AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Epson EB-W32

Zobraziť katalóg
Epson EB-W32
4,5 2 hodnotení
Projektor 3LCD, WXGA (1280 x 800), 16:10, 3300 ANSI lm, kontrast 15000:1, HDMI, MHL, USB, D-Sub, RCA, reproduktory 2 W
Kód:  WX244x71 Produktové číslo:  V11H721040 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson EB-W32

vypnuté
projektor

Projektor Epson EB-W32

Aby ste dosiahli jasne viditeľnú projekciu, nepotrebujete veľké, ťažké a hlavne drahé zariadenie. Kontrastom vylepšený rad EB sa špecializuje na jasné projekcie s dlhou životnosťou lampy - doma alebo v malej kancelárii, a za akýchkoľvek svetelných podmienok. Jednoducho sa prenáša a nastavuje, takže používatelia môžu prakticky okamžite začať premietať obsah vo výnimočnej kvalite.


Tri dôvody prečo si kúpiť tento produkt

vypnuté
projektor

Dlhodobá spoľahlivosť

vypnuté
projektor

Zaručený zážitok

vypnuté
projektor

Jasný a ostrý obraz vysokej kvality

Ovládanie a obsluha projektora je jednoduchá a bezproblémová. Navyše ju ešte uľahčujú praktické funkcie, ako napríklad rozdelenie obrazovky pre 2 zdroje signálu. S inštaláciou projektora si poradíte, nech je usporiadanie vašej miestnosti akékoľvek. Pomocou aplikácie Epson iProjection môžete dokonca premietať fotografie a dokumenty priamo z inteligentného telefónu alebo tabletu.


Digitálna aj analógová konektivita

Elegantný štýl a výkon, ktorý vás zaujme

vypnuté
projektor

Pripojenie obrazového signálu je možné prostredníctvom štandardného D-Sub, kompozitného kábla, S-Video kábla aj digitálneho HDMI. Vďaka funkcii USB zobrazenia 3 v 1 budete potrebovať na ovládanie obrazu, zvuku a stránkovania iba jediný kábel. Ak projektor rozšírite bezdrôtovým pripojením, môžete viesť projekciu z celého radu zariadení bez toho, aby ste ich museli pripájať pomocou kábla.


  1. Výkonný projektor za dobrú cenu
  2. Jasný a ostrý obraz vysokej kvality
  3. Premietanie z celého radu zdrojov prostredníctvom rozhrania HDMI alebo mobilného pripojenia
  4. Všestrannosť a flexibilné ovládanie
  5. Životnosť lampy a filtra 10 000 hodín
vypnuté
projektor

So zabudovaným WiFi adaptérom využijete inovatívne bezpečnostné prihlásenie cez QR kódy. Pomocou inteligentného telefónu alebo tabletu s bezplatnou aplikáciou iProjection naskenujete QR kód premietaný projektorom a následne sa ihneď pripojíte a nazdieľate obsah. Na schôdzkach môžete ľahko vykonávať porovnávanie pomocou funkcie rozdelenej obrazovky. Softvér Multi-PC Projection poskytuje moderátorom funkcie ovládania a zdieľa obsah s až 50 používateľmi.

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím můžete mi zaslat přesný stropní držák k uvedenému projketoru, který bude kompatibilní? Děkuji

Dobrý den, rád bych si zakoupil projektor, ale potřeboval bych poradit s jeho výběrem. Jsme hudební kapela, která by ráda za sebe při produkci pouštěla jako reklamu logo, občas nějakou vizualizaci (ve formě prezentací) a o přestávkách například fotky z dřívějších hraní. Problémem jsou měnící se světelné podmínky (někdy používáme barevná světla zaměřená na muzikanty, jindy nejde v sále zhasnout vůbec) a různé barevné odstíny (většinou světlé) stěn za námi. Zároveň by se nám hodilo, aby projektor šel nějakým způsobem připevnit na jeden z reprobeden, které jsou na okrajích pódia, což ale znamená, že bychom potřebovali i lichoběžníkovou korekci. Bylo by možné Vás poprosit o radu, jaký projektor v nejlepší cenové relaci pořídit? Doufali jsme v něco do 13 max 15 tisíc. Předem moc děkuji za Vaši odpověď.

Dobrý deň, chcel by som vedieť či prachový filter na projektori chráni len lampu alebo aj ostatné súčiastky v projektori. Projektor budem využívať v bare, kde sa fajčí a preto by som potreboval projektor ktorý bude komplet chránený. Pripadne ak mi môžete doporučiť iný model. Ďakujem.

Dobrý den, nevíte zda je možná montáž na strop s přední projekcí? Díky

Krásný dobrý den, lze projektor připevnit na stativ? Děkuji.

Dobrý den, lze tento projektor připojit přes Wifi?

Aký je rozdiel medzi týmto projektorom, a projektorom Epson EB-W31 ? V porovnaní som žiaden rozdiel nenašiel.

Diskusia a poradňa k Epson EB-W32
Príslušenstvo pre Epson EB-W32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson EB-W32. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson EB-W32. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson EB-W32. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson EB-W32.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií