AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Elgato Stream Deck

Zobraziť katalóg
Elgato Stream Deck
5,0 37 hodnotení
Klávesnica pre PlayStation 4, Xbox, PC, 15x LCD klávesov (210 akcií), Game Capture, OBS, TipeeeStream, Twitch, YouTube
Kód:  ELGHK2da Produktové číslo:  10GAA9901 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elgato Stream Deck

Radi streamuje svoje herné videá na platformách ako je YouTube alebo Twitch? Stream Deck je zariadenie, ktoré naplno odštupľuje vášho kreatívneho génia a prinesie vášmu publiku ešte viac zábavy. K dispozícii je 15 LCD klávesov, ktorými možno spustiť až 210 akcií. Tým sa zbavíte nutnosti definovať a hlavne si pamätať klávesové skratky. Jediným stlačením budete môcť, okrem iného, ??prechádzať medzi scénami, spúšťať efekty či upravovať zvuk. Každý váš príkaz bude potvrdený vizuálnou spätnou väzbou. Predtým bola taká úroveň ovládania multimediálneho obsahu dostupná iba mainstreamovým médiám. Teraz ju máte na dosah aj vy.

Kľúčové vlastnosti

  • Zariadenie pre tvorbu herných videí
  • Určené pre Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream a ďalšie
  • Kompatibilný so zariadeniami PlayStation 4, Xbox a PC
  • 15 konfigurovateľných LCD klávesov, až 210 akcií
  • Pripojenie zabudovaným káblom USB 2.0 (1 050 mm)
  • Veľmi jednoduché nastavenie a ovládanie
  • Výrazne uľahčuje vkladanie GIFov, zvukových efektov a ďalších prvkov do obrazu

Nová éra videotvorby

Elgato Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream a ďalšie - Stream deck automaticky integruje vaše nástroje a sám detekuje scény, médiá a zvukové súbory. Tie potom ovládate jednoduchým stlačením klávesy. Nastavenie zariadenia Stream Deck je veľmi jednoduché. Jednoducho na klávesy pretiahnete jednotlivé akcie a je hotovo. Podobným spôsobom vytvoríte zložku - stačí kláves pretiahnuť na inú a pridržať. Pre lepšiu orientáciu si môžete tiež vytvoriť vlastné ikony. Dajte zbohom prechádzaniu miliónov okien spoliehania sa na automatické doplnky. Teraz môžete ako jedni z prvých vstúpiť do novej éry tvorby obsahu a zahrnúť svojich divákov nekonečnými zdrojmi inšpirácie.

Neobmedzené možnosti

Automatické upozornenia určite uľahčujú život. Ale medzi poďakovaním prispievateľom a vítaním nových fanúšikov je veľký priestor pre sebavyjadrenie. Pripojte Stream Deck a vylepšite obrazovku GIFmi, obrázkami, videami a zvukovými sekvenciami. Keď už sa do toho pustíte, obaľte svoj obsah štýlovou intro a outro grafikou. Vaše možnosti budú neobmedzené, tak sa pustite do experimentovania.

Doplňujúce informácie:
Hmotnosť: 190 g
Rozmery: 118 × 84 × 21 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Už si to konečne opravte!!! Nie je to žiadne záznamové zariadenie a už tým duplom nie pre PS4 a Xbox. Je to len ovládací panel na PC, s kt. sa dajú ovládať niektoré programy. Skrátka multimediálna klávesnica, kde si viete ku každému tlačítku priradiť funkciu a vďaka LCD tlačítkam aj obrázok na jednotlivé funkcie. Nedokáže to nahrávať ani nič podobné!!!

čo ma znamenať externé zaznamive zariadenie ked je to len doska s tlacitkami pod ktorimi je display

Dobrý den, kdy bude doopravdy tedy skladem ?

Dobrý den mam notebook od hp musím k tomu mít střihovou kartu.A pujde to i na starší konzole jako je ps3 a xbox 360 děkuji.

Ako sa s tým narába na konzoliach ďakujem za odpoved

Bude tento fungovat i s programy pro tvorbu hudby jako je Cubase?

Dobrý den mam jeden dotaz proc se mi při prvním zapnutí ukázalo welcome potom se to nejak vypne nebo co se s tím musi dělat

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda mohu toto zařízení používat na přepínání scén v OBS Studiu spolu pro zapnutí světel pro danou scénu? Případně jak a co dokoupit pro ovládání světel. Děkuji Klíma

Dokáže také Stream Deck vytvořit virtuální zvukovou kartu?

Rad bych vedel, kdy zacnete prodavat verzi MK2.

123
Diskusia a poradňa k Elgato Stream Deck
Príslušenstvo pre Elgato Stream Deck Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Stream Deck. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Stream Deck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Stream Deck. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elgato Stream Deck.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií