Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sencor ELEMENT 7 4kids BLUE

Zobraziť katalóg
Sencor ELEMENT 7 4kids BLUE
4,8 6 hodnotení
Tablet 7 "IPS 1024 × 600, procesor Rockchip 3168 DUAL CORE ARM A9 1.2GH, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, MircoSD až 32GB, Fotoaparát zadné 2.0 MPx + predný 0.3 MPx, Wi-Fi 802.11 b / g / n, podpora e- kníh, MP3, Micro USB, batérie 3000mAh, Android 4.2
Kód:  RC6080c2d Produktové číslo:  8590669138234 Stránky výrobcu
Sencor ELEMENT 7 4kids BLUE Predaj skončil

Sencor ELEMENT 7 4kids BLUE

Tablet pripravený predovšetkým pre detského užívateľa ponúkne príjemne zaoblenú modrú konštrukciu a upravené prostredie prispôsobené tým najmenším. Všetko ovládate prostredníctvom 7 "displeja, ktorý upúta špeciálne upraveným detským režimom operačného systému Android 4.2.2 (Jelly Bean). Je len na vás, či budete tablet využívať v plnohodnotnom režime alebo výhradne so zapnutým režimom pre deti.

Majte kontrolu nad zábavou vašich detí

Ako rodič máte úplnú kontrolu nad tým, čo vaše dieťa môže s tabletom robiť a kam bude a nebude mať cez svoje rozhranie prístup. Jednoducho nastavíte povolené aplikácie a možnosť či nemožnosť prístupu na internet. Zmeny v nastavení a výstup z detského režimu sú chránené heslom a preto nemusíte mať obavy z prístupu detí k nežiaducemu obsahu.

Výbava ako u plnohodnotného tabletu

Široká podpora rôznych formátov pre dokumenty, filmy, hudbu a obrázky vás nebude nijako zväzovať. Na ukladaný obsah je pripravená 8GB interná pamäť, ktorú môžete ďalej rozšíriť o ďalších 32 GB vložením pamäťové karty typu SD. Veľa nových hier a aplikácií pre seba i vaše deti stiahnete po pripojení k WiFi sieti úplne zadarmo v obchode Google Play. Vďaka dvojici vstavaných kamier sa môžete tešiť na jedinečné zábery a fotografie zhotovené priamo vašimi deťmi.

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz ohledně obalu k dětskému tabletu Sencor element 7 4 Kids. Materiál není zmíněn, je to plast či silikon nebo něco odolného? Předem děkuji Hladíková.

Diskusia a poradňa k Sencor ELEMENT 7 4kids BLUE
Príslušenstvo pre Sencor ELEMENT 7 4kids BLUE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor ELEMENT 7 4KIDS BLUE . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sencor ELEMENT 7 4Kids BLUE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sencor ELEMENT 7 4Kids BLUE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor ELEMENT 7 4KIDS BLUE .
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií