AD homeoffice PET

Elite E2603-Grey

Zobraziť katalóg
Elite E2603-Grey
Dámska peňaženka dámska
Kód:  SEZP0035 Produktové číslo:  3519810326035
Elite E2603-Grey Predaj skončil

Elite E2603-Grey

Menší stylová dámská peněženka potištěná logem značky Elite vám poskytne dostatek prostoru pro vaše peníze i doklady. V hlavní kapse uzavíratelné cvočkem najdete přihrádku na bankovky a prostor na platební karty. Druhá část peněženky je vyhrazena kapsičce na drobné. Peněženka se skvěle hodí i jako dárek, dodáme vám ji v elegantní dárkové krabičce. Zkombinujte peněženku a kabelku značky Elite vyrazte do společnosti či jen tak na nákupy ve velkém stylu.

Klíčové vlastnosti

  • Menší dámská peněženka Elite
  • Potištěna logem značky
  • Dvě hlavní oddělení
  • V dárkové krabičce

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite E2603-Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elite E2603-Szürke.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií