elektrický mlynček na mäso môže regulovať hrubosť mletia, a to od 2,7 do 8 mm, čo vám umožní prispôsobiť konzistenciu mäsa vašim preferenciám a konkrétnym receptom. Pripravíte si tak od jemne mletého mäsa na burgre až po hrubo mleté mäso na guláš, suroviny podľa požiadaviek, s elektrickým mlynčekom na mäso zvládnete pripraviť akýkoľvek pokrm, ktorý vám napadne.

Hľadajte elektrický mlynček na mäso z kvalitných materiálov

Elektrický mlynček na mäso môže byť vyrobený z rôznych materiálov, ktoré majú priamy vplyv na kvalitu, funkčnosť a životnosť zariadenia. Materiál by mal byť pevný a taktiež odolný proti vibráciám a vyšším teplotám – pri svojej práci sa totiž motor zahrieva a plastové súčasti by sa pri tom mohli poškodiť. Najčastejšie narazíte na celokovový elektrický mlynček na mäso alebo mlynček kombinujúci plastové a kovové súčasti.

  • Nehrdzavejúca oceľ je materiál obľúbený pre vnútorné časti a časti prichádzajúce do styku s mäsom. Nehrdzavejúca oceľ je cenená pre svoju odolnosť voči korózii, dlhodobú trvanlivosť a jednoduchosť údržby. Navyše ponúka hygienický povrch, ktorý je kľúčový pri spracovanie potravín.
  • Plast sa často používa na vonkajšie telo a rukoväte mlynčeka. Plastové súčasti sú taktiež ľahko umývateľné a odolné voči bežnému opotrebovaniu, čo zjednodušuje údržbu a predlžuje životnosť. Ďalšou výhodou plastu je jeho flexibilita – dá sa ľahko tvarovať a ponúka širokú škálu farebných variantov.
  • Celokovový elektrický mlynček na mäso predstavuje vyšší stupeň robustnosti a odolnosti. Tieto mlynčeky sú často navrhnuté na intenzívnejšie alebo priemyselné použitie, sú odolnejšie voči opotrebovaniu a ponúkajú dlhodobejší výkon. Avšak môžu byť ťažšie a ich obstarávacia cena môže byť vyššia.

Neviete, ako sa rozhodnúť? Potom si prečítajte, čo hovoria na elektrický mlynček na mäso recenzie ostatných zákazníkov.

Elektrické mlynčeky na mäso môžu hrať všetkými farbami

K dispozícii sú elektrické mlynčeky na mäso v rôznych farebných vyhotoveniach – od klasickej bielej a čiernej cez elegantnú striebornú a antikorovú až po výraznú červenú a samozrejme zahŕňajú aj kombinácie týchto farieb. Často závisí od materiálu – plastové časti sa jednoducho farbia, ale môžete si vybrať aj farbu, ktorá najlepšie ladí s vašou kuchyňou a stane sa jej estetickým doplnkom.


Mlynček na mäso elektrický Catler
Mlynček antracitový

Mlynček na mäso elektrický ProfiCook
Mlynček nerezový

Elektrický mlynček na mäso Sencor
Mlynček čierny

Elektrický mlynček na mäso ponúkne aj niečo navyše

Elektrické mlynčeky na mäso môže byť vybavený radom užitočných vlastností, ktoré zvyšujú jeho funkčnosť a pohodlie pri používaní. Každá z týchto vlastností prispieva k lepšej manipulácii, vyššej efektivite a pohodlnejšiemu používaniu elektrického mlynčeka na mäso, čo je dôležité pre každého, kto sa zaoberá spracovaním mäsa, či už len v domácom, alebo v profesionálnom prostredí.

  • Prenosné držadlo: Uľahčuje transport mlynčeka, čo je obzvlášť užitočné v prípade, že je potrebné prístroj prenášať alebo meniť jeho umiestnenie.
  • Samoostriaci nôž: Zaisťuje konštantne ostré čepele, čo zlepšuje efektivitu mletia a predlžuje životnosť prístroja.
  • Gumové nožičky: Zaisťujú stabilitu mlynčeka počas prevádzky a chránia povrch, na ktorom je prístroj umiestnený.
  • Regulácia výkonu: Umožňuje prispôsobiť rýchlosť mletia podľa druhu mäsa a požadovanej konzistencie.
  • Veľký plniaci otvor: Umožňuje ľahké a rýchle vkladanie väčších kusov mäsa, čo šetrí čas pri príprave.
  • Úložný priestor: Praktické riešenie na uskladnenie príslušenstva a udržanie pracovnej plochy v poriadku.
  • Obojstranný nôž: Poskytuje väčšiu flexibilitu pri spracovaní mäsa a zvyšuje účinnosť mletia.
Elektrický mlynček na mäso Bosch

Elektrický mlynček na mäso zvládne aj strúhať a odšťavovať.

Väčšinou majú elektrické mlynčeky na mäso hmotnosť pohybujúcu sa v rozmedzí približne od 2,1 do 2,3 kg, čo umožňuje jednoduchú manipuláciu a prenosnosť bez toho, aby sa znižovala ich stabilita a výkon.

Funkcie, ktoré ponúka mlynček na mäso – elektrický ich má mnoho

Mlynček na mäso – elektrický nie je určený len na mletie mäsa. Ponúka tiež ďalšie funkcie, ako sú krájanie, strúhanie, drvenie, plnenie párkov a klobás, lisovanie ovocia/odšťavovania, pasírovania a mnoho ďalšieho. Užite si plné spektrum možností, ktoré vám prináša tento multifunkčný kuchynský pomocník. S jeho širokým rozsahom funkcií ide o všestranný spotrebič, ktorý vám uľahčí mnoho rôznych úloh pri príprave pokrmov.

Príslušenstvo, ktorým elektrický mlynček na mäso disponuje

Aby váš elektrický mlynček na mäso zvládol všetky možné funkcie a práca s ním bola rýchla, pohodlná a bezpečná, je jeho súčasťou (prípadne ho možno dokúpiť) rôzne príslušenstvo. Aké vám nesmie chýbať? K tomu najdôležitejšiemu patria rôzne druhy nadstavcov, ktoré umožňujú prispôsobenie mlynčeku špecifickým potrebám. Vďaka vhodnému príslušenstvu získate z mlynčeka na mäso maximálny výkon a využitie.

  • Lis na ovocie umožňuje jednoducho a efektívne vytlačiť šťavu z ovocia na prípravu čerstvých džúsov či nápojov.
  • Spätný chod slúži v prípade uviaznutia mäsa v tele elektrického mlynčeka na jeho uvoľnenie a odstránenie.
  • Adaptér na klobásy umožňuje domácu výrobu klobás a párkov presne podľa vašich preferencií a receptov.
  • Kebbe je nadstavec určený na prípravu plnených mäsových guličiek alebo šišiek zvaných kebbe či kibbeh.
  • Mlecie doštičky umožňujú nastavenie hrubosti mletia mäsa, a tým konzistenciu podľa receptu či preferencií.
  • Tamper slúži na bezpečné a efektívne posúvanie mäsa bez toho, aby ste riskovali zranenie prstov.
  • Strúhadlo umožní využiť elektrický mäsový mlynček aj na zeleninu, ovocie a syry.

i

Čo dokáže profesionálny elektrický mlynček na mäso?

Pokiaľ by ste chceli naozaj výkonný stroj, je tu profi elektrický mlynček na mäso. Ten zvládne namlieť aj 300 kg mäsa za hodinu, preto sa hodí do gastro prevádzok a mäsiarstva. Obvykle je robustný, celokovový s antikorovými vnútornými súčasťami a ľahko sa čistí. Vďaka tomu tiež ponúka dlhú životnosť a veľa možností nastavenia.

Klasikou je ručný mlynček na mäso

Je tu ale aj ručný mlynček na mäso, ideálny pre tých, ktorí dávajú prednosť tradičným metódam a chcú mať nad procesom mletia plnú kontrolu. Výhodou ručných mlynčekov je ich odolnosť a spoľahlivosť, pretože neobsahujú žiadne elektrické časti, často sú ľahšie na údržbu. Sú obvykle ľahšie a kompaktnejšie, cenovo dostupnejšie ako elektrické mlynčeky na mäso, čo ich robí vhodnými pre tých, ktorí hľadajú cenovo efektívne riešenie na domáce spracovanie mäsa.

Nechýba vám doma aj mlynček na kávu alebo iné suroviny?

Milovníkom čerstvo mletej kávy nesmú v kuchynskom vybavení v žiadnom prípade chýbať ani mlynčeky na kávu, vášniví kuchári a pekári potom využijú mlynčeky na mak, mlynčeky na orechy a strúhanku alebo mlynčeky na korenie či soľ a korenie, aby bolo všetko poruke vždy čerstvo namleté a voňavé. Pre úplne nasýtenie chuťových buniek a vytvorenie dokonalých jedál si doprajte kvalitný mlynček, ktorý vám uľahčí prípravu a dodá im tú pravú čerstvosť.

Chcete nejaké to euro ušetriť? Kúpte si lacný elektrický mlynček na mäso, bazár ponúka vrátený tovar aj so zárukou.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Bosch MFW3X18B Na sklade > 5 ks
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 2000 W, veľký plniaci otvor, gumové nožičky a spätný chod, na krájanie, strúhanie, plnenie párkov a klobás a lisovanie ovocia/odšťavovanie, 1 rýchlosť, rýchlosť spracovania mäsa 2,5 kg/min, hrubosť mletia 2,7, 4 a 8 mm, adaptér na klobásy, strúhadlo, bubnové strúhadlá a lis na ovocie v balení, veľkosť mlynčeka 8, materiál nehrdzavejúca oceľ, rozmery 25 × 23 × 16 cm (V׊×H), hmotnosť 5,8 kg, biela a čierna farba
149 €

2.
Tefal NE108831 HV1 Na sklade > 5 ks
Mlynček na mäso – príkon 1400W, rýchlosť mletia mäsa 1.7kg/min, spätná prevádzka, 3-nerezové mriežky na jemné, stredné a hrubé mletie, 3-strúhacie a krájacie nadstavce, príslušenstvo na výrobu domácich párkov a klobás, veľká rukoväť na ľahkú prepravu, 15-ročná záruka opraviteľnosti
87,90 €

3.
Rohnson R-5435 Dynamotor Na sklade > 5 ks
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 2100 W, gumové nožičky a spätný chod, na plnenie párkov a klobás, pasírovanie a mletie, 1 rýchlosť, rýchlosť spracovania mäsa 2 kg/min, hrubosť mletia 3, 5 a 7 mm, vtláčadlo, adaptér na klobásy, lis na ovocie a misa v balení, materiál plast a kov, rozmery 33,2 × 16,5 × 44 cm (V׊×H), hmotnosť 3,6 kg, čierna farba
59,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
60 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,2 39×
Tefal NE108831 HV1
Mlynček na mäso – príkon 1400W, rýchlosť mletia mäsa 1.7kg/min, spätná prevádzka, 3-nerezové mriežky na jemné, stredné a hrubé mletie, 3-strúhacie a krájacie nadstavce, príslušenstvo na výrobu domácich párkov a klobás, veľká rukoväť na ľahkú prepravu, 15-ročná záruka opraviteľnosti
87,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFNE065
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,8 18×
BOSCH MFW3850B CompactPower
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 1800 W, veľký plniaci otvor a gumové nožičky, na krájanie, strúhanie, plnenie párkov a klobás a lisovanie ovocia/odšťavovanie, 2 rýchlosti, rýchlosť spracovania mäsa 1,9 kg/min, hrubosť mletia 2,7, 4 a 8 mm, vtláčadlo a kibbeh v balení, veľkosť mlynčeka 5, materiál plast a nehrdzavejúca oceľ, biela a čierna farba
133,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAV3130g
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,6 31×
ETA Ambo III 5075 90000
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 2200 W, spätný chod, na strúhanie a plnenie párkov a klobás, 2 rýchlosti, rýchlosť spracovania mäsa 2,3 kg/min, hrubosť mletia 3, 5 a 8 mm, vtláčadlo, kibbeh a adaptér na klobásy v balení, materiál nehrdzavejúca oceľ, rozmery 26,5 × 33 × 21 cm (V׊×H), biela farba
119,99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETAMM755
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,7 38×
BOSCH MFW68660 ProPower
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 2200 W, veľký plniaci otvor a gumové nožičky, na strúhanie, drvenie a lisovanie ovocia/odšťavovanie, 1 rýchlosť, rýchlosť spracovania mäsa 4,3 kg/min, hrubosť mletia 3 a 8 mm, vtláčadlo, kibbeh, adaptér na klobásy, strúhadlo a lis na ovocie v balení, veľkosť mlynčeka 8, materiál plast a nehrdzavejúca oceľ, rozmery 25,4 × 19,9 × 29,5 cm (V׊×H), vo farbe nehrdzavejúcej ocele
183,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAV3130a
4,9 26×
Bosch MFW3X18B
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 2000 W, veľký plniaci otvor, gumové nožičky a spätný chod, na krájanie, strúhanie, plnenie párkov a klobás a lisovanie ovocia/odšťavovanie, 1 rýchlosť, rýchlosť spracovania mäsa 2,5 kg/min, hrubosť mletia 2,7, 4 a 8 mm, adaptér na klobásy, strúhadlo, bubnové strúhadlá a lis na ovocie v balení, veľkosť mlynčeka 8, materiál nehrdzavejúca oceľ, rozmery 25 × 23 × 16 cm (V׊×H), hmotnosť 5,8 kg, biela a čierna farba
Cenová bomba
149 € Ušetríte 17,60 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOMNM692
4,5 24×
Hyundai MG 730
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 1000 W, gumové nožičky a spätný chod, na strúhanie, plnenie párkov a klobás a mletie, 1 rýchlosť, rýchlosť spracovania mäsa 1,5 kg/min, adaptér na klobásy, strúhadlo a mlecie doštičky v balení, materiál plast a nehrdzavejúca oceľ, rozmery 30 × 30,5 × 15,5 cm (V׊×H), hmotnosť 2,7 kg, strieborná farba
67,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HYUMM730
5,0
KENWOOD MG 700
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 2000 W, gumové nožičky a spätný chod, na krájanie a plnenie párkov a klobás, 2 rýchlosti, rýchlosť spracovania mäsa 3 kg/min, hrubosť mletia 4 a 8 mm, kibbeh a adaptér na klobásy v balení, veľkosť mlynčeka 10, materiál nehrdzavejúca oceľ, strieborná farba
211,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAV3002w
5,0
Orava MM-902
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 1500 W, gumové nožičky a spätný chod, na plnenie párkov a klobás a mletie, 1 rýchlosť, hrubosť mletia 3, 5 a 7 mm, vtláčadlo, kibbeh a mlecie doštičky v balení, materiál kov, rozmery 33 × 34 × 17,5 cm (V׊×H), hmotnosť 3,7 kg, vo farbe nehrdzavejúcej ocele
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORAMM001
5,0
KENWOOD MG 450
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 1400 W, gumové nožičky a spätný chod, na krájanie a plnenie párkov a klobás, rýchlosť spracovania mäsa 2 kg/min, hrubosť mletia 3, 4,5 a 8 mm, vtláčadlo, kibbeh a adaptér na klobásy v balení, materiál nehrdzavejúca oceľ, rozmery 26,5 × 33 × 21 cm (V׊×H), biela farba
Cenová bomba
92,90 € Ušetríte 43,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAV9091c
4,8
BOSCH MFW45020 ProPower
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 1600 W, veľký plniaci otvor a gumové nožičky, na plnenie párkov a klobás, 2 rýchlosti, rýchlosť spracovania mäsa 2,7 kg/min, hrubosť mletia 3,8 a 8 mm, vtláčadlo a kibbeh v balení, veľkosť mlynčeka 5, materiál plast a nehrdzavejúca oceľ, rozmery 25,4 × 19,8 × 29,5 cm (V׊×H), biela a sivá farba
96,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAV3130b
5,0
Kenwood MG510
Príslušenstvo – elektrický, príkon 1600 W, gumové nožičky, s úložným priestorom a spätný chod, na plnenie párkov a klobás a mletie, rýchlosť spracovania mäsa 2 kg/min, hrubosť mletia 3, 4,5 a 8 mm, vtláčadlo, kibbeh a adaptér na klobásy v balení, materiál nehrdzavejúca oceľ, rozmery 21 × 26 × 34 cm (V׊×H), hmotnosť 5,3 kg, strieborná farba
149,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KENPR563
4,7 12×
Tefal NE685838 HV8 Plus
Mlynček na mäso – príkon 2000W, rýchlosť mletia mäsa 2.6kg/min, 3 mriežky na jemné, stredné a hrubé mletie, 5 nadstavcov na strúhanie, krájanie a drvenie, nadstavec na pasírovanie na výrobu domácich omáčok alebo štiav, nadstavec na plnenie klobás, nadstavec na kebbe guľôčky, bezpečný systém spätného chodu, samoostriaci nôž, veľká rukoväť na ľahkú prepravu a skladovanie, praktický priestor na uloženie kábla a príslušenstva, 15-ročná záruka opraviteľnosti
161,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFNEN670
5,0
BOSCH MFW2500W SmartPower
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 1500 W, veľký plniaci otvor a gumové nožičky, na plnenie párkov a klobás, 1 rýchlosť, rýchlosť spracovania mäsa 1,7 kg/min, hrubosť mletia 3,8 mm, vtláčadlo v balení, veľkosť mlynčeka 5, materiál plast a nehrdzavejúca oceľ, biela farba
78,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOSMM592
4,5 26×
Tefal NE105838 HV1 Classic
Mlynček na mäso – príkon 1400W, rýchlosť mletia mäsa 1.7kg/min, spätný chod, samoostriaci nôž, 2 nerezové mriežky na stredné a hrubé mletie, príslušenstvo na výrobu domácich párkov a klobás, kompaktná veľkosť na ľahké skladovanie, 15-ročná záruka opraviteľnosti
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFMM425
3,6 11×
Rohnson R-545 mlynček na rajčiny
Odšťavovač – nominálny príkon 300W, 5cm široké plniace hrdlo, 16cm extra dlhý slimák spätná prevádzka
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROHML001
3,2
Tefal NE858D38 HV10 8 v 1
Mlynček na mäso – príkon 2200W, rýchlosť mletia mäsa 5.5kg/min, celokovové vyhotovenie, spätný chod, 3 nerezové mriežky na jemné, stredné a hrubé mletie, 3 strúhacie a krájacie nadstavce, príslušenstvo na výrobu domácich párkov a klobás, príslušenstvo na kebbe guľôčky, veľký a robustný nerezový zásobník, 10-ročná záruka opraviteľnosti
199,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFMM997
4,9
BOSCH MFW3640A CompactPower
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 1600 W, gumové nožičky a spätný chod, na krájanie, strúhanie a plnenie párkov a klobás, 2 rýchlosti, rýchlosť spracovania mäsa 1,9 kg/min, hrubosť mletia 2,7, 4 a 8 mm, vtláčadlo, kibbeh a strúhadlo v balení, veľkosť mlynčeka 5, materiál plast a nehrdzavejúca oceľ, biela a čierna farba
131,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAV3130f
4,5
Rohnson R-5435 Dynamotor
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 2100 W, gumové nožičky a spätný chod, na plnenie párkov a klobás, pasírovanie a mletie, 1 rýchlosť, rýchlosť spracovania mäsa 2 kg/min, hrubosť mletia 3, 5 a 7 mm, vtláčadlo, adaptér na klobásy, lis na ovocie a misa v balení, materiál plast a kov, rozmery 33,2 × 16,5 × 44 cm (V׊×H), hmotnosť 3,6 kg, čierna farba
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROHML007
4,7 20×
SENCOR SMG 4410WH
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 500 W, na krájanie, strúhanie a mletie, 2 rýchlosti, rýchlosť spracovania mäsa 2 kg/min, hrubosť mletia 3, 5 a 7 mm, strúhadlo v balení, materiál BPA Free, rozmery 44 × 14,5 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, biela farba
61,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENMM725
4,0
SENCOR SMG 5400BK
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 2100 W, gumové nožičky a spätný chod, na krájanie, strúhanie, plnenie párkov a klobás a mletie, 2 rýchlosti, rýchlosť spracovania mäsa 1,7 kg/min, hrubosť mletia 3, 5 a 7 mm, vtláčadlo, kibbeh, adaptér na klobásy, strúhadlo, bubnové strúhadlá a násypka v balení, materiál kov, vo farbe nehrdzavejúcej ocele
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENmlm58
3,0
CATLER MG 800
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 400 W, veľký plniaci otvor, gumové nožičky a spätný chod, na plnenie párkov a klobás, 3 rýchlosti, hrubosť mletia 3, 5 a 8 mm, vtláčadlo, kibbeh a adaptér na klobásy v balení, materiál kov, strieborná a sivá farba
189,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CATMM473
5,0
GORENJE MG1802B
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 1800 W, gumové nožičky a s úložným priestorom, na krájanie, strúhanie, plnenie párkov a klobás a mletie, rýchlosť spracovania mäsa 2,1 kg/min, adaptér na klobásy, strúhadlo a mlecie doštičky v balení, rozmery 30,6 × 20 × 29 cm (V׊×H), hmotnosť 3,9 kg, čierna a strieborná farba
124,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GORMM344
5,0
BOSCH MFW3910W CompactPower
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 1900 W, veľký plniaci otvor, na plnenie párkov a klobás, rýchlosť spracovania mäsa 2,3 kg/min, adaptér na klobásy v balení, materiál plast a nehrdzavejúca oceľ, rozmery 25 × 23 × 18 cm (V׊×H), hmotnosť 3,4 kg, biela farba
109,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOSMM272
5,0
ETA 6075 90000 Besto
Mlynček na mäso – elektrický, príkon 2500 W, gumové nožičky a spätný chod, na krájanie, strúhanie, plnenie párkov a klobás, lisovanie ovocia/odšťavovanie a mletie, rýchlosť spracovania mäsa 2,9 kg/min, hrubosť mletia 3, 8 a 4,8 mm, vtláčadlo, kibbeh, adaptér na klobásy, strúhadlo, lis na ovocie a mlecie doštičky v balení, materiál plast, nehrdzavejúca oceľ a kov, rozmery 33,5 × 33,5 × 17 cm (V׊×H), hmotnosť 5,62 kg, čierna a strieborná farba
161,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETAMM923
sprievodca výberomAko vybrať elektrický hrniec Elektrické hrnce umožňujú jednoduchú a zdravú prípravu pokrmov. Vyberať je možné zo širokej ponuky elektrických hrncov: od univerzálnych parných hrncov a elektrických panvíc cez elektrické tlakové hrnce a hrnce s pomalým ohrevom po špeciálne hrnce ako sú ryžovary a...
V horúcich letných mesiacoch hľadáme každú príležitosť, ako sa ochladiť. Veľmi účinným – a často tiež chutným – spôsobom, je ľad v nápoji alebo zmrzlina. Veľmi jednoducho si oboje v dostatočnej miere môžete vyrobiť doma. Stačí mať tie správne zariadenia...

Elektrické mlynčeky na mäso

V kategórii Elektrické mlynčeky na mäso máme práve teraz na Alza.sk celkom 60 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné elektrické mlynčeky na mäso Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie elektrické mlynčeky na mäso Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie elektrické mlynčeky na mäso Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii elektrické mlynčeky na mäso recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií