Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

Energy Sistem Phone Pre Qi

Zobraziť katalóg
Energy Sistem Phone Pre Qi
4,4 15 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 5" IPS 1920x1080, ARM Cortex A7 1.7GHz Octa-Core, interná pamäť 32GB, RAM 2GB, 13Mpx + 5Mpx kamera, FM rádio, GPS, Bluetooth 4.0, NFC, WiFi, 3G, Qi štandard, MHL, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  GK454a3 Produktové číslo:  399956
Energy Sistem Phone Pre Qi 169,85 € Rozbalené

Energy Sistem Phone Pre Qi

Energy Sistem Phone Pre Qi je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Mobilný telefón Energy Sistem Phone Pro Qi útočí na technologicky najvyspelejšiu konkurenciu a jednou ranou ju svojou cenou zosadzuje z trónu. Telefón má ten najvycibrenejší hardvér, aký by ste v súčasnej dobe na trhu hľadali. Hneď pri prvom spustení vás uchváti jemnosť Full HD displeja a jeho farebné podanie vďaka použitej IPS technológii. Perfektný výhľad do sveta zábavy si udržíte vďaka ochrannému sklu Dragontrail, ktoré dobre odoláva poškriabaniu.

Osemjadrový procesor ARM Cortex A7 s mohutným výkonom, 2 GB operačnej pamäte a najnovšia grafika Mali 450 spoločne zvládnu bez problémov spustiť aj tie najnáročnejšie hry, nieto početné množstvo aplikácií a webových stránok naraz. Vďaka hardvérovým prostriedkom naozaj nie je problém premeniť telefón na prenosnú hernú konzolu a užívať si herné tituly mobilnej platformy s vymakanou grafikou. To všetko podporované batériou s nadštandardnou kapacitou 2300 mAh.

Prístup k internetovému obsahu budete mať cez WiFi pripojenie alebo všadeprítomné 3G siete mobilných operátorov. Všetok zaujímavý obsah uložíte do vnútornej 32 GB pamäte. Okrem väčšej pamäte má model Pro Qi rozhranie MHL a bezdrôtové indukčné dobíjanie Qi, kedy telefón stačí len položiť na kompatibilnú dobíjaciu základňu (nie je súčasťou). Technológia MHL zase poslúži na prenášanie obrazu na televíziu alebo projektor, pričom vám dobije batériu. Nechýba ani podpora NFC na rýchle párovanie s Bluetooth zariadeniami.

Správnemu šikovnému telefónu takéhoto razenia nesmie chýbať poriadny fotoaparát, ako vzadu, tak aj vpredu. Kvalitný 13 Mpx fotoaparát s dvojitým LED bleskom a autofokusom prekvapí množstvom nadštandardných funkcií. Zvládne natočiť video v rozlíšení 1080p, snímanie panoramatických záberov aj zaostrenie dotykom. Na videohovory či celosvetovo obľúbené selfie má prednú 5 Mpx kameru so širokým uhlom záberu, aby sa vám do záberu zmestilo aj viac ľudí naraz. Maximálnu výbavu potom dopĺňa možnosť použitia dvoch SIM kariet a funkcia USB OTG. Telefón využíva operačný systém Android 4.4.
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze sem dát reálné fotografie. Chtěl bych vědět jak moc je telefon poškozen(používán)

dobry den ma ten to telefon češtinu hesky den

Dobrý deň, ale pred rokom som si kupoval tento mobil no stala sa mi taka neprijemna vec že som na neho sadol a pukol displej a teraz nereaguje polka displeja. Na takuto vadu sa záruka nevzťahuje že? A ak nie vedeli by ste to opraviť prípadne koľko by to stálo? ďakujem

Dobrý den, zakoupil jsem si u vás tel. Energy Sistem pro qi, obsahuje zastaralou verzi androidu 4.4.2 mohli byste mi přesně popsat postup jakým způsobem u toho telefonu aktualizovat na verzi 4.4.4, která by dle vás měla být volně dostupná??? Děkuji

Tento telefon nema LTE ?

Proc mate stale spatnou verzi Androidu v popisu vyrobku? neni to 4.4 ale 4.2, znatelny rozdil to je!!!

Dobrý den, vybral jsem si u vás použité zboží. Chci se zeptat, zda platí nějaká záruka, nebo zda je zboží prohlédnuto technikem, aby s emi nestalo, že nebude fungovat. Děkuji Michal Bartůněk

Príslušenstvo pre Energy Sistem Phone Pre Qi
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií