Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Elgato Game Capture HD

Zobraziť katalóg
Elgato Game Capture HD
5 2 hodnotení
Externé záznamové zariadenie pre PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One & Xbox 360, Wii U, kvalita 1080p pri 30 fps, HDMI, A/V In, USB 2.0, live streaming, spätné nahrávanie, neobmedzené nahrávanie do PC (Windows 7 SP1 a vyššie) alebo MAC (OS X 10.9 a vyššie.)
Kód:  ELGHK2 Produktové číslo:  1GC108801000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elgato Game Capture HD Predaj skončil

Elgato Game Capture HD

Ak máte svoj herný kanál na niektorú z dostupných video služieb, iste vás zaujíma, ako nahrávať všetky vaše herné dobrodružstvá a komentáre, bez toho aby sa ukladanie práve prebiehajúceho nahrávania nepriaznivo podpísalo na výkone vášho herného zariadenia. Práve pre tieto účely sú pripravené externé záznamové zariadenie Elgato Game Capture HD, s ktorým bude nahrávanie či už perfektného komentovaného videa, alebo záberov z hrania, úplnou hračkou. S podporou mnohých platforiem, jednoduchým nastavením a pokročilou softvérovou výbavou sa ihneď stane neoceniteľným pomocníkom, ktorý bude alfou a omegou vášho úspechu na poli, v ktorom začína byť už veľká konkurencia.

Kľúčové vlastnosti

  • Nahrávajte ľahko vaše herné videá zo zariadenia novej generácie
  • Funkcia Flashback Recording pre odložený záznam za pomoci platforiem PC, či MAC
  • Kvalita 1080p pri 30 snímkach za sekundu
  • Neobmedzená kvalita záznamu pri nahrávaní za pomoci PC, či MAC
  • Možnosť pridať komentár, či upraviť jednotlivé stopy
  • Kódovanie za pomoci moderného štandardu kompresie videa H.264

Nahrávajte obsah novej generácie

Elgato Game Capture HD je skutočne zariadením novej generácie, čo dokazuje už tým, v akej kvalite a na akých platformách budete môcť svoje herné putovanie zaznamenať. Využíva služby najnovšieho H.264 hardvérového kódovania, ktoré sa postará o luxusný záznam v rozlíšení 1080p pri 30 snímkach za sekundu - presne tak, ako sa s tým môžete stretnúť u tých najrešpektovanejších svetových herných kanáloch. S funkciou Flashback Recording navyše nemusíte nahrávanie zapínať v okamihu, keď ste zrovna ponorení do hry. Môžete to urobiť aj spätne, vďaka čomu nebudete nijako obmedzovaní a dosiahnuté výsledky budú perfektné.

Vašu diváci o vás budú vždy vedieť

Vaši diváci budú vždy vedieť, kedy sa vo vašej réžii deje niečo zaujímavé. So vstavanou funkciou živého streamovania ľahko dostanete váš obsah na Twitch, Youtube, či Ustream behom niekoľkých sekúnd, pričom všetky UI a ďalšie náležitosti doladíte s pomocou rozhrania Stream Command. Neskôr pridajte váš hlas - a dokonalá šou je ihneď pripravená. Game Capture HD navyše k svojmu chodu nepotrebuje žiadny zdroj a k zdroju signálu ho pripojíte jednoduchým jedným káblom. Ľahko a pohodlne.

Buďte sami sebou

S Elgato Game Capture HD neexistujú žiadne hranice. Zariadenie sa vám nijako nepletie do vášho herného zážitku, takisto sa nebudete musieť strachovať o nastavovanie napríklad vášho rozlíšenia obrazovky, či kvality záznamu. Jednotlivé súčasti streamu napokon dostanú vlastné stopy, takže ak budete chcieť neskôr napríklad prepracovať komentár, či upraviť zvukové hladiny, s týmto profesionálnym záznamovým zariadením nemôže byť nič jednoduchšie.

Technické špecifikácia:

Rozhranie:
USB 2.0
HDMI výstup

Kompatibilný s:
PlayStation 4
PlayStation 3
Xbox One
Xbox 360
Wii U
PC (Windows 7 SP1 a vyššie)
MAC OS (OS X 10.9 a vyššie)

Podporované rozlíšenia:
1080p pri 30 fps
1080i
720p pri 60 fps
720p pri 30 fps
576p
576i
480p
480i
288p
240p

Rozmery:
73 × 24 × 109 mm

Hmotnosť:
142 g

Obsah balenia:
Externé záznamové zariadenie Elgato Game Capture HD
USB kábel
HDMI kábel
Komponentný adaptér
Rýchla príručka
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

nahrava i 720p 60 fps?

Dobrý den, myslíte si, že by tímto zařízením šlo zachránit expirující záznamy po nahrání z UPC, když je záznam nepochopitelně kódován, ale na televizi je stále přehratelný a přehratelnost expiruje mezi cca 80 min. až 14ti dnech?

Diskusia a poradňa k Elgato Game Capture HD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Game Capture HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elgato Game Capture HD.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií