Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Epson EH-TW650

Zobraziť katalóg
Epson EH-TW650
4,7 10 hodnotení
Projektor 3LCD, Full HD, 1920×1080, 16:9, svietivosť 3100 ANSI lm, kontrast 15000:1, HDMI, MHL, VGA, USB, WiFi, reproduktory
Kód:  WX245j26 Produktové číslo:  V11H849040 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson EH-TW650



Užite si nádherný a veľký obraz kedykoľvek budete chcieť

Či už ste fanúšik filmov, seriálov, športu alebo hier, vždy si užijete ohromujúci veľkoplošný zážitok. Bezchybne spracovaný projektor EH-TW650 od spoločnosti Epson ponúkne elegantný dizajn, malé rozmery a dobrý výkon. Dokonale sprostredkuje zážitok domáceho kina, a to kdekoľvek budete chcieť. Jasný obraz vás ohromí vysoko kontrastnými a sýtymi farbami vo vysokom rozlíšení Full HD.



1. Jasný a ostrý obraz

Vďaka Full HD rozlíšeniu a pokročilému spracovanie obrazu si môžete užiť perfektne ostrý obraz až v piatich prednastavených režimoch. Vždy si tak môžete vybrať optimálne nastavenie podľa aktuálnych požiadaviek.

2. Vysoký kontrast

Tento projektor vyniká svojím kontrastom. Premieta obraz s väčšou hĺbkou, lepšou kvalitou a detailnými prechodmi medzi svetlými a tmavými oblasťami.


Kľúčové vlastnosti projektora Epson EH-TW650

  • Drobné rozmery
  • Detailný Full HD obraz
  • Dynamický kontrast 15 000 : 1
  • Integrované 2 W reproduktory
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie a aplikácia iProjection
  • Korekcia lichobežníkového skreslenia
  • Ovládanie z inteligentných zariadení

Epson EH-TW650 stačí postaviť a pozerať sa

Projektor Epson EH-TW650 premieta obraz vo vysokom rozlíšení Full HD a vďaka technológii 3LCD vykúzli jasné a živé farby s dynamickým kontrastným pomerom 15 000 : 1. Môžete sa tak tešiť na reprodukciu pravých farieb a sýtu čiernu. Umiestnenie projektora EH-TW650 záleží len od vás. Šikovná korekcia obrazu si poradí s horizontálnym i vertikálnym lichobežníkovým skreslením. Premietaná plocha môže byť až 300 palcov veľká.



Projektor Epson EH-TW650 s inteligentným ovládaním a WiFi pripojením

Vďaka WiFi technológii projektor Epson EH-TW650 podporuje diaľkové ovládanie z ľubovoľného zariadenia. S aplikáciou iProjection môžete ľahko ovládať celý projektor vrátane jeho nastavenia. Používatelia inteligentných zariadení so systémom Android si potom môžu užívať streamovanie videa a ďalšieho obsahu priamo do projektora pomocou funkcie Miracast.


Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
15 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
1,35 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
15 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1,35 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
1,64 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
76,2 cm (30 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, WiFi Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, WiFi Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na strop, Na stôl Hotovo!
Funkcie
Zoom, MHL Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery

Šírka
30,2 cm Hotovo!
Výška
9,2 cm Hotovo!
Hĺbka
25,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Dá sa k projektoru priamo pripojiť a prevádzkovať XBOX 360?

Dobrý den, chtěl bych si rovnou k tomuto projektoru doobjednat brašnu, projekční plátno a propojovací kabel "lepší" HDMI, 3m. Na záložce příslušenství jsem ale u něho nic takového nenašel.

Může někdo poradit jestli je tento projektor dobrá koupě? Cena je zajímavá a stále klesá ikdyž píšou,že je to novinka a přidají i nějaký dárek zdarma. Svítivost i kontrast vypadají dobře, má integrované wifi. Není to však jen lákání na koupi "šuntu" za dárek zdarma a slušné peníze ? Není LCD zastaralé, koukám, že jediný EPSON nenabízí DLP a jede si v LCD technologii ve svých projektorech. Není lepší koupit spíše DLP projektor? Nepotřebuji 3D, chci projektor k večernímu sledování TV a filmů, přes den si klidně zatemním. Jen se bojím koupit zajíce v pytli... Předem díky za každou radu...

Dobrý den, v parametrech je uvedeno maximální projekční vzdálenost 1,64 m. (při zobrazení kvalitního a ostrého obrazu). Příjde mi to nějak málo, v porovnání s ostatními srovnatelnými produkty. Nejedná se o překlep? Děkuji

Dobrý den, prosím o radu, jakým způsobem je možno připojit projektor Epson EH-TW650 k notebooku Mac Book Air (rok 2017). Notebook je osazen porty 2x USB 3, 1x Thunderbold 2. Děkuji V. F.

Dobrý den, pokud projektor přehrává film z Flashky, můžu k projektoru připojit externí reproduktor? Lidé tady píší, že to nejde.

Dobry den mužů k tomu připojit ps4 ?

Dobry den mužů k tomu připojit ps4 ?

Dobrý den, jak zjistím heslo k Wi-Fi pro připojení na projektor? Všude se píše guest nebo admin, ale vyžaduje to 8-místné heslo. Děkuji za odpověď

Dobrý den, jak zjistím heslo k Wi-Fi pro připojení na projektor? Všude se píše guest nebo admin, ale vyžaduje to 8-místné heslo. Děkuji za odpověď

123...
Diskusia a poradňa k Epson EH-TW650
Príslušenstvo pre Epson EH-TW650 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson EH-TW650. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson EH-TW650. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson EH-TW650. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson EH-TW650.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií