AD homeoffice AD homeoffice

Energy Sistem Party 6

Zobraziť katalóg
Energy Sistem Party 6
Reproduktor 2 výkon 240W, FM tuner, USB, Bluetooth 4.0, 3.5mm jack vstup, 2x 6.3mm jack vstup pre mikrofón a gitaru, RCA vstup, RCA výstup, LED displej, diaľkové ovládanie
Kód:  GK460a1 Produktové číslo:  443734 Stránky výrobcu
Energy Sistem Party 6 Predaj skončil

Energy Sistem Party 6

Farebné osvetlenie, hlasná a kvalitná hudba, veľa zábavy – presne tým je známy párty reproduktor Energy Sistem Party 6. So svojimi dvoma basovými a niekoľkými výškovými meničmi, prepracovaným ovládacím panelom s ekvalizérom, digitálnym displejom a pribaleným mikrofónom ovládne každú párty. K tomu všetkému podporuje čierny reproduktor tiež bezdrôtové streamovanie hudby pomocou technológie Bluetooth. Aby došlo na každého, ponúka tiež pripojenie pomocou USB a 3,5 mm Jack konektoru.

Kľúčové vlastnosti výkonného reproduktoru s farebným podsvietením Energy Sistem Party 6

  • Jedinečný dizajn kombinujúci čiernu farbu a farebné podsvietenie
  • Možnosť pripojenia akustických nástrojov a mikrofónu
  • Celkový výkon reproduktora dosahuje až na 240 W
  • Party 6 reproduktor môžete ovládať pomocou ovládacieho panelu alebo diaľkového ovládača
  • Na hornej strane nájdete praktický LED displej
  • Prehrávanie cez USB, 3,5 mm Jack konektor alebo Bluetooth 4.0
  • Vychytané funkcie a manuálny ekvalizér

Vystreľ parket do oblakov

S párty reproduktorom Energy Sistem zažijete naozajstné peklo. Stačí ho umiestniť na stabilné miesto a stlačiť tlačidlo Energy Music Power 600. V tej chvíli pochopíte, čo je naozajstná hudba. Veľmi hlboké basy a špičkové výšky zaplnia celý priestor a vy zažijete spoločne so svojimi kamarátmi naozajstnú hudobnú eufóriu.

Slasť nielen pre sluch, ale aj pre uši

Ak organizujete oslavu alebo len odpočívate pri počúvaní hudby v temnom prostredí, zažijete okrem hudobnej eufórie tiež osvietenie párty reflektormi. Podsvietenie reproduktora Energy Sistem Party 6 automaticky mení svoju žiaru a výkon podľa hudobných tónov, tým pádom vytvorí vždy jedinečnú atmosféru.

Energy Sistem Party 6 je vhodný pre DJ i hudobníkov

Vďaka veľkému množstvu konektorov môžete do reproduktora pripojiť akýkoľvek smartphone, audio prehrávač alebo napríklad notebook. Zároveň môžete využiť tiež 6,3 mm vstupu pre hudobný nástroj a mikrofón. Vo chvíli pripojenia sa stanete hviezdou večera a za pomoci ekvalizéra a originálneho podsvietenia sprostredkujete jedinečné vystúpenie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, prosím o radu, tých 240W to je hudobný výkon, alebo elektrický.

Diskusia a poradňa k Energy Sistem Party 6
Príslušenstvo pre Energy Sistem Party 6
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Party 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Party 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Party 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Energy Sistem Party 6.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií