Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Epson EB-S31

Zobraziť katalóg
Epson EB-S31
5 2 hodnotení
Projektor 3LCD, SVGA (800 x 600), 3200 ANSI lm, kontrast 15000:1, HDMI, D-Sub, S-Video, USB, RCA, reproduktory 2 W
Kód:  WX244f3 Produktové číslo:  V11H719040 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson EB-S31

vypnuté
projektor

Projektor Epson EB-S31

Aby ste dosiahli jasne viditeľnú projekciu, nepotrebujete veľké, ťažké a hlavne drahé zariadenie. Kontrastom vylepšený rad EB sa špecializuje na jasné projekcie s dlhou životnosťou lampy - doma alebo v malej kancelárii, a za akýchkoľvek svetelných podmienok. Jednoducho sa prenáša a nastavuje, takže používatelia môžu prakticky okamžite začať premietať obsah vo výnimočnej kvalite.


Tri dôvody prečo si kúpiť tento produkt

vypnuté
projektor

Dlhodobá spoľahlivosť

vypnuté
projektor

Zaručený zážitok

vypnuté
projektor

Jasný a ostrý obraz vysokej kvality

Ovládanie a obsluha projektora je jednoduchá a bezproblémová. Navyše ju ešte uľahčujú praktické funkcie, ako napríklad rozdelenie obrazovky pre 2 zdroje signálu. S inštaláciou projektora si poradíte, nech je usporiadanie vašej miestnosti akékoľvek. Pomocou aplikácie Epson iProjection môžete dokonca premietať fotografie a dokumenty priamo z inteligentného telefónu alebo tabletu.


Digitálna aj analógová konektivita

Elegantný štýl a výkon, ktorý vás zaujme

vypnuté
projektor

Pripojenie obrazového signálu je možné prostredníctvom štandardného D-Sub, kompozitného kábla, S-Video kábla aj digitálneho HDMI. Vďaka funkcii USB zobrazenia 3 v 1 budete potrebovať na ovládanie obrazu, zvuku a stránkovania iba jediný kábel. Ak projektor rozšírite bezdrôtovým pripojením, môžete viesť projekciu z celého radu zariadení bez toho, aby ste ich museli pripájať pomocou kábla.


  1. Výkonný projektor za dobrú cenu
  2. Jasný a ostrý obraz vysokej kvality
  3. Premietanie z rôznych zdrojov prostredníctvom rozhrania HDMI alebo mobilného pripojenia
  4. Všestrannosť a flexibilné ovládanie
  5. Životnosť lampy a filtra 10 000 hodín
vypnuté
projektor

Po doplnení (dokúpení) WiFi adaptéra využijete inovatívne bezpečnostné prihlásenie cez QR kódy. Pomocou inteligentného telefónu alebo tabletu s bezplatnou aplikáciou iProjection naskenujete QR kód premietaný projektorom a následne sa ihneď pripojíte a nazdieľate obsah. Na schôdzkach môžete ľahko vykonávať porovnávanie pomocou funkcie rozdelenej obrazovky. Softvér Multi-PC Projection poskytuje moderátorom funkcie ovládania a zdieľa obsah s až 50 používateľmi.

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den chtěl bych se zeptat jaká je životnost lampy

Lze na tomto projektoru přehrávat video/fotky přímo z USB bez počítače? Děkuji.

Uvádíte že uchycení je na stul nebo na zem,to znamená že to mohu postavit na stul a můžu promítat a nebo na zem a také můžu promítat děkuji.

Uveďte, prosím, minimální a maximální projekční vzdálenost

Diskusia a poradňa k Epson EB-S31
Príslušenstvo pre Epson EB-S31 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson EB-S31. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson EB-S31. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson EB-S31. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson EB-S31.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií