Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Epson Expression Home XP-332

Zobraziť katalóg
Epson Expression Home XP-332
4,3 19 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/kopírka/skener, až 33 strán za minútu čiernobielo, až 15 strán za minútu farebne, 5760x 1440dpi, displej, čítačka kariet, zásobník pre 100 listov, USB 2.0, WiFi
Kód:  PE296p2a Produktové číslo:  C11CE63403CE Stránky výrobcu
Epson Expression Home XP-332 Predaj skončil

Epson Expression Home XP-332

V prípade, že potrebujete rýchlo a zároveň kvalitne tlačiť, skenovať či kopírovať, poslúži vám atramentová multifunkčná tlačiareň Epson Expression XP-332. Tá predstavuje ideálne riešenie pre domácnosť, ak chcete zefektívniť svoju prácu rýchlou tlačou, skenovaním alebo kopírovaním všetkých potrebných dokumentov. Využitie však nájde aj na tlač rodinných fotografií v špičkovej kvalite.

Kľúčové vlastnosti

  • multifunkčná tlačiareň s integrovaným skenerom a kopírkou
  • z mobilných zariadení aj z počítačov je možné tlačiť pomocou integrovaného Wi-Fi modulu
  • svoje súbory vytlačíte odkiaľkoľvek so službou AirPrint alebo Google Cloud Print
  • tlačiareň disponuje čítačkou pamäťových kariet typu SD/SDHC/SDXC
  • ovládanie uľahčuje 3,7 cm LCD displej

Tlač bez drôtov

Efektivitu práce pomáha zlepšiť schopnosť tlačiarne tlačiť, bez toho aby ste k nej museli byť pripojení káblom. Integrovaný Wi-Fi modul umožňuje tlačiť tak z počítačov, ako aj z mobilných zariadení ako telefón či tablet, vďaka technológii Wi-Fi Direct. Tá vytvorí bezdrôtovú sieť ad hoc, preto nebudete k bezdrôtovej tlači potrebovať žiadny Wi-Fi router alebo pripojenie na internet. Ak sa práve nebudete nachádzať v blízkosti tlačiarne, môžete svoje súbory vytlačiť so službou AirPrint alebo Google Cloud Print.

Maximálna kvalita naskenovaných dokumentov

Atramenty radu Claria Home zaručia, že všetky vytlačené fotografie budú vyzerať ako z fotolaboratória. Epson Expression Home XP-332 ponúka rozlíšenie tlače 5760 × 1440 dpi. Maximálne rozlíšenie pri skenovaní je 1200 × 2400 dpi. Skenovať možno tiež priamo pamäťovú kartu. Čítačka pamäťových kariet si hravo poradí s kartami typu SD/SDHC/SDXC. Ovládanie tlačiarne sa stane úplnou hračkou aj pre neskúsených k čomu vám pomôže 3,7 cm LCD displej.

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, tlaciaren prestala tlacit plnofarebne, tlaci len zltou. Napriek tomu, ze som zalozil nove tonery. Spustil som aj automaticke cistenie hlavy, ale nepomohlo. Dakujem za pripadne rady.

Dobry den, rad by som sa opytal, aky papier je mozen pouzit do tej tlaciarne?

Dobrý den, jak je to u této tiskárny s tiskovou hlavou? Je vlastní nebo má každá cartrige svou novou tiskovou hlavu, jako u HP? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda tiskárna tiskne když dojde jedna z náplní nebo zda je možné používat pouze černou cartridge bez barevných. Děkuji

Dobrý den, nedávno jsem tuto tiskárnu zakoupil, kvůli hlučnosti bych si ji přál vrátit, nicméně již jsem použil (vytiskl několik listů) barvy dodané k tiskárně v ceně. Lze tiskárna v takovémto případě ještě vrátit?

kolik papiru cca vytisknu na naplně?děkuji

Dobrý den, měli jsme tiskárnu Epson stylus Photo 720 a po oznámení že tiskací polštářsky jsou teměř na konci životnosti ji nedokázala počítačová pohotovost rozpohypovat ( špatná je prý hlava), chci jí nahradit jinou . Hodila by se prosím tato ? Děkuji

Dobrý deň, je k tej tlačiarni pribalený aj usb kábel, alebo ho treba dokúpiť?

Dobrý den, zakoupili jsme tuto tiskárnu. Bohužel se nám stále nedaří zprovoznit scaner, nechce komunikovat s počítačem. mechaniku nemám, abych tam dala instalační CD, snažila jsem se stáhnout ovladače ze stránek výrobce ale stále to nefunguje. Můžete poradit? Také nám nejde přes wifi

Ako to je možné že na ČB tlač tlačiareň vyžaduje farebné náplne ?

12
Diskusia a poradňa k Epson Expression Home XP-332
Príslušenstvo pre Epson Expression Home XP-332
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Expression Home XP-332. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Expression Home XP-332. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Expression Home XP-332. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson Expression Home XP-332.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií