Rapture Aplikace

Epson Fluid Mount

Zobraziť katalóg
Epson Fluid Mount
Držiak – pre Perfection V700 Photo/750 Pro
Kód:  QE015a Produktové číslo:  B12B818272 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson Fluid Mount Predaj skončil

Epson Fluid Mount

EPSON Fluid Mount je príslušenstvo pre skenovanie kinofilmov. Jeho hlavnou devízou je eliminácia prachu a škrabancov. Znižuje tiež zrnitosť čiernobielych filmov a predchádza vzniku newtonových kruhov. Vďaka tomuto príslušenstvu možno skenovať aj filmy neštandardných formátov. Príslušenstvo je určené pre prístroje radu Perfection V700 Photo a 750 PRO.

Parametre a špecifikácie:

Typ zariadenia:

príslušenstvo pre sken kinofilmov

Určené pre:
Perfection V700 Photo
Perfection 750 PRO

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze použít držák pro Epson Perfection Photo V850 Pro? Nebo je nutno koupit jiný typ (pokud ano, lze ho objednat)?

Diskusia a poradňa k Epson Fluid Mount
Príslušenstvo pre Epson Fluid Mount Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Fluid Mount . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Fluid Mount. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Fluid Mount. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson Fluid Mount.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií