Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Elektronický trezor 20

Zobraziť katalóg
Elektronický trezor 20
4,7 8 hodnotení
Trezor Elektronický trezor, objem 8,4l, 1 priehradka, oceľový plech, 2 kľúče, nastaviteľný 3 až 8 miestny kód, 4x AA (nie je súčasť balenia)
Kód:  VC610a Produktové číslo:  755004

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elektronický trezor 20

Dôležité dokumenty, väčšie finančné obnosy a ďalšie cenné veci nie je vhodné nechávať voľne ležať v kancelárii. V prípade krádeže vás čaká nepríjemné vybavovanie a vysvetľovanie. Elektronický trezor, vyznačujúci sa kompaktnou veľkosťou, nastaviteľným kódom a dvoma kľúčmi, je zariadením, ktoré ochráni dôležité dokumenty a peniaze pred odcudzením.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery
  • Až 8 miestny bezpečnostný kód
  • 2 kľúče

Výborná ochrana

Skriňa trezoru je zhotovená z oceľového plechu. Je stabilný a môžete ju upevniť na stenu alebo postaviť na rovný povrch. Prevádzku zariadenia zabezpečia 4 AAA batérie. Na perfektnú ochranu pred otvorením, môžete zvoliť až 8 miestny bezpečnostný kód. V prípade, že by sa batérie zabezpečujúce prevádzku trezoru vybili, môžete na jeho otvorenie využiť jeden z dvoch kľúčov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elektronický trezor 20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elektronický sejf 20.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií