PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Epson EcoTank L6160

Zobraziť katalóg
Epson EcoTank L6160
4,7 14 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 33 str./min., rýchlosť farebnej tlače 20 str./min., rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI, duplex, tankový systém, displej, AirPrint, USB, LAN a WiFi (C11CG21402)
Kód:  PE124a27d2 Produktové číslo:  C11CG21402 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson EcoTank L6160

Atramentová tlačiareň Epson EcoTank ITS L6160

Máme pre vás najnovšieho zástupcu radu atramentových tlačiarní Epson EcoTank ITS. Ide o zlomový okamih pre tlač v domácom prostredí alebo v menších firmách. Tlačiarni totiž vydrží zásoba atramentu až celé tri roky aktívneho používania. Epson EcoTank ITS L6160 navyše využíva špeciálnu tlačovú hlavu PrecisonCore, ktorá v spolupráci s originálnymi atramentmi vytvára ostré a jasné texty. Pokojne aj na obchodné účely.


Tankový systém

Odpoveďou je revolučný tankový systém integrovaný priamo do tlačiarne

Nádržka na atrament s ultra vysokou kapacitou zaručuje tlač v maximálnej kvalite pri mimoriadne nízkych nákladoch. Nie je potrebné meniť žiadne zásobníky. Stačí doplniť nádržky fľaštičkami na atrament a pokračovať ďalej v tlači.

Nové fľaštičky na atrament sú navyše opatrené mechanizmom, ktorý zaručuje dopĺňanie nádržiek vždy len tou správnou farbou.



S multifunkčnosťou Epson je radosť pracovať

Rad EcoTank ITS výrazne znižuje náklady na tlač. V priemere až o 90 % voči štandardne riešeným náplniam. Táto tlačiareň bez výmenných kaziet zároveň šetrí aj čas, pretože sa o atrament prakticky vôbec nemusíte starať. Upravený dizajn podporuje aj vylepšený systém dopĺňania atramentu, ktorý je navrhnutý tak, aby vo všetkých fázach minimalizoval riziko rozliatia atramentu.

Epson EcoTank ITS L6160

Kľúčové vlastnosti multifunkčnosti Epson EcoTank ITS L6160 (C11CG21402)

  • Extrémne úsporná tlač aj pre firmy
  • V základnom balení je dostatok atramentu približne na tri roky – vytlačíte až 14 000 stránok ČB a 11 200 stránok farebne
  • Systém dopĺňania atramentu novej generácie
  • Profesionálna tlačová hlava PrecisionCore
  • Tlač z mobilných zariadení pomocou WiFi Direct a možnosť napojenia na cloudové tlačové služby
  • Rýchla tlač – 33 strán za minútu čiernobielo, 20 strán za minútu farebne
  • Automatická obojstranná tlač, kopírovanie aj skenovanie v jednom zariadení
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!
Funkcie
AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne, Tankový systém, Tlač fotografií Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne, Tankový systém, Tlač fotografií Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm, 9 × 13 cm Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
B5, Legal, Letter, C6, C4 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rozlíšenie plochého skenera
1200 x 2400 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
4800 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
20 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ISO
15 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – ISO
8 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
187 mm Hotovo!
Hĺbka
347 mm Hotovo!
Šírka
375 mm Hotovo!
Hmotnosť
6 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
8 fľaštičiek atramentu, Napájací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky atramentové fototlačiarne
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne do kancelárie
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma
» Všetky atramentové tlačiarne s tankovým systémom
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda tato tiskárna podporuje tisk přes AirPlay - v popisu je uvedeno, ze ano, v recenzi jednoho z uživatelů, ze nikoliv. Dekuji za odpověď

Deň dobry, aká je maximálna gramáž papiera A4 cez zásobník (resp dá sa vložiť aj inak ako cez zásobník) ? Je možné bez problémov použiť aj kvalitnejšie papiere 100, 120, 160 g ? NApr: https://www.alza.cz/canon-top-colour-digital-a4-100g-d5484642.htm alebo https://www.alza.cz/canon-top-colour-digital-a4-120g-d5484650.htm A je možné takýto papier potlačiť aj obojstranne cez ADF (automaticky) ? Je možné potlačiť aj špeciálne papiere ako sú transfery na tričká alebo papier na štítky (samolepiaci) či dokonca fólie ?

Dobrý den, uvažuji o koupi tiskárny Epson Eco Tank L7160 nebo L6160. Chtěla bych mít možnost na displeji tiskárny udat v procentech, že chci vytisknout kopii o x % menší nebo větší. (Na příklad když tisknu plánek a chci změnit měřítko). Je to možné? Na mé staré multifunkční tiskárně Canon Pixma MG6350 to lze, ale náplně jsou příliš drahé. Děkuji Renata

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi L6160 a L7160? Tiskne dražší model lépe fotografie? Renata

Dobrý den, umí tato tiskárna bez okrajový tisk na A4?

Dobry den, chci se u tohoto modelu zeptat, jakou ma tiskarna zivotnost podlozky pro zachytavani inkoustu? Mam tu zkusenost, ze u levnejsich Epson modelu po urcitem poctu vytisku vyzaduje tiskarna vymenu podlozky pro zachytavani inkoustu a je nutne ji zaslat do servisu, coz je uzivatelsky komplikovane. Dale me pak zajima, co je odpadni nadobka, kterou mate v nabidce k teto tiskarne? Dekuji

Dobrý den, rozhoduji se mezi touto tiskárnou a Brother MFC-T910DW. Kterou mně doporučíte?

Dobrý den, při skenování do počítače do formátu PDF, lze nějak uložit více stran do jednoho PDF, nebo je to vždy jen jedna stránka, jeden soubor?

Zdravím, chci se zeptat, na běžná kancelářský tisk do toho dáváte obyčejný papír? A jaký použít papír, když chci vytisknout něco, co chci aby lépe vypadalo, tohle: https://www.alza.cz/canon-top-colour-digital-a4-100g-d5484642.htm ?

Dobrý den. Jak dlouho může tiskárna stát aby nezaschnul ink a tiskárna dále bez problémů tiskla. Dále pak bych se chtěl zeptat jestli je životnost inkoustu delší jak 3 roky. A co když nestihnu využít všechen inkoust. Jak složité je inkoust vyměnit. Děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k Epson EcoTank L6160
Príslušenstvo pre Epson EcoTank L6160 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson EcoTank L6160. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson EcoTank L6160. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson EcoTank L6160. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson EcoTank L6160.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií