Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Epson L386

Zobraziť katalóg
Epson L386
4,5 15 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4, tlačiareň, skener, kopírka, 33 strán za minútu čiernobielo, 15 strán za minútu farebne, 5760 x 1440dpi, duplex, USB 2.0, WiFi
Kód:  PE124a26h Produktové číslo:  C11CF44401 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson L386

 

Farebná atramentová multifunkcia Epson L386 je zariadenie typu 3 v 1. Zastáva teda funkciu tlačiarne, skenera aj kopírky. Najlepšie sa uplatní v kancelárii, kde bude rýchlym a neúnavným pomocníkom. Ponúka maximálnu kancelársku všestrannosť vďaka tlači z telefónov aj tabletov, skenovanie vo vysokej kvalite a vysokokapacitné kopírovanie.


vypnuté
Epson L655
 

Nízke náklady

So vstavanými veľkokapacitnými atramentovými nádržkami ušetríte pri každodennej tlači až 90% nákladov.

vypnuté
Epson L655
 

Atrament pre kancelársku tlač

Farebné atramenty na báze farbív a čierny pigmentový atrament zaručujú rýchloschnúce výtlačky bez rozmazania.

vypnuté
Epson L655
 

Obojstranná tlač

S manuálnou obojstrannou tlačou môžete spotrebu papiera znížiť až na polovicu, takže ušetríte náklady i zdroje.


vypnuté
Epson L386
 

Šetrite čas aj náklady

Na dokončenie nebudete nikdy čakať dlho. Tlačí totiž rýchlosťou 33 stránok za minútu čiernobielo a 15 farebne. Zariadenie sa vyznačuje kvalitnou tlačou v rozlíšení až 5760 × 1440 dpi, využíva pritom technológiu tlačovej hlavy Micro Piezo, ktorá je zárukou vysokej kvality a spoľahlivosti.


Zabudnite na zásobníky atramentu

Tlačiareň je vybavená integrovaným systémom atramentových nádržiek, ktoré zaisťujú cenovo výhodné výtlačky formátu A4. Samotné doplňovanie pomocou samostatných fľaštičiek s atramentom je otázkou okamihu vďaka technológii rýchleho doplňovania, prehľadnému značeniu fľaštičiek a trskám bez kvapkania. Potešia mimoriadne nízke náklady na tlač, s úvodnou sadou fľaštičiek možné vytlačiť až 13 000 strán.


Mobilná tlač

Pre pripojenie do siete je možné využiť bezdrôtovú technológiu WiFi, prístup k tlačiarni tak bude veľmi pohodlný. Skrze aplikáciui Epson Connect pohodlne svoje dokumenty vytlačíte aj z inteligentného telefónu alebo tabletu.

vypnuté
Mobilná tlač
 

Kľúčové vlastnosti

  • Tlač, kopírovanie a skenovanie
  • Ručná obojstranná tlač
  • Súčasťou balenia je kompletná sada atramentových fľaštičiek + náhradná čierna
  • Možnosť pripojenia cez rozhranie WiFi
  • Epson Connect
  • Splnenie podmienok programu ENERGY STAR
 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
15 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!
Výstupný zásobník
30 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
145 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!
Šírka
480 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Koupil jsem od Vás tuto tiskárnu, ale vytištěné barvy jsou ohodně světlejší než u jiných tiskáren..mohu nastavit barevnost? Nebo se jedná o nějakou chybu/vadu?

Dobrý den chcem sa spytať na toner. V predajnu mi povedali, že ak budem tlačiaren pouzivat ib acca raz za mesiac tonery vyszchaju, tyka sa to aj tejto tlačiarne?

Po připojení usb kabelu do počítače při VYPNUTÉ tiskárně L386 začne v zapnutých stereo bedýnkách (obou) CVAKAT, cca 2x/sekundu. Zkoušen i jiný USB kabel - totéž. Toto cvakání nezmizí vypnutím zvuku na pc. Zřejmě dochází k rušení el.magnetickým polem či co. Žádné kabely se nepřekrývají. Cvakání ZMIZÍ pouze při ZAPNUTÉ tiskárně L386. Co s tím?

Dobrý den.Umí tiskárna tisknout na kartonový papír? Jde mi o papír na vizitky.Děkuji za odpověď

Dobrý den, má tato tiskárna přední zásobník na papír nebo jenom zadní?

Dobrý den, v dubnu zakoupená tiskárna EPSON L386 netiskne. Jakoby nebyla barva, ale zásobníky jsou plné. Před létem normálně fungovala (i když občas dělala proužky přes obrázek při tisku) ale teď po létě (2 měsíce nebyla v akci) černá vůbec neleze a barevný obrázek je pouze nazelenalý, ale stejně je nečitelný. Je možné, že barva někde zaschla? Poradíte, prosím? Děkuji :-)

Pokud dojde jedna z barevných náplní, funguje alespoň černobílý tisk? Funguje skener, pokud dojde některá z barev? Díky za info.

Zdravím, môže tlačiareň tlačiť na výkres?

je možno tsknout na A4 foto bezokrajově? Mám tiskárnu Epson L365 inkous.

Dobrý den, je tiskárna plně kompatibilní s win XP? jak přes kabel , tak přes wifi? děkuji za odpoveď

123
Diskusia a poradňa k Epson L386
Príslušenstvo pre Epson L386 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson L386. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson L386. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson L386. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson L386.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií