Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaPlus maličkosti sk

EMOS Alpha 5, 5000 mAh, biela + kábel USB-C

Zobraziť katalóg
EMOS Alpha 5, 5000 mAh, biela + kábel USB-C
4,2 8 hodnotení
Powerbank pre mobilné telefóny a tablety, 5000 mAh, 2 výstupy až 5 V a 2.1 A, LED indikácia stavu, nízka hmotnosť
Kód:  HM500a10 Produktové číslo:  1613052101 Stránky výrobcu
EMOS Alpha 5, 5000 mAh, biela + kábel USB-C Predaj skončil

EMOS Alpha 5, 5000 mAh, biela + kábel USB-C

Powerbanka EMOS Alpha 5

Kľúčové vlastnosti powerbanky EMOS Alpha 5

  • Vyrobená z kvalitných materiálov, precízne spracovaná a veľmi bezpečná.
  • Jednoducho nabijete napríklad reproduktory, slúchadlá i inteligentné hodinky.
  • Kompaktná veľkosť umožňuje použitie kdekoľvek
  • Zariadenie disponuje dvoma USB vstupmi
  • Umožní okrem nabíjania aj prenos dát, medzi zariadeniami
  • Automatické začatie nabíjania
  • LED kontrolky indikujúce úroveň nabitia
  • Biela farba powerbanky EMOS Alpha 5

Powerbanka z kvalitných materiálov

Ak hľadáte kvalitnú a spoľahlivú powerbanku, potom je pre vás powerbanka EMOS Alpha 5 tá pravá. Je vyrobená z kvalitných materiálov, precízne spracovaná a veľmi bezpečná. Môžete teda používať svoj mobilný telefón aj tablet kdekoľvek, bez obáv z vybitia.

Všestranné využitie

Pomocou powerbanky Emos Alpha 5 ľahko nabijete napríklad reproduktory, slúchadlá i inteligentné hodinky. Dva USB vstupy vám navyše umožnia, že môžete ponúknuť pomocnú ruku i kamarátovi, ktorý vašu pomoc určite ocení.

Kompaktná veľkosť powerbanky EMOS Alpha 5

Vďaka malým rozmerom (92 × 62 × 15 mm) je powerbanka Emos Alpha 5 veľmi vhodná na každú príležitosť. Môžete ju jednoducho nosiť aj v tej najmenšej kabelke, či vo vrecku. Nemusíte sa už nikdy obávať, že by sa vášmu telefónu vybila batéria napríklad uprostred hovoru.

Možnosť nabíjania dvoch zariadení súčasne

Kapacita powerbanky EMOS Alpha 5 je 5 000 mAh. Zariadenie disponuje dvoma USB vstupmi, takže si môžete dovoliť nabíjať v rovnakom čase až dva telefóny, či tablety. Powerbanka Emos Alpha 5 má hrúbku len 15 mm, môžete si ju preto vziať so sebou kamkoľvek. Odolná powerbanka má kryt z tvrdeného plastu, ktorý ju chráni pred poškodením. Súčasťou balenia je 2 in 1 USB kábel, ktorý umožní prenášať aj dáta.

Powerbanka EMOS Alpha 5 na nabíjanie i prenos dát

Kábel 2 v 1 s micro USB a USB-C vám umožní okrem nabíjania aj prenos dát medzi zariadeniami. USB kábel vám dovolí dobíjať najrôznejšie zariadenia, od tých starších po najnovšie. Powerbanka EMOS Alpha 5 má aj napriek svojej kapacite mimoriadne tenký a kompaktný dizajn.

Bezpečná powerbanka EMOS Alpha 5 s veľkou kapacitou

O zabezpečenie vašej elektroniky sa stará až 6 bezpečnostných funkcií. Tieto prvky zabraňujú prebitiu a ďalším nechceným situáciám, ktoré výrazne znižujú životnosť vášho zariadenia. S powerbankou Emos Alpha 5 môžete nabíjať bez obáv.

Nabíjajte elektroniku i powerbanku súčasne

Inteligentná powerbanka EMOS Alpha 5 disponuje funkciou passthrough. Táto funkcia sa postará o to, že budete môcť z jednej zásuvky súčasne nabiť elektroniku, ktorá je k powerbanke pripojená, ale aj powerbanku samotnú.

Začatie a ukončenie nabíjania powerbanky EMOS Alpha 5 prebieha automaticky

Pripojte powerbanku EMOS do siete a pridajte zariadenie, ktoré si želáte nabiť. O zvyšok sa už postará powerbanka, môžete sa teda bez problémov venovať iným veciam.

LED kontrolky oznamujú mieru nabitia

Powerbanka EMOS Alpha 5 je vybavená bielymi LED kontrolkami, ktoré zobrazujú, v akej fáze sa nabíjanie momentálne nachádza. Tieto LED kontrolky vás spoľahlivo informujú aj o úrovni nabitia powerbanky a vy tak jednoducho spoznáte, ako na tom powerbanka EMOS Alpha 5 je.

Nemyslite na zbytočnosti

Či už sa rozhodnete vyraziť samostatne, so svojimi príbuznými, či priateľmi, zabávajte sa a nenechajte sa ničím ovplyvňovať. Ak vyrazíte na výlet do prírody, do mesta, alebo napríklad k vode, powerbanka EMOS Alpha 5 vám vždy zaručí, že zostanete v kontakte so svojím okolím. Zabudnite na vybitú batériu a zverte svoju elektroniku powerbanke Emos, ktorá vám pomôže v každej situácii.

Skutočná kapacita powerbanky EMOS Alpha 5

Na rozdiel od väčšiny podobných zariadení, ktorých kapacita je uvádzaná len ako teoretická, má powerbanka EMOS Alpha 5 uvádzanú skutočnú kapacitu. Môžete teda presne zistiť, na koľko nabití vášho zariadenia vám powerbanka skutočne vystačí. U powerbánk je kapacita ovplyvnená stratami, ktoré vznikajú pri prenose energie, takže vám powerbanka v skutočnosti dodá len 2/3 kapacity. V priložených tabuľkách môžete dohľadať niektoré príklady, ktoré znázorňujú, koľkokrát skutočne nabije powerbanka EMOS Alpha 5 váš mobilný telefón.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Výška
92 mm (9,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
15 mm (1,5 cm) Hotovo!
Kapacita
5 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Výška
92 mm (9,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
15 mm (1,5 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
5 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Kábel
Micro USB Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Vstupy

Vstup
Micro USB Hotovo!
Max. vstupný prúd
2 A Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
118 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Vydrží tato powerbanka zapnutá několik měsíců bez odběru el. energie, aniž by se samovolně vybila? Rád bych ji použil jako zdroj energie pro LED osvětlení v komoře, kdy se světlo rozsvítí na cca 2 minuty za den. Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné, že po prvním nabití powerbanky trvá tak příliž dlouho než se začne nabíjet?

Diskusia a poradňa k EMOS Alpha 5, 5000 mAh, biela + kábel USB-C
Príslušenstvo pre EMOS Alpha 5, 5000 mAh, biela + kábel USB-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS Alpha 5, 5000 mAh, bílá + kabel USB-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS Alpha 5, 5000 mAh, weiß + USB-C-Kabel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS Alpha 5, 5000 mAh, weiß + USB-C-Kabel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS Alpha 5, 5000 mAh, fehér + USB-C kábel.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií