Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Epico Ruby pre iPhone 7 Plus/8 Plus – čierny

Zobraziť katalóg
Epico Ruby pre iPhone 7 Plus/8 Plus – čierny
Ochranný kryt – plastový, materiál TPU
Kód:  EPICO759 Produktové číslo:  15910101300004 Stránky výrobcu
Epico Ruby pre iPhone 7 Plus/8 Plus – čierny Predaj skončil

Epico Ruby pre iPhone 7 Plus/8 Plus – čierny

Plánujete kúpu alebo už ste majiteľom smartfónu Apple iPhone 7 Plus/8 Plus? Ak ste odpovedali pozitívne, určite ste už uvažovali nad kúpou kvalitného ochranného krytu, pretože nechcete svoj hodnotný smartfón poškodiť. Okrem tvrdeného skla sa veľmi oplatí aj kúpa ochranného krytu ako je práve Epico Ruby v čiernom vyhotovení. Tento ochranný kryt pre iPhone 7 Plus/8 Plus sa navyše pýši minimálnou hmotnosťou a hrúbkou iba 0,2 mm. Tým sa z neho stáva najtenší kryt pre iPhone na slovenskom trhu.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Epico Ruby pre iPhone 7 Plus/8 Plus

  • Ochranný kryt vás zaujme svojím čiernym vyhotovením
  • Vďaka využitiu TPU je Epico Ruby vysoko odolný
  • Vonkajšia strana krytu je matná s príjemným povrchom na dotyk
  • Epico Ruby zamedzuje poškriabaniu a poškodeniu hrán a zadnej strany smartfónu
  • Dokonale priľne na elegantný iPhone 7 Plus/8 Plus

Epico Ruby ako jednotka na trhu

Vlastníte smartfón Apple iPhone 7 Plus/8 Plus a aj napriek strachu z jeho poškodenia si nechcete zaobstarať ochranný kryt, pretože by zväčšil jeho objem a znížil jeho eleganciu? Potom je pre vás Epico Ruby správnym riešením. Tento ochranný kryt totiž dominuje na trhu svoju hrúbkou len 0,2 mm. Skrátka, tenší kryt pre iPhone 7 Plus/8 Plus aktuálne nenájdete.

Ochranný kryt veľmi príjemný na dotyk

Vonkajšia strana krytu Epico Ruby je potiahnutá protišmykovým povrchom. Ten okrem matného dizajnu v čiernej farbe zaručuje tiež bezpečnejšiu manipuláciu a nižšiu klzkosť. Vďaka pružnosti TPU je možné kryt z vášho iPhonu jednoducho nasadiť aj zložiť pokojne niekoľkokrát za sebou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Ruby pro iPhone 7 Plus/8 Plus - černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Ruby für iPhone 7 Plus / 8 Plus - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Ruby für iPhone 7 Plus / 8 Plus - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epico Ruby iPhone 7 Plus/8 Plus - fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií