Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ELICA TRIBE IX / A / 90

Zobraziť katalóg
ELICA TRIBE IX / A / 90
Digestor komínový, 4 stupne rýchlosti, možnosť recirkulácie, výkon odsávania 400-750m3/hod, hlučnosť 68dB, dotykové ovládanie, displej, kontrola nasýtenia filtrov, 2x halogénové osvetlenie, nerez farba
Kód:  ELI001q Produktové číslo:  IXA90 Stránky výrobcu
ELICA TRIBE IX / A / 90 Predaj skončil

ELICA TRIBE IX / A / 90

Komínový odsávač v modernej kombinácii nerez ocele a efektného skla prináša vysoký výkon a štýlový dizajn. Vašu kuchyňu zbaví nepríjemnej pary z varenia a zaistí čerstvý vzduch. Pre komunikáciu slúži displej a dotykové tlačidlá, ktorými si v štyroch stupňoch rýchlosti môžete navoliť odťah až 750 m3 za hodinu, zvládne teda bez problémov aj väčšie priestory. Pracovnú plochu vám dôkladne presvietia dve 20 W halogénové žiarovky.

Pre odsávanie sú k dispozícii dva režimy, horný odťah s priemerom 150 mm a využiť môžete aj recirkuláciu. Tá za pomoci kovového tukového filtra zachytí mastnotu a pary priamo v odsávači a čistý vzduch vypustí späť do miestnosti. Pre odstránenie pachov stačí dokúpiť uhlíkový filter. Tichý motor na veľmi dobrej úrovni hluku 46 až 63 decibelov vás nebude rušiť ani pri ostatných činnostiach v domácnosti.


Parametre a špecifikácie:

Typ:
Komínový odsávač pár

Max. výkon:
750 m3/h

Funkcia:
4 rýchlosti
Horný odťah - 15 cm
Možnosť recirkulácie
Kovový filter proti mastnotám
Elektronické ovládanie

Technické údaje:
Osvetlenie: 2 x 20 W
Spotreba: 215 W

Fyzické údaje:
Šírka odsávača: 60 cm
Farba: nerezová oceľ

Príslušenstvo:
Tukový filter GFA - súčasťou balenia
Uhlíkový filter F00333/S - nutné dokúpiť
LongLife filter F00262/3S - nutné dokúpiť

Slovenský návod

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELICA TRIBE IX / A / 90
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELICA TRIBE IX/A/90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELICA STAMM IX / A / 90. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELICA STAMM IX / A / 90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELICA TRIBE IX / A / 90.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií