Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Energy System Extra Battery 2500 Black

Zobraziť katalóg
Energy System Extra Battery 2500 Black
4,0 2 hodnotení
Powerbank LED indikátor zostávajúcej kapacity, kapacita 2500mAh, nabíjanie cez USB, 1x USB výstup 5V / 1A, 1x microUSB 5V / 1A
Kód:  GK455yn Produktové číslo:  422524

Energy System Extra Battery 2500 Black

Moderné mobilné telefóny sú mnohokrát doslova dizajnovými skvostmi, tak prečo by ste so sebou mali pri požiadavke extra energie vláčiť nevzhľadné a ťažké kvádre? Kúpte si radšej niektorú farebnú variáciu power banky od spoločnosti Energy System. Získate tým dodatočnú kapacitu na cestách v elegantnom tenkom tele a s potrebnou dávkou šmrncu španielskych návrhárov. To všetko s praktickou viacfarebnou LED indikáciou nabitia banky, aby ste mali vždy dokonalý prehľad, koľko šťavy vám ešte zostáva. Pre jej úsporu je vo výbave navyše automatické vypnutie po ukončení dobíjania.


Kľúčové vlastnosti

  • integrovaný plochý kábel s portom micro USB
  • viacfarebný LED indikátor zostávajúcej kapacity
  • umožňuje súčasné nabíjanie dvoch zariadení
  • ochrana pred skratom, prepätím a preťažením
  • kompaktné, ľahké, elegantné a štíhle prevedenie
  • vydržia dlhú dobu nabité s minimálnou stratou
  • automatické vypnutie po ukončení nabíjania
vypnuté
barva, která vám sedne

farba, ktorá vám sadne


Dobíjajte dve zariadenia súčasne

Batéria obsahuje vstavaný nabíjací kábel micro USB, ktorý môže byť úplne schovaný v jej tele. Ďalej obsahuje ešte prídavný konektor USB klasického formátu, vďaka ktorému môžete s vlastným káblom nabíjať ďalšie prenosné zariadenia, vrátane iPhone alebo iPadu, prípadne nabíjať dve zariadenia naraz (je potrebné zakúpiť zodpovedajúci kábel samostatne ).


Bezpečná a výkonná

Inteligentná bezpečnostná elektronika chráni pripojené zariadenia pred skratom, prepätím alebo preťažením. Power banka sa dodáva nabitá pre okamžité použitie, jej Lítium-polymérové články navyše zaisťujú uchovanie maximálnej kapacity po dlhú dobu s minimálnou stratou energie. S maximálnym výstupným prúdom 1 A dobijete rýchlo a bez problémov aj energeticky náročné prístroje.


 
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Výška
103 mm (10,3 cm) Hotovo!
Hĺbka
7 mm (0,7 cm) Hotovo!
Kapacita
2 500 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Výška
103 mm (10,3 cm) Hotovo!
Hĺbka
7 mm (0,7 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
2 500 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
1 A Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
60 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Energy System Extra Battery 2500 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Extra Battery 2500 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem 2500 schwarz extra Batterie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem 2500 schwarz extra Batterie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Energy Sistem Extra Battery 2500 Black.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií