Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Epson Perfection V19

Zobraziť katalóg
Epson Perfection V19
4,6 131 hodnotení
Skener – A4, stolný a plochý skener, optické rozlíšenie 4800 x 4800 DPI, rýchlosť skenovania až 5str./min., skenovanie fotografií a textov, hmotnosť 1.5kg, pripojenie USB
Kód:  QE001b4 Produktové číslo:  B11B231401 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson Perfection V19

Rýchle skenovanie fotografií a dokumentov

Štýlový a kompaktný skener Epson Perfection V19 je ideálnym riešením pre domácnosť a kanceláriu, kde zaistí jednoduché a rýchle skenovanie, ukladanie a zdieľanie fotografií a dokumentov. Za priaznivú cenu ponúkne profesionálne výsledky vďaka vysokému rozlíšeniu 4 800 dpi. Vďaka integrovanému stojanu môžete skener postaviť na bok a ušetriť tak miesto na pracovnom stole.


Kľúčové vlastnosti skenera Epson Perfection V19

  • Vysoké rozlíšenie 4 800 dpi
  • Skenovanie do formátu A4
  • Napájanie a pripojenie cez rozhranie Micro USB
  • Vstavaný stojan pre skenovanie na výšku
  • Štyri samostatné tlačidlá na rýchle skenovanie, kopírovanie a zdieľanie
  • Odpojiteľné veko skenera
  • Softvér Epson Easy Photo Fix

Rýchle spracovanie dokumentov

Vďaka technológii Epson ReadyScan LED môžete začať skenovať takmer okamžite. Vďaka rýchlosti 12 sekúnd za čierno-bielu stranu, 29 sekúnd za farebnú stranu a vytvoreniu náhľadu do 10 sekúnd už nebudete musieť zdĺhavo čakať na spracovanie dokumentov, čo zvýši i vašu produktivitu. Ako výstupný formát môžete nastaviť JPEG, TIFF alebo PDF s možnosťou vyhľadávania.


Intuitívne ovládanie

Skener sa jednoducho ovláda pomocou 4 tlačidiel, pomocou ktorých môžete ihneď začať skenovanie, kopírovanie, zdieľanie, alebo vytvárať viacstranové PDF s možnosťou vyhľadávania. Ku každému tlačidlu je možné priradiť vlastné rozlíšenie, formát, umiestnenie na disku. Skener je vybavený odpojiteľným vekom, vďaka čomu možno pohodlne skenovať rozmernejšie knihy a fotoalbumy.


Pokročilé úpravy fotografií

Softvér Epson Easy Photo Fix dokáže odstrániť z fotografií prach, obnovuje vyblednuté farby a upravuje presvetlenie, takže budú vyzerať ako nové. Vďaka pokročilým funkciám môžete tiež vylepšiť ostrosť textu alebo odobrať nežiaduce presakovanie u obojstranných dokumentov.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie skenera
4800 x 4800 DPI Hotovo!
Farebná hĺbka
48 bit Hotovo!
Rýchlosť skenovania
5 str./min. Hotovo!
Pripojenie
USB Hotovo!

Rozlíšenie skenera

Rozlíšenie skenera
4800 x 4800 DPI Hotovo!
Farebná hĺbka
48 bit Hotovo!

Rýchlosť skenovania

Rýchlosť skenovania
5 str./min. Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Max. veľkosť dokumentu

Maximálna veľkosť dokumentu
A4 Hotovo!

Funkcie

Obojstranné skenovanie
Nie Hotovo!

Možnosť skenovania

Možnosť skenovania
Fotografií, Textov Hotovo!

Rozmery

Šírka
24,9 cm Hotovo!
Hĺbka
36,4 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu kolónka „balenie obsahuje“ a v nej špecificky spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je nutné ho kúpiť zvlášť.


» Všetky fotoskenery
» Všetky stolové skenery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den zda bude scaner Epson perfekction V19 pracovat ve WIN 11 Home?

Dobrý den, je tento výrobek možno připojit k windows 7?? Popřípadě jeka dohledat skener s w7??? https://www.alza.cz/epson-perfection-v19-d2430224.htm

Dobrý deň Chcel by som použiť na prepojenie tohto skeneru s PC 3 metrový USB kábel. Ktorý by bol vhodný? Ďakujem

Dobrý den, umí skenner formát Kompaktní PDF (CompactPDF) - PDF s menší velikostí dat ? Pokud neumí, jak veliký je výstup 5 stránek A4 sloučené do 1 souboru při nastavení 300dpi ? Umíte popřípadě doporučit jiný model, který umí kompaktní PDF (CompactPDF) a slučovat stránky do souboru v ceně cca do 5.000 Kč? Děkuji

Dobrý den, prosím o info, jaký micro usb kabel ke skenru koupit, ten originální jsem ztratil. děkuji

Dobrý deň, je tento skener vhodný na skenovanie 35mm filmu ( negatívy)?

Dobrý den, navazuji na otázku, jak velký je výsledný soubor po naskenování A4 (zajímá mě jpg. v MB a výsledný možný tisk v mm): - v rozlišení 1200DPI - v rozlišení 4800DPI Případně prosím o srovnání s produktem Epson Stylus DX 6000 (s tím jsem byla několik let spokojená, ale v současnosti jsou skenované kresby tmavší) Skenuji obrázky a potřebuji, aby byla možnost tisku minimálně A1, raději A0. Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den :-)

Dobrý den, marně hledám jak nastavit odeslání naskenovaného dokumentu e-mailem. Pokud zvolím poslat e-mailem, tak se mi zobrazí hláška "chyba, podívejte se do nastavení". Nikde v návodu jsem nenašel, jak toto nastavit. Děkuji, L.Hanus

Mám skener HP Scanjet 300. Po aktualizaci Windows 10, která zrušila Adobe flash Player, přestal fungovat . Je skener Epson Perfection V19 kompatibilní s Windows 10 po zrušení Adobe flash Player? Díky Michal Matějíček

Lze odeslat sken přímo do tiskárny?

123...
Diskusia a poradňa k Epson Perfection V19
Príslušenstvo pre Epson Perfection V19 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Perfection V19. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Perfection V19. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Perfection V19. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson Perfection V19.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií