AD homeoffice AlzaBoxy Q1

EMOS - Bezdrôtová meteostanica profi E6016 s anemometrom

Zobraziť katalóg
EMOS - Bezdrôtová meteostanica profi E6016 s anemometrom
4,4 9 hodnotení
Meteostanica – domáca, pripojenie cez rádiové vlny, vnútorná a vonkajšia, s predpoveďou a sledovaním aktuálneho počasia, opakované budenie, budík, príjem DCF a pamäť minimálnych a maximálnych hodnôt, meranie barometrického tlaku, rýchlosti a smeru vetra, zrážok, teploty, vlhkosti, zobrazuje čas, dátum, fázy mesiaca, východ a západ slnka a východ a západ mesiaca, dosah bezdrôtového snímača 100 m, maximálne možno pripojiť 3 bezdrôtové snímače, hlavná jednotka, snímač a napájací adaptér súčasťou balenia, umiestnenie na stenu a na stôl, rozmery 127 × 192 × 17 mm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EMS20018 Produktové číslo:  2606164000 Stránky výrobcu
EMOS - Bezdrôtová meteostanica profi E6016 s anemometrom 100,45 € Momentálne nedostupné

EMOS - Bezdrôtová meteostanica profi E6016 s anemometrom

Meteostanica EMOS E6016 poskytuje detailné informácie o aktuálnej teplote, predpoveď počasia aj ďalšie praktické informácie. Nebuďte odkázaní na neisté predpovede televíznych hlásateľov a spoľahnite sa na túto kvalitnú meteostanicu. Vďaka podsvietenému LEDkovému displeju sú zobrazované informácie dostatočne výrazné a veľmi dobre čitateľné. Praktický stojan umožní jednoduché umiestnenie meteostanice EMOS E6016 a vďaka ultratenkému dizajnu je ideálnym doplnkom do každého interiéru. K meteostanici možno pripojiť až 3 senzory s dosahom 100 metrov, vďaka čomu získate dokonalé informácie o aktuálnej teplote na celom pozemku.

Kľúčové vlastnosti meteostanice EMOS E6016

  • Možnosť pripojenia až 3 snímačov s dosahom 100 m
  • Detailná predpoveď počasia
  • Praktický stojan meteostanice EMOS E6016 na jednoduché postavenie
  • Veľký rozsah merania
  • Farebný dotykový displej meteostanice EMOS E6016
  • Príjem rádiového signálu DCF na automatickú korekciu hodnôt
  • Možnosť pripevnenia na stenu
  • Meteostanica EMOS E6016 ponúka informácie o aktuálnom čase, teplote a vlhkosti vzduchu

Meteostanica s anemometrom EMOS E6016 využíva citlivý bezdrôtový senzor

S bezdrôtovým senzorom zrážok a vetra budete mať počasie úplne pod kontrolou. Tento senzor umožňuje meteostanici s anemometrom EMOS E6016 detailne sledovať hodnoty rýchlosti vetra aj úhrnu zrážok, ktoré následne prehľadne zobrazuje na displeji.

Detailné informácie o zmenách teploty

Bezdrôtová meteostanica EMOS E6016 ponúka detailnú predpoveď počasia na niekoľko nasledujúcich hodín. Samozrejmosťou sú informácie o aktuálnom počasí a zaznamenávanie maximálnych aj minimálnych hodnôt. Okrem toho meteostanica EMOS E6016 disponuje rovnako ukazovateľom trendu vývoja teploty či relatívnej vlhkosti. V prípade potreby vás upozorní takisto na nepriazeň počasia, prostredníctvom teplotnej výstrahy.

Smartová meteostanica EMOS E6016 využíva farebný dotykový displej

Prostredníctvom precízne spracovaného farebného displeja smartová meteostanica EMOS E6016 prehľadne sprostredkuje všetky potrebné informácie. Displej je dotykový a vďaka veľkému pozorovaciemu uhlu sú navyše informácie dobre čitateľné, nech sa na meteostanicu EMOS E6016 pozeráte odkiaľkoľvek.

Tenký dizajn bezdrôtovej meteostanice EMOS E6016

Meteostanica EMOS E6016 vás poteší ultratenkým spracovaním, vďaka ktorému sa stane dokonalým dizajnovým doplnkom každého interiéru. Na pohodlné a bezpečné umiestnenie bezdrôtovej meteostanice EMOS E6016A je k dispozícii praktický stojan, ale možno ju ľahko umiestniť aj na stenu.

EMOS E6016

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Rádiový signál DCF

Meteostanica EMOS E6016 je riadená signálom DCF, ktorý zaručí dokonale presný čas. Môžete jednoducho nastaviť časové pásmo, dátum a k dispozícii je aj praktický kalendár.

EMOS E6016

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Možnosť napojenia 3 snímačov

Na meteostanicu EMOS E6016 možno pripojiť až 3 snímače, vďaka čomu budete mať dokonalé informácie o teplote na celom pozemku. Snímače sú napájané 1,5 V AA batériami a meteostanica sieťovým adaptérom alebo 1,5 V AAA batériami.

EMOS E6016

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Veľký teplotný rozsah

Bezdrôtová meteostanica EMOS E6016 meria teplotu v širokom rozsahu. Rozmedzie teplôt je -30 °C do +60 °C pri vonkajšej a -10 °C až +50 °C pri vnútornej teplote. Môžete tiež jednoducho meniť jednotky zo °C na °F.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Domáca Hotovo!
Počasie
aktuálne, predpoveď Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Hodnoty merania
barometrický tlak, Teplota, vlhkosť, rýchlosť a smer vetra, Zrážky Hotovo!
Zobrazenie
Čas, Dátum, Fázy mesiaca, Východ a západ slnka, Východ a západ mesiaca Hotovo!

Určenie

Typ
Domáca Hotovo!
Počasie
aktuálne, predpoveď Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!

Vlastnosti

Hodnoty merania
barometrický tlak, Teplota, vlhkosť, rýchlosť a smer vetra, Zrážky Hotovo!
Zobrazenie
Čas, Dátum, Fázy mesiaca, Východ a západ slnka, Východ a západ mesiaca Hotovo!
Funkcie
Opakované budenie, Budík, Príjem DCF, Pamäť minimálnych a maximálnych hodnôt Hotovo!

Základná jednotka

Typ displeja
LED Hotovo!
Vlastnosti displeja
Podsvietený Hotovo!
Uhlopriečka displeja
7,6 " Hotovo!
Typ napájania
Sieťové aj akumulátorové Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Snímače

Dosah bezdrôtového snímača
100 m Hotovo!
Frekvencia bezdrôtového snímača
433 MHz Hotovo!
Max. počet bezdrôtových snímačov
3 Hotovo!
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
4 Hotovo!

Balenie

Súčasť balenia
Hlavná jednotka, Snímač, Napájací adaptér Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie meteostanice
Na stenu, Na stôl Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Rádiové vlny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
192 mm Hotovo!
Výška
127 mm Hotovo!
Hĺbka
17 mm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda meteostanice měří i srážky, zda má nějakou paměť (ukládání hodnot za nějaký časový úsek a paměť na minimální a maximální teplotu), jaký je dosah bezdrátového senzoru a zda je možné připojit více čidel měřících teplotu. Předem děkuji!

Dobrý den, rád bych si dokoupil další teplotní čidlo, jen nevím jaké je kompatibilní s touto stanicí. Můžete mi poradit jaké lze k této stanici připojit?

Zdravim Vas. Meteostanice prestala ukazovat po vymene baterie smer foukani vetru. Ukazuje porad stejny smer foukani na sever. Jinak vse funguje normalne. Dekuji za odpoved

Dobrý deň.. Chcem sa Vás spýtať.Začalo mi blikať číslo 2999, na ukazovateli zrážok. Aj som vymenil baterky v čidle zražkomeru. Vyskúšal všetko možné aj nemožné, poraďte.. Ďakujem vopred za odpoveď. S pozdravom Haláč.

Dobry den, nikde v navodu jsem nenasel proc je na smeru vetru jeste druhá sipka ukazujici vzdy na jih. Ma to nejaky duvod nebo k vemu tam ta sipka je? Diky za odpoved.

Dobrý den. Venkovní čidlo mě v porovnání se rtuťovým teploměrem ukazuje o 6 stupňů méně. Co s tím mohu dělat. Děkuji

Dobry den, chcel by som sa opytat, ake jazyky sa daju nastavit na stanici? Je tam aj Slovensky alebo Cesky jazyk? Dakujem.

Dobrý den. Prodává EMOS nějakou metostanici co se dá připojit na počítač? Wifi nebo LAN nebo USB? Nějakou z které lze data číst a dále zpracovávat?

Dobrý den, jak je to s měřením větru potřebuji aby mě to zobrazovalo aktualní a pruměrnou za celou dobu měření je to možne?

Dobrý den, jak je ta lopatka na směr větru. Tak jí mám nastavit na Sever tou širší částí nebo tou tenkou částí? Prosím o co nejrychlejší odpověď děkuji.

123
Diskusia a poradňa k EMOS - Bezdrôtová meteostanica profi E6016 s anemometrom
Príslušenstvo pre EMOS - Bezdrôtová meteostanica profi E6016 s anemometrom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS Bezdrátová meteostanice profi E6016 s anemometrem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS Profi E6016 vezeték nélküli meteorológiai állomás szélmérővel.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií